کد خبر: ۶۷۸۷
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۱۰

برقراری پروازهای فوق العاده کیش به شیراز و بالعکس

مدیر عامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های منطقه آزاد کیش: پرواز‌های مسیر شیراز به کیش و بالعکس از دوشنبه ۲۷ تیر راه اندازی می‌شود.
برقراری پروازهای فوق العاده کیش به شیراز و بالعکس

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، عزت اله محمدی مدیر عامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های جزیره در تشریح این موضوع گفت: پرواز‌های مسیر کیش به شیراز و بالعکس در اکثر روز‌ها توسط دو شرکت هواپیمایی کیش ایر و آسمان انجام می‌شد که متاسفانه به دلیل نقص فنی در هواپیما‌ها و انجام روند تعمیرات، به صورت موقت غیر فعال شده و پروازی در این مسیر انجام نمی‌شود.

 

برقراری پروازهای فوق العاده کیش به شیراز و بالعکس

وی یکی دیگر از دلایل کاهش پرواز‌ها در مسیر شیراز به کیش و بالعکس را وقوع زلزله‌های اخیر و کاهش تقاضای مسافران و گردشگران جزیره را متاثر از اخبار زلزله اعلام کرد.

محمدی تصریح کرد: در ۴۸ ساعت گذشته با تمام شرکت‌های هواپیمایی مذاکره کردیم و مقرر شد پرواز‌های فوق العاده در مسیر کیش به شیراز و بالعکس از روز دوشنبه ۲۷ تیر برقرار شود.

مدیر عامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش افزود: با توجه به شرایط تحریم در کشورمان، امکان تأمین قطعات یدکی هواپیما، به راحتی میسر نیست و نیاز به زمان طولانی دارد.

وی با اشاره به محدودیت ناوگان هواپیمایی در کشور و لزوم برنامه ریزی در سایر مسیر‌های پروازی اظهار داشت: در صورتی که در یک مسیر پروازی نقص فنی روی دهد، جایگزین کردن پرواز به راحتی امکان پذیر نبوده و با تأخیر پروازی مواجه می‌شویم.

وی همچنین در خصوص لغو ناگهانی پرواز‌ها و استرداد هزینه پرداختی به مسافران تشریح کرد: شرکت‌های هواپیمایی تمام تلاش خود به کار گرفته اند تا از لغو شدن پرواز‌ها جلوگیری کنند یا در صورت نیاز پرواز جایگزین در نظر بگیرند و چنانچه به هر دلیل پرواز‌ها لغو شود، هزینه بلیط به صورت خودکار به حساب مسافران واریز خواهد شد.

آخرین اخبار
اخبار داغ
توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم توضیحات حمید درخشان در مورد دربی ۸ تایی! + فیلم
حمید درخشان پیشکسوت پرسپولیس با حضور در استودیو مخاطب۲۴ در خصوص خاطرات خود از دربی‌های برگزارشده و آمار درخشان خود از دربی صحبت کرد
خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان خیرمقدم رسمی باشگاه عراقی به منصوریان
روز گذشته خبر رسمی عقد قرارداد علیرضا منصوریان با باشگاه عراقی الطلبه منتشر شد تا مشخص شود این چهره شناخته شده فوتبال ایران بعد از دو سال، قرار است یکبار دیگر در قامت سرمربی فعالیت کند. منتها این بار در عراق.
از فردا بارش باران در این مناطق از کشور از فردا بارش باران در این مناطق از کشور
سازمان هواشناسی اعلام کرد، اواخر وقت امروز در ارتفاعات واقع در شمال غرب افزایش ابر رخ می‌دهد.
بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب» بازداشت علی صبوری و عوامل برنامه «نصف شب»
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد عوامل برنامه «نصف شب» به مدیریت علی صبوری، با استفاده از فضای تعاملی و حضور تماشاگران، به تولید محتوایی مبتذل روی آورده‌اند و همین موضوع آنها را در معرض رسیدگی قضایی قرار داده است.
دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی دستور ترامپ برای بررسی مجدد گرین‌کارت مهاجران ایرانی
رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا دستور بررسی مجدد مجوز اقامت دائم شهروندان چندین کشور از جمله ایران را صادر کرده است.
کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان کوسه خاکستری بیدار شد؛ رونمایی آلمان از مخوف‌ترین پهپاد زیردریایی جهان
آلمان به‌تازگی از زیردریایی گری شارک (Greyshark)، نسل جدید پهپادهای زیرآبی خود رونمایی کرده است. این سیستم‌های خودکار، نظارت بر زیرساخت‌های دریایی را بدون دخالت انسان متحول خواهند کرد.
قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ + جدول
قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودروهای سایپا امروز جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ را در جدول زیر مشاهده نمایید. این قیمت‌ها به تومان بوده و روزانه به‌روزرسانی می‌شود.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.
صفحه خبر بالای تصاویر