کد خبر: ۶۷۸۴
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۷

برنامه‌های عملیاتی پست بانک ایران در سال ۱۴۰۱ تدوین و به تصویب هیات مدیره بانک رسید

برنامه‌های عملیاتی پست بانک ایران در سال ۱۴۰۱ تدوین و در روز شنبه ۲۵ تیرماه با صرف ۱۰ ساعت جلسه بحث و بررسی به تصویب هیات مدیره بانک رسید.
برنامه‌های عملیاتی پست بانک ایران در سال ۱۴۰۱ تدوین و به تصویب هیات مدیره بانک رسید

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران، محمود سعادتفر معاون سازمان و برنامه ریزی پست بانک ضمن اعلام این خبر گفت: برنامه‌های عملیاتی ۱۴۰۱ بانک، براساس سند راهبردی و سایر اسناد بالا دستی از قبیل: سند تحول دولت مردمی، احکام بودجه سال ۱۴۰۱، تکالیف برنامه‌ای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت امور اقتصاد و دارایی، راهبرد‌ها و سیاست‌های بخش بانکی، ابلاغی وزیر محترم امور اقتصاد و دارایی، حداقل الزامات ناظر بر ریسک فناوری اطلاعات ابلاغی بانک مرکزی ج. ا. ا، تفاهم نامه ایجاد و توسعه زیر ساخت ارتباطی و اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات، برنامه‌های بهره وری، گزارش حسابرس عملیاتی بانک و از طریق تعامل و همکاری معاونین، مدیران امور و ادارات کل مرتبط تدوین و ارائه شد.

برنامه های عملیاتی پست بانک ایران در سال 1401 تدوین و به تصویب هیات مدیره بانک رسید
سعادتفر افزود: در جلسه ۲۵ تیرماه، برنامه‌های عملیاتی تدوین شده با حضور معاونین و مدیران امور و روسای ادارات کل به عنوان مجریان پروژه ها، از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ عصر بحث، بررسی و در نهایت در ۱۱۱ عنوان برنامه مورد تصویب هیات مدیره بانک قرار گرفت که به زودی برای اجرا ابلاغ می‌شود.
معاون سازمان و برنامه ریزی پست بانک ایران گفت: این برنامه‌ها به تفکیک شامل: معاونت فناوری اطلاعات ۳۰ برنامه، معاونت سرمایه انسانی و پشتیبانی ۱۰ برنامه، معاونت سازمان و برنامه ریزی ۸ برنامه، معاونت مالی و سرمایه گذاری ۸ برنامه، معاونت اعتباری و بین الملل ۱۳ برنامه، امور شعب و بازاریابی ۱۱ برنامه، امور نظارت و حقوقی ۶ برنامه، امور حراست ۶ برنامه، امور استان‌های تهران ۲ برنامه و ادارات مستقل ۱۷ برنامه می‌باشد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر