کد خبر: ۶۷۷۴۲
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸

زمان افتتاح ایستگاه مریم مقدس اعلام شد

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار تهران اعلام کرد: نظر ما این بود که به نام حضرت مریم مقدس (س) هم ایستگاهی در تهران داشته باشیم.
زمان افتتاح ایستگاه مریم مقدس اعلام شد

مخاطب ۲۴، معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران از اسقف اعظم ارامنه پایتخت برای حضور در مراسم افتتاح ایستگاه مریم مقدس (س) دعوت به عمل آورد.  محسن هرمزی در دیدار با اسقف «سیبوه سرکیسیان» که امروز -دوشنبه ۵ آبان- برگزار شد، گفت: سه سال قبل بنده مدیرعامل متروی تهران بودم و این ایستگاه با کمتر از ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی تحویل ما شده بود. حتی در آن روز‌ها برخی نقاط ایستگاه ریزش داشت و جلسه‌ای با دوستان در کلیسا برگزار و ابزار دقیق نصب کردیم تا جلوی ریزش را بگیریم. آن روز‌ها اسم این ایستگاه شهید نجات‌الهی بود.

وی با اشاره به علت نامگذاری این ایستگاه به نام حضرت مریم مقدس (س) افزود: البته ما در تهران، خیابان ۳۰تیر را به عنوان خیابان ادیان ابراهیمی داریم که کلیسا و کنست و مسجد در آن وجود دارد، اما نظر ما این بود که به نام حضرت مریم مقدس (س) هم ایستگاهی در تهران داشته باشیم. با این ایده ما به شهردار درخواست دادیم که معماری و طراحی این ایستگاه را به طور ویژه تغییر دهیم که به فضایی متفاوت برای نزدیک شدن بیش از پیش دو دین اسلام و مسیحیت تبدیل شود. در این دوره یک کارگروه معماری ویژه تشکیل دادیم و از افرادی که در کلیسا بودند کمک گرفتیم و از نظارت آنها استفاده کردیم و در نهایت به این معماری و طراحی منجر شد.

افتتاح گالری فرهنگ مسیحیان

معاون شهردار تهران اظهار کرد: هیچ یک از ۱۶۰ ایستگاه متروی تهران چنین معماری فاخری را ندارد. معماری و آثار تجسمی ایستگاه مریم مقدس راهی برای هم افزایی با مسیحیان تهران می‌گشاید و اتحاد میان این دو بخش را پیش می‌برد. توجهی که در این دوره به این موضوعات شد و حمایتی که شورای شهر از این موضوع داشت، باعث شد نام ایستگاه را به نام مریم مقدس تغییر دهیم و این هدیه‌ای به مردم کشور و جامعه مسیحیان است.

به گفته هرمزی، ایستگاه مریم مقدس هفته آینده طی مراسمی با حضور مسئولان کشوری و شهری از خط ۶ متروی تهران افتتاح خواهد شد. همچنین قرار است گالری فرهنگ مسیحیان در ورودی ایستگاه مریم مقدس افتتاح شود.  معاون حمل ونقل و ترافیک شهردار تهران از اسقف اعظم ارامنه پایتخت برای حضور در مراسم افتتاح ایستگاه مریم مقدس (س) دعوت به عمل آورد.

آقامیری رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز در این دیدار، گفت: سال اولی که وارد شورای شهر شده بودیم، شما به مناسبت هفته دفاع مقدس از ما دعوت کردید و تصاویری از شهدا، ایثارگران و آزادگان ارامنه در دفاع مقدس را به حضار نشان دادید.

وی افزود: وحدت، دوستی و همگرایی ما که همه ایرانی با ادیان مختلف، اما هم جهت هستیم، بسیار ستودنی و ارزشمند است. در طول ۴دهه انقلاب اسلامی جامعه مسیحیت همیشه در کنار جمهوری اسلامی برادرانه حضور داشته که شایسته تقدیر است.  آرا شاوردیان نماینده ارامنه در مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار گفت: ایران در میان کشور‌های اسلامی و غیر اسلامی نمونه‌ای متفاوت است و تعاملی مانند تعامل ادیان در ایران، در هیچ جا وجود ندارد. ایرانیان نگاهی خاص و احترامی فزاینده برای ادیان توحیدی قائل هستند.

این نماینده مجلس افزود: شیرین‌ترین نکته اینکه پس از جنگ ۱۲روزه وحدتی که مورد اشاره و نظر مقام معظم رهبری بوده، می‌تواند در این ایستگاه مجسم شود و ایستگاه مریم مقدس نمادی از این وحدت محسوب می‌شود. ایجاد گالری فرهنگ مسیحیان در این ایستگاه هم به تعمیق این وحدت کمک خواهد کرد.

برچسب ها: مترو
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم
جواد امام: ظریف یک شخصیت ملی و سرمایه ارزشمند برای ایران است که تلاش‌هایش را نادیده میگیریم؛ ارزش موی گندیده او حتی از کل روسیه و پوتین بیشتر است
از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین
پیروزی حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی در انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین، موقعیت دولت را برای پیشبرد سیاست‌های ریاضتی و اصلاحات اقتصادی تقویت کرد.
حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو
دولت از خانواده‌های دارای دوقلو، سه‌قلو و بیشتر در دهک‌های پایین حمایت مالی می‌کند؛ پرداخت مستمری، کمک‌هزینه تغذیه و خدمات نگهداری از کودکان در این طرح پیش‌بینی شده است.
نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم
ویدئوی منتشرشده از ارتش آزادی‌بخش چین، پرتاب و حملات گروهی پهپاد‌های انتحاری ضدرادار ASN-۳۰۱ را نشان می‌دهد؛ پهپاد‌هایی کم‌هزینه و خودهدایت که برای هدف‌گیری منابع امواج راداری طراحی شده‌اند.
ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟ ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟
ماجرای علی ضیا و شیرین مقدم چیست؟ بررسی کامل شایعات را در این گزارش بخوانید.
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر