کد خبر: ۶۷۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱

عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران اعلام شد

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های معاونت درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در ایران نیز ۴۶ درصد از کل مرگ‌ها ناشی از بیماری‌های قلبی‌ و عروقی است، افزود: در میان این موارد، سکته قلبی با سهم ۲۴ درصدی بیشترین آمار را دارد و متأسفانه به دلیل شرایط جمعیتی و اجتماعی، این روند رو به افزایش است.
عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران اعلام شد

مخاطب ۲۴، رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های معاونت درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در ایران نیز ۴۶ درصد از کل مرگ‌ها ناشی از بیماری‌های قلبی‌ و عروقی است، افزود: در میان این موارد، سکته قلبی با سهم ۲۴ درصدی بیشترین آمار را دارد و متأسفانه به دلیل شرایط جمعیتی و اجتماعی، این روند رو به افزایش است.

ناصر ملک‌پور در اجلاس معاونان درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور اظهار کرد: بیماری‌های قلبی‌عروقی نخستین عامل مرگ‌ومیر در جهان به شمار می‌روند و حدود یک‌سوم کل مرگ‌ها را به خود اختصاص می‌دهند. وی افزود: با وجود اجرای برنامه ملی مدیریت سکته قلبی در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷، تجهیز مراکز درمانی و تدوین بسته‌های حمایتی در قالب برنامه ۲۴۷ (کد سکته قلبی)، هنوز از اهداف پیش‌بینی شده فاصله وجود دارد و پیشنهاد‌ها و انتقادات سازنده می‌تواند در تحقق اهداف علمی و اجرایی این برنامه مؤثر باشد.

وی با اشاره به آمار‌های ملی تصریح کرد: میانگین سنی بروز سکته حاد قلبی در ایران بین ۶۰ تا ۷۰ سال تخمین زده می‌شود، اما در سال‌های اخیر شاهد کاهش سن ابتلا به این بیماری هستیم. رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها ادامه داد: تعداد اقدامات درمانی PCI در کشور سالانه حدود ۲۷ هزار و ۲۰۰ مورد است و زمان متوسط انجام این اقدام درمانی بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است. وی افزود: درحال‌حاضر، ۱۱ هزار و ۱۴۶ تخت فعال تخصصی قلب و ۱۱۲ مرکز مجهز به کت‌لب در کشور فعالیت دارند.

ملک‌پور در ادامه به نقاط قوت برنامه ملی مدیریت سکته قلبی اشاره کرد و گفت: وجود شناسنامه و راهنمای خدمات استاندارد، بهبود هماهنگی میان اورژانس، بیمارستان‌ها و معاونت‌های درمان دانشگاهی، تأمین پایدار دارو‌های حیاتی با همکاری معاونت غذا و دارو، ایجاد نظام پایش عملکرد مراکز درمانی از طریق سامانه سپاس، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای تیم‌های درمانی، اصلاح تعرفه‌ها و بهبود پوشش بیمه‌ای خدمات درمانی و دارویی از جمله دستاورد‌های مهم اجرای این برنامه است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون! عوامل "عشق ابدی" و "زن روز" در دام قانون!
مراجع قضائی صفحات اینستاگرامی چند شرکت‌کننده دو برنامه «عشق ابدی» و «زن روز» را به‌دلیل ترویج سبک زندگی مغایر با هنجار‌های اجتماعی توقیف و صاحبان آنها را تحت پیگرد قرار دادند.
پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی پرونده دختر آبادانی مفقودی تحت رسیدگی قضایی
ستاره حیدری، نوجوان ۱۷ ساله آبادانی از ۱۵ آبان ناپدید شده است. دادستانی پرونده ویژه‌ای تشکیل داده و پیگیری‌ها و رصد تلفن و حساب‌ها ادامه دارد.
مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی مذاکرات ونزوئلا و بلاروس درباره همکاری نظامی-فنی
هیئت بلاروسی به سرپرستی اولگ میشچنکو وارد کاراکاس شد و سومین نشست کارگروه همکاری نظامی-فنی با ونزوئلا برگزار شد. گفت‌و‌گو‌ها بر توسعه روابط متمرکز بود.
آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟ آیا پوتین «ژنرال» لاوروف را کنار می‌گذارد؟
پس از دو هفته غیبت از جلسات مهم، سرگئی لاوروف دوباره ظاهر شد و رسانه‌ها درباره احتمال کاهش نفوذ او در دولت پوتین و جایگزینی‌اش گمانه‌زنی می‌کنند.
بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران بازداشت یک اسرائیلی به اتهام انتقال اطلاعات حساس به ایران
رژیم صهیونیستی از دستگیری مردی ۲۷ ساله به اتهام انتقال اطلاعات حساس تأسیسات و پایگاه‌های نظامی به ایران خبر داد؛ او بیش از یک سال با مأموران ایرانی در ارتباط بود.
عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است عراقچی: حقوق بین‌الملل زیر حمله قدرت‌های هژمونیک است
سید عباس عراقچی در اجلاس بین‌المللی «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» اعلام کرد، جنگ و زور در روابط بین‌الملل غالب شده و دیپلماسی اولین قربانی این روند است.
آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران آغاز عرضه بنزین سوپر در بورس انرژی ایران
بنزین سوپر از امروز در بورس انرژی عرضه شد؛ اقدامی که با هدف رقابتی‌سازی بازار، کشف قیمت شفاف و فراهم‌کردن امکان واردات برای شرکت‌های واجد شرایط انجام می‌شود.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر