کد خبر: ۶۷۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱

عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران اعلام شد

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های معاونت درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در ایران نیز ۴۶ درصد از کل مرگ‌ها ناشی از بیماری‌های قلبی‌ و عروقی است، افزود: در میان این موارد، سکته قلبی با سهم ۲۴ درصدی بیشترین آمار را دارد و متأسفانه به دلیل شرایط جمعیتی و اجتماعی، این روند رو به افزایش است.
عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران اعلام شد

مخاطب ۲۴، رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های معاونت درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه در ایران نیز ۴۶ درصد از کل مرگ‌ها ناشی از بیماری‌های قلبی‌ و عروقی است، افزود: در میان این موارد، سکته قلبی با سهم ۲۴ درصدی بیشترین آمار را دارد و متأسفانه به دلیل شرایط جمعیتی و اجتماعی، این روند رو به افزایش است.

ناصر ملک‌پور در اجلاس معاونان درمان دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور اظهار کرد: بیماری‌های قلبی‌عروقی نخستین عامل مرگ‌ومیر در جهان به شمار می‌روند و حدود یک‌سوم کل مرگ‌ها را به خود اختصاص می‌دهند. وی افزود: با وجود اجرای برنامه ملی مدیریت سکته قلبی در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷، تجهیز مراکز درمانی و تدوین بسته‌های حمایتی در قالب برنامه ۲۴۷ (کد سکته قلبی)، هنوز از اهداف پیش‌بینی شده فاصله وجود دارد و پیشنهاد‌ها و انتقادات سازنده می‌تواند در تحقق اهداف علمی و اجرایی این برنامه مؤثر باشد.

وی با اشاره به آمار‌های ملی تصریح کرد: میانگین سنی بروز سکته حاد قلبی در ایران بین ۶۰ تا ۷۰ سال تخمین زده می‌شود، اما در سال‌های اخیر شاهد کاهش سن ابتلا به این بیماری هستیم. رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها ادامه داد: تعداد اقدامات درمانی PCI در کشور سالانه حدود ۲۷ هزار و ۲۰۰ مورد است و زمان متوسط انجام این اقدام درمانی بین ۶۰ تا ۹۰ دقیقه است. وی افزود: درحال‌حاضر، ۱۱ هزار و ۱۴۶ تخت فعال تخصصی قلب و ۱۱۲ مرکز مجهز به کت‌لب در کشور فعالیت دارند.

ملک‌پور در ادامه به نقاط قوت برنامه ملی مدیریت سکته قلبی اشاره کرد و گفت: وجود شناسنامه و راهنمای خدمات استاندارد، بهبود هماهنگی میان اورژانس، بیمارستان‌ها و معاونت‌های درمان دانشگاهی، تأمین پایدار دارو‌های حیاتی با همکاری معاونت غذا و دارو، ایجاد نظام پایش عملکرد مراکز درمانی از طریق سامانه سپاس، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای تیم‌های درمانی، اصلاح تعرفه‌ها و بهبود پوشش بیمه‌ای خدمات درمانی و دارویی از جمله دستاورد‌های مهم اجرای این برنامه است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
صفحه خبر بالای تصاویر