کد خبر: ۶۷۶۵۳
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲

کاسه صبر هواداران در فولاد لبریز شد!

اعتراض هواداران فولاد به مدیریت و شعار علیه گل‌محمدی، ورزشگاه آرنا را در دیدار با شمس‌آذر متشنج کرد.
کاسه صبر هواداران در فولاد لبریز شد!

به گزارش مخاطب24، در روزی که انتظار می‌رفت فولاد خوزستان با حمایت پرشور هوادارانش به نتیجه مطلوبی برسد، جو ورزشگاه فولاد آرنا شکل دیگری به خود گرفت.

با وجود درخواست‌های یحیی گل‌محمدی برای پر کردن سکوها، تعداد تماشاگران حاضر در ورزشگاه حدود پنج تا شش هزار نفر بود؛ عددی بسیار پایین برای دیداری حساس در روز تعطیل.

در جریان مسابقه، بخشی از هواداران فولاد به عملکرد تیم و شرایط مدیریتی باشگاه اعتراض کردند. شعار‌های تند علیه مدیرعامل و سیاست فروش بلیت در استادیوم، جو فولاد آرنا را متشنج کرد. بسیاری از هواداران معتقد بودند باشگاهی با پشتوانه مالی شرکت فولاد خوزستان نباید ورود هواداران سنتی را منوط به خرید بلیت کند. با این حال، باشگاه اعلام کرده بود که صرفاً تابع تصمیمات سازمان لیگ است.

با ادامه ناکامی تیم در گلزنی، اعتراض‌ها شدت گرفت و در دقایق پایانی مسابقه، شعار‌ها از مدیریت به سمت نیمکت فولاد و شخص یحیی گل‌محمدی تغییر جهت داد. با این حال، بخش زیادی از تماشاگران با سوت‌های ممتد سعی داشتند مانع حمله لفظی به سرمربی خود شوند.

در یکی از صحنه‌های جنجالی، علی نعمتی مدافع باتجربه فولاد، به سمت سکو‌ها رفت و به شعار‌های تماشاگران واکنش نشان داد. این حرکت او با دخالت محمد قریشی همراه شد تا این بازیکن به موقعیت خود بازگردد. نعمتی بعد از بازی در مصاحبه‌ای گفت: «این شعار‌ها از سوی برخی افراد خاص هدایت می‌شود تا تیم را به حاشیه ببرند.»

پس از سوت پایان بازی، درگیری لفظی و حتی فیزیکی بین هواداران موافق و مخالف کادرفنی در سکو‌ها شکل گرفت که با ورود نیرو‌های انتظامی کنترل شد.

در نشست خبری بعد از بازی، یحیی گل‌محمدی با آرامش همیشگی‌اش گفت: «هواداران حق دارند ناراحت باشند، ولی حفظ احترام‌ها هم مهم است.» او در ادامه به مشکلات مالی تیم اشاره کرد: «وقتی بازیکن باید دنبال دریافت مطالباتش باشد، طبیعی است تمرکز لازم را در زمین نداشته باشد.»

با شکست مقابل شمس‌آذر، فولاد تنها با ۷ امتیاز از ۸ بازی و یک برد در رده سیزدهم جدول لیگ برتر ایران قرار گرفت. شرایطی که با وعده‌های ابتدای فصل مدیران باشگاه کاملاً در تضاد است. منابع نزدیک به باشگاه خبر داده‌اند پرداختی بازیکنان به‌صورت کامل انجام نشده و همین مسئله بر عملکرد تیم و کادرفنی تأثیر مستقیم گذاشته است.

در همین میان، بازیکنان فولاد با انتشار استوری‌هایی در صفحات شخصی خود از یحیی گل‌محمدی حمایت کردند و با پیام‌های مشابه، پشت سرمربی خود ایستادند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
برگزیده
برنامه هفته‌ی نهم لیگ برتر انگلیس، جنگ صدر نشینی ادامه دارد برنامه هفته‌ی نهم لیگ برتر انگلیس، جنگ صدر نشینی ادامه دارد
هفته نهم لیگ برتر انگلیس با پیروزی ۲-۱ لیدز مقابل وستهام آغاز شد؛ چلسی، منچستریونایتد و آرسنال در ادامه به دنبال صعود در جدول خواهند بود.
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرگل‌ترین هفته‌ی تاریخ لیگ قهرمانان اروپا پرگل‌ترین هفته‌ی تاریخ لیگ قهرمانان اروپا
شب اول از هفته سوم لیگ قهرمانان اروپا با باران گل و درخشش بارسلونا، آرسنال و پاریسن ژرمن و اینتر همراه بود.
صفحه خبر بالای تصاویر