کد خبر: ۶۷۶۳۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰

مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در نیشابور

رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی نیشابور از مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در نیشابور خبر داد.
مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در نیشابور

مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در نیشابور، مخاطب ۲۴، محمدرضا مرادقلی اظهار کرد: عصر امروز جمعه دوم آبان ماه مأموریت هوایی اورژانس برای انتقال ۳ مصدوم دچار مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در منطقه برزنون انجام شد. رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی نیشابور افزود: در این حادثه، ۲ کودک و یک خانم دچار کاهش سطح هوشیاری شده بودند که پس از تماس با سامانه ۱۱۵، کارشناسان عملیاتی پایگاه اورژانس برزنون در محل حاضر و اقدامات درمانی پیش بیمارستانی را انجام دادند.

وی ادامه داد: به منظور تسریع در روند درمان و با توجه به وضعیت عمومی بیماران، بالگرد اورژانس هوایی نیشابور به محل اعزام و پس از تحویل بیماران در پد برزنون، آنان را به پد فجر منتقل کرد. سپس بیماران به همت کارشناسان پایگاه اورژانس ۶ شهری به بیمارستان حکیم نیشابور انتقال یافتند. مرادقلی تاکید کرد: با آغاز فصل سرد سال استفاده از وسایل گرمایشی غیراستاندارد یا فاقد تهویه مناسب می‌تواند به بروز مسمومیت‌های خطرناک با گاز منوکسیدکربن منجر شود. همشهریان گرامی حتماً از سلامت دودکش‌ها، تهویه مناسب و عملکرد صحیح وسایل گازسوز اطمینان حاصل کنند.

رئیس مرکز اورژانس و فوریت‌های پزشکی نیشابور بیان کرد: استفاده از آبگرمکن‌های منبع‌دار در فضای بسته، به‌ویژه در حمام یا محیط‌های بدون تهویه، به‌شدت خطرناک است و می‌تواند در مدت کوتاهی سبب خفگی و مرگ افراد شود. وی بیان کرد: شهروندان از نصب آبگرمکن‌ها منبع‌دار در داخل حمام یا سرویس بهداشتی خودداری کرده و از نمونه‌های دیواری استاندارد با خروجی دودکش ایمن استفاده شود.

برچسب ها: حوادث
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد پزشکیان: از اینکه در این وضع افتادیم ناراحتم و شب‌ها خوابم نمی‌برد
دکتر پزشکیان با ابراز تأثر از شرایط ایجاد شده در کشور در جریان حوادث تلخ دی‌ماه گفت: بسیاری از شب‌ها از شدت نگرانی خوابم نمی‌برد و از اینکه به چنین وضعیتی رسیده‌ایم ناراحت هستم، اما چاره‌ای جز ماندن، تلاش کردن و ساختن کشور نداریم.
برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر برندگان سیمرغ چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
مراسم اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره ملی فیلم فجر امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن‌ماه در تالار وحدت برگزار شد و این رویداد سینمایی به ایستگاه پایانی خود رسید.
روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده روایت خلبانان از سوخو ۵۷ به‌روز شده
در میانه تلاش روسیه برای حفظ و ارتقای توان رزمی نیروی هوافضای خود، شرکت هواپیمایی متحد (UAC) از تحویل یک سری جدید از جنگنده‌های پیشرفته سوخو ۵۷ به وزارت دفاع خبر داده است
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر