کد خبر: ۶۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۶

هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند

محسن زهرایی، درباره برخی گزارش‌ها مبنی بر تزریق واکسن‌های تاریخ مصرف‌گذشته آسترازنکا در برخی مراکز واکسیناسیون، گفت: هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند.
هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند

به گزارش مخاطب۲۴ _ رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت درباره برخی گزارش‌ها مبنی بر تزریق واکسن‌های تاریخ مصرف‌گذشته آسترازنکا در برخی مراکز واکسیناسیون، گفت: هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند و سامانه الکترونیکی واکسیناسیون هم اصلا اجازه ثبت واکسن تاریخ‌مصرف گذشته را نمی‌دهد.

هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند

محسن زهرایی، درباره برخی گزارش‌ها مبنی بر تزریق واکسن‌های تاریخ مصرف‌گذشته آسترازنکا در برخی مراکز واکسیناسیون، گفت: هیچ مرکز واکسیناسیونی واکسن کرونای تاریخ مصرف گذشته تزریق نمی‌کند. باید توجه کرد که مراکز اصلا نمی‌توانند واکسن تاریخ‌مصرف‌گذشته را در سامانه ثبت کند.

 

وی با بیان اینکه سامانه الکترونیکی واکسیناسیون اصلا اجازه ثبت واکسن تاریخ‌مصرف گذشته را نمی‌دهد، افزود: اینکه در کشور‌های دیگر چه اقدامی انجام می‌شود، اطلاعی ندارم، اما در ایران اصلا امکان ثبت واکسن تاریخ مصرف گذشته وجود ندارد.

زهرایی با بیان اینکه واکسن آسترازنکا نیز مدتی است که محدود تزریق می‌شود و بیشتر افرادی که قرار است سفر خارجی داشته باشند این واکسن را تزریق کرده‌اند، گفت: واکسن آسترازنکا عملا در حال جمع شدن از مراکز است، به زودی تاریخ انقضای آخرین محموله این واکسن هم می‌رسد. به طوری که سه روز دیگر تاریخ مصرف آخرین محموله آسترازنکا هم تمام می‌شود.

وی گفت: اگر مردم در جایی با تزریق واکسن تاریخ مصرف گذشته مواجه شدند، حتما درباره آن از مرکز سوال کنند، روی واکسن‌ها را بخوانند و از افراد تزریق‌کننده درباره آن سوال کنند؛ بنابراین از نظر وزارت بهداشت واکسن تاریخ‌مصرف گذشته نباید تزریق شود و تزریق هم نمی‌شود. در عین حال اصلا امکان ثبت واکسن تاریخ مصرف‌کننده هم در سامانه وجود ندارد.

وی درباره نوع واکسن دز یادآور واکسن کرونا برای افرادی که دز‌های قبلی را واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند، گفت: افرادی که در نوبت‌های قبلی واکسیناسیون علیه کرونا، واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند، در حال حاضر برای تزریق دز یادآور مانند سایر افراد می‌توانند به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و همه انواع واکسن‌ها برایشان قابل تزریق است.

منبع: ایسنا 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر