کد خبر: ۶۷۵۴۷
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶

پیش‌بینی حسن روحانی از حمله دوباره اسرائیل

حسن روحانی: اگر می‌خواهید کشورتان را حفظ کنید در برابر دشمن و قدرتی که می‌خواهد به شما حمله کند باید توازن قوا را برقرار کنید، اگر این توازن قوا به هم بخورد او حمله خواهد کرد.
پیش‌بینی حسن روحانی از حمله دوباره اسرائیل

به گزارش مخاطب ۲۴، به نقل از سایت حسن روحانی، حجت‌الاسلام روحانی در جلسه دوره‌ای خود با استانداران دولت‌های یازدهم و دوازدهم گفت: در بخش اطلاعاتی اگر ده جاسوس درجه یک موساد را در کشور دستگیر کنید و او بداند که افراد اصلی‌اش دستگیر شده‌اند، طرح‌هایش به هم می‌خورد و ناچار است از نو طراحی کند. از نو افراد جدید را نفوذ بدهد، ممکن است این کار چند ماه طول بکشد. «نه جنگ و نه صلح» را اینطور می‌شود با آن مقابله کرد، ما باید «نه جنگ» را درست کنیم، «نه صلح» که ما نمی‌خواهیم. صلح مسلماً مقدم بر جنگ است. «نه جنگ» از این راه امکان‌پذیر است.

وی افزود: به نظر من این مسأله اینقدر پیچیده نیست که بگوییم امکان‌پذیر نیست. بله یک روزه و دو روزه نمی‌شود ولی از جنگ ۱۲ روزه بیش از ۳.۵ ماه گذشته، به هرحال فرصت داشتیم، از این فرصت می‌توانستیم استفاده کنیم الان هم می‌توانیم تا چند ماه دیگر به نتایج خوبی برسیم، تا جنگ را عقب بیاندازیم و حتی جنگ را منتفی کنیم. اگر بازدارندگی باشد، جنگ نخواهد شد.

روحانی تاکید کرد: جنگ زمانی خواهد شد که بازدارندگی مورد تردید قرار بگیرد و الا اسرائیل که همیشه می‌خواست با ما بجنگد، مگر تازه تصمیم گرفته؟ آمریکا همیشه نمی‌خواسته با ما بجنگد؟ مگر همیشه آمریکایی‌ها نمی‌گفتند که جنگ و حمله نظامی هم روی میز است. همه رؤسای‌جمهور قبلی هم می‌گفتند و تأکید می‌کردند. این را رئیس‌جمهور آمریکا نقل می‌کند – اگر درست بگوید – که خلبان‌های بی-۲ در کاخ سفید گفتند ۲۲ سال است ما و اسلاف ما برای عملیاتی که در فردو انجام دادیم تمرین می‌کنیم. ۲۲ سال قبل می‌دانید یعنی چه؟ یعنی از آن وقتی که داشتیم نطنز می‌ساختیم، آنها دنبال حمله بودند و طراحی آن را کرده بودند و هواپیمایش را آماده کرده بودند و بمبش را ساخته بودند و خلبان‌ها تمرین می‌کردند.

وی یادآور شد: پس دشمن که همیشه می‌خواسته به ما حمله کند ولی وقتی که احساس می‌کند موازنه قوا به هم خورده، تصمیم به حمله می‌گیرد. اگر می‌خواهید کشورتان را حفظ کنید در برابر دشمن و قدرتی که می‌خواهد به شما حمله کند باید توازن قوا را برقرار کنید، اگر این توازن قوا به هم بخورد او حمله خواهد کرد. به هم خوردن توازن قوا یعنی تصمیم دشمن به حمله.

روحانی افزود: پس معلوم است توازن قوای ما در این مقطع دچار مشکل شده است. شاید برخی فکر می‌کردند باید با اسرائیل توازن قوا داشته باشیم، اما ما باید با اسرائیل و آمریکا و حتی معلوم شد با کل ناتو توازن قوا داشته باشیم. در این جنگ ناتو هم حضور پیدا کرد. اروپایی‌ها گفتند اسرائیل این کار کثیف را به نیابت ما انجام داد. یعنی خود اروپایی‌ها گفتند اسرائیل نیابتی ما هست و انتقام ما را دارد می‌گیرد، حالا نمی‌دانم مقصودشان از انتقام، اوکراین است یا چیز دیگری هم هست، چون از مسأله اوکراین خیلی از ما عصبانی هستند، اسنپ‌بک را به دلیل همین عصبانیت انجام دادند.

وی گفت: البته ما که می‌گوییم اسنپ‌بک نشده، ما که قبول نداریم، چون می‌گوییم سه کشور تخلف کرده‌اند و شورای امنیت هم تخلف کرده است. چون سه کشور مراحلی را که در برجام آمده را طی نکرده‌اند. به همین دلیل هم روس‌ها گفتند خلاف بوده و هم چینی‌ها گفتند، شاید هم این اولین قطعنامه در سازمان ملل است که دو عضو دائم با آن مخالف هستند. چون قطعنامه با مخالفت یک عضو دائم به معنای وتو خواهد بود؛ حالا که حتی دو عضو مخالفند. حتی آنهایی که قطعنامه را قبول کرده‌اند، می‌دانند قطعنامه بسیار ضعیف و غیرقابل اجراست.

برچسب ها: حسن روحانی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک
عباس عراقچی اعلام کرد مذاکرات ایران و آمریکا در نیویورک زمینه توافق داشت، اما به دلیل زیاده‌خواهی طرف آمریکایی به نتیجه نرسید و گفت‌و‌گو‌ها ادامه دارد.
واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد واکنش وزارت کشور به اظهارات درباره گشت‌های ارشاد
وزیر کشور اعلام کرد تاکنون گزارش رسمی یا تصمیم مشخصی درباره فعالیت گشت‌های ارشاد دریافت نشده و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مأمور پیگیری موضوع شده است.
آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس آذری جهرمی گزینه احتمالی مدیرعاملی پرسپولیس
گزارش‌ها حاکی است محمدجواد آذری جهرمی، وزیر پیشین ارتباطات، به عنوان یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس مطرح شده است.
نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین نگرش مثبت ۵۹ درصد آمریکایی‌ها به تشکیل کشور مستقل فلسطین
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد ۵۹ درصد از شهروندان آمریکایی از به رسمیت شناختن کشور مستقل فلسطین توسط دولت ایالات متحده حمایت می‌کنند.
رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد رئیس جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون CFT را ابلاغ کرد
رئیس‌جمهور قانون الحاق ایران به کنوانسیون بین‌المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم (CFT) را برای اجرا به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله بانک مرکزی و چند وزارتخانه ابلاغ کرد.
پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم پوتین رزمایش هسته‌ای برگزار کرد+ فیلم
روسیه امروز رزمایش هسته‌ای راهبردی خود را با حضور و نظارت مستقیم ولادیمیر پوتین برگزار کرد؛ رزمایشی که شامل تمرین پرتاب موشک‌های بالستیک از زمین و دریا بود.
بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات بقا آسیایی استقلال در گرو برد مقابل الوحدات
در ادامه هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا سطح ۲، تیم فوتبال استقلال ایران از ساعت ۱۹:۳۰ به مصاف الوحدات اردن می‌رود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر