کد خبر: ۶۷۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹

فروش آیفون ۱۷ غوغا کرد

آمار اولیه فروش آیفون ۱۷ از موفقیت چشمگیر اپل خبر می‌دهد اما مدل جدید و فوق باریک آیفون ایر با استقبال سرد کاربران مواجه شده و در مسیر توقف تولید قرار گرفته است.
فروش آیفون ۱۷ غوغا کرد

مخاطب ۲۴، آمار اولیه از فروش آیفون ۱۷ نشان می‌دهد که این سری با استقبال بسیار خوبی مواجه شده، اما ظاهرا همه مدل‌ها به یک اندازه موفق نبوده‌اند و یک نسخه خاص در خطر توقف تولید قرار دارد. طبق گزارش موسسه کانترپوینت، فروش کلی سری آیفون ۱۷ در ۱۰ روز اول عرضه در آمریکا و چین، ۱۴ درصد بیشتر از نسل قبلی بوده است. این یک موفقیت بزرگ برای اپل محسوب می‌شود.

کدام مدل‌ها موتور محرک فروش آیفون ۱۷ بودند؟

مدل‌های پرو ستاره‌های بی‌چون و چرای این سری هستند و ۷۵ درصد از کل فروش اولیه را به خود اختصاص داده‌اند. این موضوع به لطف ارتقا‌های جذاب مانند نمایشگر روشن‌تر، طراحی جدید و البته یارانه‌های اپراتور‌ها در آمریکا رخ داده است. اما شگفتی بزرگ، مدل پایه آیفون ۱۷ است. این مدل به لطف ارتقا‌های معنی‌دار مانند نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و دو برابر شدن حافظه پایه به ۲۵۶ گیگابایت با همان قیمت قبلی، افزایش فروش ۳۳ درصدی را تجربه کرده است.

اما در مقابل این موفقیت‌ها، آیفون ایر به عنوان باریک‌ترین پرچمدار اپل عملکرد ناامیدکننده‌ای داشته است. این مدل تنها ۳ درصد از فروش اولیه را به خود اختصاص داده که نشان از تقاضای ضعیف دارد. دلیل اصلی این شکست، باتری بسیار کوچک‌تر آن نسبت به مدل پرو (۲۶ درصد کوچک‌تر) است که نگرانی‌های جدی در مورد عمر باتری ایجاد کرده است. در مجموع، عملکرد فروش اپل مثبت بوده، اما این اتفاق ثابت کرد که عمر باتری همچنان اولویت اصلی کاربران است.

برچسب ها: آیفون
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود اختلال دسترسی ایرانی‌ها به چت‌جی‌پی‌تی؛ کشور شما پشتیبانی نمی‌شود
کاربران ایرانی از ساعاتی پیش برای ورود به اپلیکیشن چت‌جی‌پی‌تی با پیام «کشور شما پشتیبانی نمی‌شود» مواجه شده‌اند. این اختلال در شرایطی رخ داده که دسترسی به این سرویس پیش‌تر با روش‌هایی در لایه زیرساخت امکان‌پذیر بود؛ اما اکنون وضعیت دسترسی کاربران تغییر کرده است.
پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد! پرسپولیس ۳۲۰ میلیارد به استقلال بدهکار شد!
هوشنگ نصیرزاده با تشریح پرونده تیوی بیفوما تأکید کرد بهتر است پرسپولیس و استقلال خوزستان پیش از آغاز یک دعوای حقوقی تازه به توافق برسند.
جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل جدول لیگ برتر ایران ۱۴۰۵–۱۴۰۶؛ پیش‌بینی قهرمان و رقابت آقای گل
رقابت در لیگ برتر ایران فصل ۱۴۰۵–۱۴۰۶ به نقطه‌ای حساس رسیده است. تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و تراکتور با اختلافی اندک در صدر جدول قرار دارند و هر هفته می‌تواند سرنوشت شانس قهرمانی را تغییر دهد. در این میان، نبرد مهاجمان برای عنوان آقای گل و عملکرد چشمگیر دروازه‌بان‌ها، هیجان لیگ را به اوج رسانده است.
بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه بازنشستگان از روز بیستم ماه اعتبار خرید می‌گیرند؛ جزئیات طرح تأمین‌رفاه
بازنشستگان و مستمری‌بگیرانی که مستمری خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، می‌توانند از روز بیستم هر ماه از اعتبار خرید طرح تأمین‌رفاه استفاده کنند. این طرح شامل اعتبار تشویقی، تخفیف‌های فروشگاهی و امکان خرید اقساطی نیز می‌شود.
فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد! فوری؛ پیام جدید سید مجتبی خامنه ای منتشر شد!
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی قهرمانی و افتخارآفرینی تیم امید کشتی آزاد در مسابقات جهانی آمریکا را به مدیران، مربیان، کشتی‌گیران غیور تیم و ملت بزرگ ایران به‌خصوص نسل جوان قهرمان میهن تبریک گفتند.
عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد! عکاس معروف ایرانی در تظاهرات فرانسه زخمی شد!
آلفرد یعقوب‌زاده، عکاس سرشناس ایرانی و ثبت‌کننده لحظات تاریخی در بحران‌ها و جنگ‌های مختلف جهان، در جریان عکاسی از تظاهرات اخیر فرانسه و بر اثر وقوع انفجار زخمی شد.
فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده! فقط دو کشور در کل جهان بمب ۱۴ تنی دارند؛ ایران و ایالات متحده!
سردار نقدی: فقط دو کشور در جهان بمب ۱۴ تنی دارند: یکی از آنها جمهوری اسلامی ایران و دیگری آمریکا است
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.