کد خبر: ۶۷۴۶۸
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۷

طرح مجلس برای خرید و فروش رمزارز با کارت ارزی

۵۵ نماینده مجلس طرحی با عنوان «مقاوم‌سازی نظام ارزی» ارائه کرده‌اند که بر اساس آن، خرید و فروش رمزارز تنها از طریق صرافی‌های مجاز و با استفاده از کارت ارزی صادرشده از سوی بانک مرکزی انجام خواهد شد.
طرح مجلس برای خرید و فروش رمزارز با کارت ارزی

به گزارش مخاطب۲۴، نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی را با عنوان «مقاوم‌سازی نظام ارزی کشور» تدوین و تقدیم هیئت‌رئیسه مجلس کرده‌اند که هدف آن سامان‌دهی معاملات رمزارز و تقویت شفافیت در تراکنش‌های ارزی است.

بر اساس مفاد این طرح، خرید و فروش رمزارز‌ها صرفاً از طریق صرافی‌های منتخب و دارای مجوز رسمی بانک مرکزی مجاز خواهد بود. همچنین مقرر شده است تمامی مبادلات رمزارزی از مسیر مشخص و قابل ردیابی انجام شود تا از بروز تخلفات مالی و خروج سرمایه از کشور جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید

یکی از نکات کلیدی این طرح، استفاده از «کارت ارزی» به‌عنوان ابزار پرداخت برای انجام تراکنش‌های رمزارزی است. طبق این طرح، بانک مرکزی موظف خواهد بود برای متقاضیان کارت ارزی صادر کند؛ این کارت عملکردی مشابه کارت‌های بانکی رایج دارد، اما تراکنش‌ها در آن بر مبنای ارز‌های خارجی مانند دلار یا یورو محاسبه می‌شود.

هدف طراحان از ارائه این طرح، افزایش کنترل دولت بر بازار رمزارز، کاهش وابستگی به ارز‌های واسط، جلوگیری از سفته‌بازی و شفاف‌سازی تبادلات مالی در فضای دیجیتال عنوان شده است.

این طرح هنوز در مراحل اولیه بررسی قرار دارد و برای تبدیل شدن به قانون، نیازمند رأی نهایی نمایندگان مجلس در صحن علنی است.

برچسب ها: رمز ارز
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی بازداشت بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز و آدم‌ربایی
یک بازیگر سرشناس سینمای با شکایت دختری ۲۰ ساله و به اتهام «آدم‌ربایی» و «تجاوز به عنف»، با دستور مقام قضایی بازداشت شد. پلیس تهران اعلام کرده در دستگیری وی نقشی نداشته و موضوع از طریق مرجع قضایی پیگیری می‌شود.
محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت محور‌های نشست خبری سخنگوی دولت؛ از خط فقر و وام مسکن تا مذاکره و کوچک‌سازی دولت
سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی ضمن اعلام رقم خط فقر سال ۱۴۰۳، از جریمه مالیاتی بانک‌های متخلف در پرداخت وام مسکن خبر داد و تأکید کرد دولت چهاردهم در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی، کوچک‌سازی و مردمی‌سازی اقتصاد گام برمی‌دارد.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر