کد خبر: ۶۷۴۰۵
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷

نامزد‌های احتمالی مدیریت عامل پرسپولیس

مطالبه هواداران از بانک شهر مالک پرسپولیس برای انتخاب بهترین گزینه خواهد بود، اما کدام گزینه بهترین است؟
نامزد‌های احتمالی مدیریت عامل پرسپولیس

نامزد‌های احتمالی مدیریت عامل پرسپولیس، مخاطب ۲۴، پس از بیش از چهارسال حضور پررنگ در رأس مدیریت باشگاه پرسپولیس، رضا درویش (۶۴ ساله) سرانجام زیر فشار فزاینده هواداران و حواشی بی‌پایان تسلیم شد و استعفای خود را تقدیم هیئت‌مدیره کرد.

استعفایی که بی‌درنگ پذیرفته شد و حالا باشگاه پرهوادار تهرانی را وارد یکی از بحرانی‌ترین و حساس‌ترین مقاطع مدیریتی خود کرده است. درویش، مدیری که جام‌های متعدد برای پرسپولیس به ارمغان آورد، اما با پایان دوره‌اش ثابت شد که حتی موفقیت‌های ورزشی و پول کلان هم نمی‌تواند از فشار‌ها و نارضایتی‌ها رهایی ببخشد؛ مدیری که سه انتخاب سرمربی اخیر و کادر‌های فنی‌شان در نهایت مدیریت او را قربانی کرد و باشگاه را در شرایط پیچیده‌ای رها کرد.

اکنون تمام نگاه‌ها معطوف به انتخاب مدیرعامل آینده است؛ تصمیمی که از انتخاب سرمربی هم اهمیت بیشتری دارد، چرا که مسیر کلان باشگاه، خط‌مشی مالی و فنی و حتی آینده نیمکت و تیم بزرگسالان را تعیین خواهد کرد. اسامی مختلفی در محافل ورزشی و رسانه‌ای مطرح شده است، اما هیچ گزینه‌ای هنوز به اجماع نرسیده است. جعفر سمیعی، مدیرعامل پیشین باشگاه، بیش از سایر نام‌ها شنیده می‌شود و به‌عنوان گزینه‌ای با تجربه و آشنا به پیچیدگی‌های پرسپولیس، در رأس فهرست قرار دارد. در کنار او، علی‌اکبر طاهری که سابقه مدیریت در باشگاه را دارد، نامش به‌صورت غیررسمی مطرح شده است.

از میان مدیران سابق باشگاه و حتی برخی بازیکنان پیشین نیز نام یک یا دو گزینه به گوش می‌رسد، هرچند هیچ‌یک هنوز قطعی نیست. جالب اینکه از میان مدیران جوان باشگاه‌های صنعتی هم یک گزینه تازه‌نفس به‌عنوان جانشین بالقوه یاد می‌شود. با این حال، نبود اجماع و نیاز به لابی‌های مؤثر و تأیید نهاد‌های تصمیم‌ساز، پیچیدگی انتخاب را دوچندان کرده است و مشخص می‌کند ورود به پرسپولیس بدون پشتوانه قوی، دشواری‌ها و چالش‌های خود را خواهد داشت.

پیمان حدادی، رئیس هیئت‌مدیره، در حاشیه این تحولات اعلام کرده که امور اجرایی باشگاه تا زمان معرفی مدیرعامل جدید بدون وقفه ادامه خواهد یافت. اما پرسش مهم این است که چه کسی قرار است سکان هدایت تیمی را بر عهده بگیرد که ثبات فنی می‌توانست از تکانه‌های مدیریتی آن جلوگیری کند.

با توجه به شرایط فعلی، روشن است که انتخاب مدیرعامل جدید پرسپولیس نه یک تصمیم صرفاً اداری، بلکه یک تصمیم راهبردی و سرنوشت‌ساز است؛ انتخابی که مسیر فصل جاری، آینده تیم و حتی اعتماد هواداران را رقم خواهد زد. مطالبه هواداران از بانک شهر مالک پرسپولیس برای انتخاب بهترین گزینه خواهد بود، اما کدام گزینه بهترین است؟

برچسب ها: پرسپولیس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.