کد خبر: ۶۷۳۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۶

آنچه در حاشیه مجمع عمومی سالیانه بیمه معلم گذشت

محمدابراهیم تحسیری، مدیرعامل بیمه معلم با اشاره به برنامه های شرکت برای سال ۱۴۰۱ گفت: با توجه به تاکیدی که در مجمع عمومی امسال صورت گرفت و در راستای برنامه استراتژیک شرکت، توانمند سازی شبکه فروش در مسیر پرتفوی های خرد و رشته های کم ریسک بیش از پیش در دستور کار قرار دارد.
آنچه در حاشیه مجمع عمومی سالیانه بیمه معلم گذشت

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه معلم _ مدیرعامل بیمه معلم تاکید کرد:

آنچه در حاشیه مجمع عمومی سالیانه بیمه معلم گذشت

موفقیت بیمه معلم در توازن بخشی میان پرتفوی سهامداری و مستقل

محمدابراهیم تحسیری، مدیرعامل بیمه معلم با اشاره به برنامه های شرکت برای سال ۱۴۰۱ گفت: با توجه به تاکیدی که در مجمع عمومی امسال صورت گرفت و در راستای برنامه استراتژیک شرکت، توانمند سازی شبکه فروش در مسیر پرتفوی های خرد و رشته های کم ریسک بیش از پیش در دستور کار قرار دارد.

وی باتاکید بر افزایش پرتفوی مستقل شرکت ضمن تاکید بر لزوم تعاملات مناسب با سهامداران درعین حال اذعان داشت: با سهامداران تعاملات حسنه و گسترده ای داریم اما تلاش می کنیم بین پرتفوی سهامداری و مستقل توازن ایجاد کنیم.

برنامه های بیمه معلم در سال ۱۴۰۱ از نگاه رییس هیئت مدیره شرکت بیمه معلم

دکتر غلامرضا حیدری کرد زنگنه رییس هیئت مدیره بیمه معلم با اشاره به برنامه های ۱۴۰۱ بیمه معلم گفت: تمدید پرتفوهای بزرگ شرکت به عنوان یکی از برنامه های اساسی در دستور کار قرار دارد.

رئیس هیئت مدیره بیمه معلم افزود: در همین زمینه پرتفوی های سازمان و نهاد های بزرگ ، با رقمی قابل توجه را تمدید کردیم.

وی در عین حال بر افزایش سودآوری شرکت با اتکا به پرتفوی های کم ریسک تاکید کرد.

غلامرضا حیدری کردزنگنه به فعال سازی شعب در سراسر کشور اشاره کرد و‌گفت: ما نگاه هلدینگی به شعب داریم و در این راستا افزایش سودآوری آنها را ارزیابی می کنیم.

رییس هیئت مدیره شرکت بیمه معلم در ادامه یادآور شد: افزایش توانگری بیمه معلم به سطح یک از مهمترین اقدامات بود که با تمهیداتی که اندیشیده شده این روند در سال ۱۴۰۱ بهبود خواهد یافت.

عضو هیئت مدیره بیمه معلم:

راه نجات شرکتهای بیمه از مسیر فروش بیمه های عمر می گذرد

عضو هیئت مدیره شرکت بیمه معلم با اشاره به ضرورت ایجاد توازن در پرتفوی سهامداری و مستقل بیمه معلم گفت: تلاش می کنیم که طبق سنداستراتژیک شرکت تنوع بیمه‌گذاران را افزایش دهیم.

وی در ادامه به توسعه ضریب نفوذ بیمه عمر در شرکت بیمه معلم اشاره کرد و گفت: راه نجات شرکتهای بیمه تمرکز بر فروش بیمه های عمر و پس انداز و مستمری است .

سیدعمادالدین قاضوی از طرح جدید مستمری آنی بیمه معلم خبر داد و گفت: طرح جدیدی در قالب بیمه های عمر و‌ زندگی داریم که مجوز آن را از بیمه مرکزی دریافت کردیم تحت عنوان مستمری آنی ، به طوریکه افرادی که در این بیمه نامه سپرده گذاری می کنند به سرعت مستمری دریافت می کنند.

وی افزود: در راستای توسعه بیمه های عمر برای سال ۱۴۰۰ نیز 30 درصد سود مشارکت در منافع پرداخت شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر