کد خبر: ۶۷۳۱۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹

پاسخ تهاجمی چین به آمریکا؛ «مذاکره به سبک ترامپ»

بلومبرگ گزارش داد چین در واکنش به تعرفه‌ها و تحریم‌های جدید آمریکا، مجموعه‌ای از اقدامات تلافی‌جویانه از جمله محدودیت بر صادرات فلزات نادر را اجرا کرده است.
پاسخ تهاجمی چین به آمریکا؛ «مذاکره به سبک ترامپ»

به گزارش مخاطب۲۴، به نقل از خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد چین در واکنش به تعرفه‌ها و تحریم‌های تازه ایالات متحده، سیاستی تهاجمی و کم‌سابقه در پیش گرفته که به گفته این رسانه، یادآور «روش ترامپ در مذاکره و فشار متقابل» است.

طبق گزارش بلومبرگ، دولت پکن همزمان با آغاز اجرای تعرفه‌های جدید آمریکا بر طیف گسترده‌ای از کالا‌های وارداتی از چین - از چوب گرفته تا کابینت‌های خانگی - مجموعه‌ای از اقدامات تلافی‌جویانه را اعمال کرده است.

بیشتر بخوانید

از جمله مهم‌ترین این اقدامات، محدودیت‌های جدید بر صادرات فلزات نادر است؛ موادی حیاتی برای صنایع الکترونیک و دفاعی جهان. چین اعلام کرده است که حتی محموله‌هایی که توسط شرکت‌های خارجی ارسال می‌شوند، اما حاوی اجزای ساخت چین هستند نیز مشمول این محدودیت‌ها خواهند شد؛ اقدامی که به گفته تحلیلگران، بازار‌های جهانی را «مبهوت و نگران» کرده است.

بلومبرگ می‌افزاید، این اقدام چین مشابه سیاست‌هایی است که واشنگتن در سال‌های گذشته برای محدود کردن صادرات تراشه‌های پیشرفته به چین اتخاذ کرده بود؛ سیاستی که پکن پیش‌تر آن را «تجسم سلطه‌طلبی آمریکا» توصیف کرده بود.

اکنون، پکن با اتخاذ سیاستی مشابه و هدفمند، در پی آن است که از ابزار‌های اقتصادی خود برای فشار متقابل بر ایالات متحده استفاده کند. بلومبرگ این رویکرد را «مذاکره به سبک ترامپی» توصیف کرده و آن را نشانه‌ای از ورود روابط تجاری پکن و واشنگتن به مرحله‌ای جدید از رقابت راهبردی دانسته است.

کارشناسان اقتصادی معتقدند این تنش تازه می‌تواند بازار جهانی مواد معدنی، فناوری و انرژی‌های نو را تحت تأثیر قرار دهد و چشم‌انداز همکاری‌های اقتصادی میان دو قدرت بزرگ جهان را بیش از پیش تیره کند.

برچسب ها: بازار چین
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟ یحیی السنوار؛ مغز متفکر «طوفان الاقصی» که بود؟
امروز نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار، رهبر ارشد حماس و مغز استراتژی «عملیات طوفان الاقصی» است؛ مردی که نقش‌آفرینی او در صحنه مقاومت، برای همیشه در تاریخ فلسطین ماندگار شد.
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم
رئیس‌جمهور با هدف افتتاح چند رویداد ملی و بین‌المللی وارد اصفهان شد و در جمع مدیران آموزش و پرورش کشور بر اصلاح مدیریتی، خودباوری و عمل‌گرایی تأکید کرد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر