کد خبر: ۶۷۳۱۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸

دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا

معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه ایران در حاشیه نشست وزرای خارجه کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد با رئیس‌جمهور اوگاندا دیدار و درباره همکاری‌های دوجانبه گفت‌و‌گو کرد.
دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا

به گزارش مخاطب۲۴، عباس عراقچی، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه نشست وزرای امور خارجه کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد (NAM) در اوگاندا، با یوری موسوِوِنی، رئیس‌جمهور این کشور، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

در این دیدار، طرفین ضمن بررسی آخرین تحولات روابط دوجانبه، بر گسترش همکاری‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی میان تهران و کامپالا تأکید کردند. عراقچی با اشاره به ظرفیت‌های فراوان دو کشور در حوزه‌های انرژی، کشاورزی و آموزش، خواستار برنامه‌ریزی مشترک برای توسعه مناسبات در چارچوب سیاست نگاه به آفریقا شد.

بیشتر بخوانید

رئیس‌جمهور اوگاندا نیز ضمن ابراز تمایل برای تعمیق روابط با ایران، از حمایت‌های کشورمان از جنبش عدم تعهد و تقویت همکاری‌های جنوب-جنوب قدردانی کرد.

این دیدار در حاشیه نشست وزرای خارجه کشور‌های عضو جنبش عدم تعهد برگزار شد؛ نشستی که محور اصلی آن بررسی چالش‌های جهانی، همکاری‌های چندجانبه و نقش کشور‌های عضو در نظام بین‌الملل بود.

برچسب ها: وزیر امور خارجه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید روسیه برای آمریکا خط و نشان کشید
وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو در هیچ شرایطی با واشنگتن علیه پکن ائتلاف نخواهد کرد و استقلال راهبردی خود در روابط با چین را حفظ می‌کند.
چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد چین از نسل جدید تانک بدون سرنشین خود رو نمایی کرد
ارتش چین با رونمایی از تانک «تایپ ۱۰۰» که مجهز به برجک بدون سرنشین و حفاظت فعال ۳۶۰ درجه است، تعریف جدیدی از جنگ‌های زرهی ارائه کرد.
ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران ماجرای قتل جوان ۲۷ ساله در شرق تهران
جوان ۲۷ ساله‌ای در شرق تهران در جریان اختلاف عاشقانه مقابل مغازه‌ای با ضربه چاقو به گردن کشته شد؛ مظنون اصلی یک پسر ۱۸ ساله دستگیر شد.
اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد اعتراف شوکه‌کننده پدر به قتل دختر ۲۹ ساله در مشهد
پدر دختری ۲۹ ساله در مشهد در اعترافات خود گفت پس از درگیری لفظی، با ضربه‌ای به دخترش باعث مرگ او شد و جسد را مثله و در بیابان رها کرد.
زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد زلنسکی: دیدار با ترامپ می‌تواند جنگ را پایان دهد
رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد دیدار آتی او با دونالد ترامپ می‌تواند مسیر پایان جنگ با روسیه را هموار کند و دستور کار این نشست شامل مسائل نظامی و اقتصادی است.
پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم پزشکیان در اصفهان: ما روی طلا خوابیده‌ایم اما گرسنه‌ایم+ فیلم
رئیس‌جمهور با هدف افتتاح چند رویداد ملی و بین‌المللی وارد اصفهان شد و در جمع مدیران آموزش و پرورش کشور بر اصلاح مدیریتی، خودباوری و عمل‌گرایی تأکید کرد.
میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲! میانگین سنی تیم ملی ایران بالاتر از پیرترین تیم جام جهانی ۲۰۲۲!
میانگین سنی تیم ملی ایران در وضعیت نگران‌کننده در آستانه جام جهانی ۲۰۲۶ قرار گرفته است؛ وضعیتی که زنگ خطر را برای تکرار سناریوی تلخ جام جهانی گذشته به صدا درآورده است
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر