کد خبر: ۶۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۷
حیدری

اکثریت مجلس آینده به دور دوم انتخابات بستگی دارد/ اصلاح‌طلبان جدی باشند

منتخب مردم تهران در انتخابات مجلس دهم، با تأکید بر مشارکت جدی اصلاح طلبان و حامیان دولت در دور دوم انتخابات مجلس دهم، یادآور شد: اکثریت مجلس آینده بستگی به نتایج دور دوم انتخابات که جمعه ۱۰ اردیبهشت ماه برگزار می شود دارد.

src="/files/fa/news/justify">غلامرضا حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در خصوص ضرورت مشارکت همه جانبه مردم در دور دوم انتخابات مجلس دهم، اظهار داشت: هر ایرانی که  عرق وطنی، ملی و دینی دارد و می خواهد برای آبادانی و پیشرفت هر چه بهتر کشور و همین طور شهر خود کار کند، باید نسبت به مسئله انتخابات و مشارکت در آن توجه خاص داشته باشد.

وی با بیان این که دومین دوره انتخابات مجلس دهم از اهمیت بالایی برخوردار شده است، گفت: با توجه به نتایج دور اول انتخابات مجلس دهم که بسیار هم خوب بود، کسب اکثریت مجلس آینده منوط به نتایج انتخابات مرحله دوم که جمعه ۱۰ اردیبهشت ماه برگزار می شود شده است و از این رو مردم استان‌هایی که انتخابات در آن مناطق به دور دوم رفته، اگر می‌خواهند ایرانی آبادتر و شهرستانی پیشرفته تر داشته باشند، نسبت به حضور در انتخابات دغدغه داشته باشند تا ان‌شاالله شاهد حضور هرچه بیشتر اصلاح طلبان و حامیان دولت تدبیر و امید در مجلس دهم باشیم.

منتخب مردم تهران در مجلس دهم افزود: کم هزینه‌ترین راه برای تحقق آرمانهای یک ملت از طریق آرای خود آنان در صندوقهای رأی تجلی خواهد یافت و امیدواریم شاهد حضور پرشور مردم برای تحقق هرچه سریعتر و بهتر آرمانهای ملی باشیم.

وی با تأکید بر این که نتایج مرحله دوم انتخابات میتواند زحمات مرحله اول را تکمیل و پیروزی حامیان اصلاحات و اعتدال را کامل کند، گفت:‌ تجربه انتخاباتهای مختلف نیز نشان داده که هر چه درصد حضور مردم پای صندوقهای رأی بیشتر باشد، شانس رأی آوری کاندیداهای اصلاح طلب بیشتر خواهد شد.

حیدری با بیان این که امیدواریم با حضور پرشور مردم و اصلاحطلبان در انتخابات دور دوم مجلس دهم، افرادی که به منافع ملی اهمیت بیشتری میدهند به مجلس دهم راه پیدا کنند، گفت: عقل حکم میکند که مردم از حق قانونی خود استفاده کرده و با مشارکت در انتخابات جمعه ۱۰ اردیبهشت ماه، سرنوشت بهتری برای کشور و شهرستان خود رقم بزنند و الا ممکن است نتیجهای خسارت‌آمیز شبیه به دوره‌های پیشین که برخلاف خواست واقعی مردم بود رقم بخورد؛ از این رو بسیار امیدواریم که مردم پیروزی دور اول انتخابات را کامل کرده و تعداد بیشتری از اصلاحطلبان و حامیان دولت را روانه خانه ملت کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد محاکمه نتانیاهو وارد مرحله حساس شد
روند رسیدگی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو این هفته با ورود دادگاه تل‌آویو به پرونده «بزک–والا» وارد مرحله‌ای سرنوشت‌ساز شده و فشار‌ها بر دستگاه قضایی افزایش یافته است.
دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران دیدار عراقچی و وزیر خارجه پیشین لبنان در تهران
سید عباس عراقچی در حاشیه کنفرانس «حقوق بین‌الملل تحت تهاجم» با عدنان منصور وزیر خارجه اسبق لبنان دیدار کرد و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای گفت‌و‌گو کردند.
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر