کد خبر: ۶۷۱۸۹
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۳

زیدان تیم بعدی خودش را اعلام کرد

زین الدین زیدان امروز درباره مقصد بعدی خود پس از ۴ سال دوری از مربیگری به صراحت حرف زد.
زیدان تیم بعدی خودش را اعلام کرد

مخاطب ۲۴، زین‌الدین زیدان، ستاره سابق یوونتوس و رئال مادرید، امروز در سخنرانی خود در سالن آدیتوریوم سانتا کیارا در ترنتو، درباره احتمال بازگشت به یوونتوس به‌عنوان مربی صحبت کرد.

وقتی از او سوال شد که چه زمانی به مربیگری بازمی‌گردید، او پاسخ داد: «قطعاً بازخواهم گشت.»

سوال بعدی: بسیاری از هواداران یوونتوس دوست دارند شما را دوباره روی نیمکت این تیم ببینند. این امکان را رد می‌کنید؟ «نمی‌دانم. این اتفاق نیفتاده، من انتخاب‌های دیگری هم داشته‌ام. یوونتوس همیشه در قلب من است، این تیم وقتی به آن پیوستم چیز‌های زیادی به من داد. اما برای آینده نمی‌دانم. حس من این است که آنچه در آینده می‌خواهم انجام دهم، مربیگری تیم ملی فرانسه است، هرچند الان درباره آن صحبت نمی‌کنم. دوست دارم روزی این کار را انجام دهم، اما ببینیم چه می‌شود.»

زیدان همچنین درباره مسیرش در مربیگری اشاره کرد. او اعتراف کرد که بلافاصله پس از بازنشستگی «نمی‌خواست مربی باشد»، اما پس از امتحان کردن نقش‌های گوناگون، در دوره‌های مربیگری ثبت‌نام کرد و به تدریج هویت خود را روی نیمکت کشف کرد.

او مارچلو لیپی را به خاطر باور داشتن به او در زمانی که با این انتقال مشکل داشت، ستود و همچنین به تأثیر کارلو آنچلوتی اشاره کرد که زمانی دستیارش بود. در مورد اینکه چگونه ایده مربیگری برای او شکل گرفت و رشد کرد، این اسطوره فرانسوی گفت: «وقتی بازی را کنار گذاشتم، زندگی‌ام کاملاً تغییر کرد. پس از سه سال، نمی‌دانستم چه کار کنم؛ چیز‌های زیادی را امتحان کردم تا اینکه در دوره مربیگری ثبت‌نام کردم.»

زیدان درباره لیپی گفت: «از میان همه مربیانی که داشتم، بیشترین چیز را از لیپی یاد گرفتم و او در دوران فوتبالم فردی بسیار مهم بود، چون وقتی به ایتالیا رسیدم، ابتدا برایم سخت بود، اما او همیشه به من باور داشت. ابتدا آنچلوتی مربی من در یوونتوس بود و سپس سال‌ها بعد دستیارش شدم. او دوست خوب من است و برای حرفه‌ام اهمیت زیادی داشت. آنچلوتی مربی خوبی بود، چون به ما بازیکنان گوش می‌داد.»

زیدان از دوران بازی‌اش در یوونتوس به گرمی یاد کرد و اشاره کرد که هنگام ورود از فرانسه، خیلی زود درک کرد که باشگاه فقط یک چیز طلب می‌کند: «بردن، در هر بازی، چه در خانه و چه خارج از خانه.» زیدان همچنین به یاد آورد که چگونه آنیلی، رئیس باشگاه، صبح زود با او تماس می‌گرفت تا پس از بازی‌های خوب از او تعریف کند؛ نشانه‌ای از ارتباط نزدیک و صمیمی باشگاه با ستاره‌هایش.

سخنان زیدان نگاهی به جاه‌طلبی‌هایی می‌دهد که گام‌های بعدی او را هدایت می‌کنند: بازگشت به نیمکت مربیگری، با تیم ملی فرانسه به‌عنوان هدف اصلی، و رویای پایداری که روزی شاید او را به‌عنوان سرمربی یوونتوس در کنار خط زمین ببیند.

برچسب ها: زین الدین زیدان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اینفوگرافی، به جز قهوه چی کافئین دارد؟ اینفوگرافی، به جز قهوه چی کافئین دارد؟
کافئین تنها در قهوه نیست! این ماده‌ی محرک و پرطرفدار در خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های دیگری هم پنهان شده که گاهی حتی از قهوه تأثیر قوی‌تری دارند.
قیمت سکه و طلا قیمت سکه و طلا
آخرین قیمت سکه و طلا برای امروز یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴ منتشر شد.
اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۴ تا اواسط هفته جاری اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۴ تا اواسط هفته جاری
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد نتایج نهایی آزمون سراسری ۱۴۰۴ تا اواسط هفته جاری منتشر می‌شود و سال تحصیلی نودانشجویان از هفته آینده آغاز خواهد شد.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
کری بهروز تابانی در مسترالمپا۲۰۲۵ + فیلم کری بهروز تابانی در مسترالمپا۲۰۲۵ + فیلم
بهروز تابانی در کنفرانس خبری مسترالمپیا۲۰۲۵ گفت: خیلی‌ها شوکه خواهند شد
برنده جایزه صلح نوبل 2025 کیست؟ برنده جایزه صلح نوبل 2025 کیست؟
ماریا کورینا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا و برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵، چهره‌ای جنجالی است که همزمان نماد مقاومت سیاسی و موضوع بحث‌برانگیز در سیاست آمریکای لاتین به شمار می‌رود.
ساعت مسابقات مستر المپیا ۲۰۲۵ ساعت مسابقات مستر المپیا ۲۰۲۵
هادی چوپان، معروف به «گرگ ایرانی» و یکی از برجسته‌ترین چهره‌های بدنسازی جهان، بهروز تابانی، میثم اسکندری و ساسان حیرتی از جمله دیگر بدنسازان ایرانی هستند که موفق به کسب مجوز حضور در این مسابقات شده‌اند
برگزیده
نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان نایب قهرمانی علیرضا نصیری در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان
علیرضا نصیری با کسب دو مدال نقره در دسته ۱۱۰ کیلوگرم رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری به مدال نقره رسید
روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد روسیه دو- ایران یک؛ هشدار در ولگوگراد
تیم ملی فوتبال ایران در یکی از جدی‌ترین دیدارهای تدارکاتی خود در مسیر آماده‌سازی جام‌جهانی برابر تیم ملی روسیه در شرایطی نتیجه را واگذار کرد شاید به گواه آمار و ارقام کادر فنی تیم ملی اوضاع و احوال این تیم مساعد باشد، اما نتایج دیدارهای اخیر حکایتی متفاوت با ادعای آنها دارد.
صفحه خبر بالای تصاویر