کد خبر: ۶۷۱۶۸
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵

روایت پاکستان از درگیری با طالبان

رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابع امنیتی این کشور مدعی شدند که در جریان جنگ با افغانستان، ۱۹ پایگاه نظامی این کشور به تصرف نیرو‌های اسلام‌آباد درآمده است.
روایت پاکستان از درگیری با طالبان

جنگ پاکستان و افغانستان مخاطب ۲۴، آسوشیتدپرس پاکستان به نقل از منابع امنیتی اسلام‌آباد مدعی شد که عملیات تلافی‌جویانه علیه طالبان افغانستان همچنان ادامه دارد و نیرو‌های پاکستانی ضمن تصرف ۱۹ پایگاه نظامی طالبان، موفق به انهدام یک پایگاه کلیدی آنها نیز شدند. روزنامه «نیشن» مستقر در لاهور نیز نوشت که در پاسخ به تیراندازی بی‌دلیل نیرو‌های افغان در امتداد مرز پاکستان و افغانستان، ارتش پاکستان بامداد امروز عملیات تلافی‌جویانه قاطعانه‌ای را انجام داد و چندین پاسگاه طالبان را تخریب و به نیرو‌های و شبه‌نظامیان افغان خسارت سنگینی تحمیل کرد.

به گفته منابع امنیتی، نیرو‌های طالبان در چند موقعیت مکانی از جمله انگور اده، باجور، کُرم، دیر، چترال و بهرامچه در بلوچستان پاکستان، اقدام به تیراندازی کردند. نیرو‌های پاکستانی نیز به خوبی و با سرعت واکنش نشان داده و مواضع مهاجمان را هدف گرفتند. به نوشته نیشن، این تبادل آتش خیلی زود به یک عملیات تلافی‌جویانه تمام‌عیار بدل شد که همچنان مخفیگاه‌های شبه‌نظامیان در امتداد مرز را هدف قرار می‌دهد.

این رسانه به نقل از منابع امنیتی پاکستان مدعی شد که نیرو‌های طالبان پست خود را ترک کرده و از مناطق مرزی گریخته و تجهیزات و اجساد را جا گذاشته‌اند. به ادعای رسانه‌های پاکستانی در حملات تلافی‌جویانه این کشور علیه طالبان افغانستان، ده‌ها تن از نیرو‌های طالبان کشته و زخمی شدند.

وزارت دفاع افغانستان دیشب در بیانیه‌ای اعلام کرد که عملیات نیرو‌های نظامی این کشور شامل حملاتی به مکان‌هایی هست که از آنجا پهپاد به خاک افغانستان پرتاب شده و یا حریم هوایی کشور نقض می‌شود. بر اساس این بیانیه، ارتش افغانستان مواضع نظامی در آن سوی مرز‌ها را که اغلب برای حمله به غیرنظامیان و تضعیف تمامیت ارضی افغانستان استفاده می‌شوند، بمباران کرد.

وزارت دفاع افغانستان افزود که همزمان با حمله به مواضع ارتش پاکستان، برخی از مکان‌های مرتبط با داعش در داخل خاک پاکستان هدف قرار گرفته است. این وزارتخانه تاکید کرد که عملیات نظامی ارتش افغانستان تا توقف کامل نقض تمامیت ارضی کشور ادامه خواهد یافت.

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.