کد خبر: ۶۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۸

شایعه بازگشت ارز ۴۲۰۰ تومانی تکذیب شد

مسعود میرکاظمی درباره برخی شایعات مبنی بر بازگشت ارز 4200 تومانی گفت: خیر، قیمت گندم تغییر نمی کند، الان دیگر چیزی به نام ارز ترجیحی وجود ندارد و اگر کسی نهاده وارد کند و دولت بخواهد حمایت کند باید طبق قانون بودجه 1401 مابه التفاوت ریالی آن را پرداخت کند.

به گزارش مخاطب۲۴ _ سید مسعود میرکاظمی رئیس سازمان برنامه بودجه در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگار درباره اعتبار بودجه‌های استانی اظهار داشت: در پایان سال گذشته تعهدات سفر‌های استانی در بحث عمرانی ۱۳۵ درصد بود؛ یعنی ۳۵ درصد بالاتر از آنچه که تعهد کرده بودیم.

شایعه بازگشت ارز 4200 تومانی تکذیب شد

وی افزود: امسال هم از برج ۵ پرداخت‌های عمرانی مان بیشتر خرج شد؛ بخشی از درآمد‌های اصلی دولت مالیات و درآمد‌های عمومی است و بخشی هم از آن نفت است. معمولاً درآمد‌های مالیاتی از برج ۵ محقق می‌شود و بر همین اساس رسیدن به منابع پایدار جهت پرداخت بودجه‌های عمرانی زمان بر است.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه ما تعهد داده ایم که برای منابع و مصارف کشور استقراض نکنیم، گفت: به نوعی روی تعهد خود ایستاده ایم و ان شاالله به همین ترتیب جلو خواهیم رفت.

میرکاظمی خاطر نشان کرد: از برج ۵ به بعد پرداخت‌های عمرانی بیشتر خواهد شد؛ تیر ماه هم ۱۲ هزار میلیارد تومان برای مباحث عمرانی در نظر گرفته ایم که انجام خواهد شد و این علاوه بر ۱۵ هزار میلیارد تومان اوراقی است که برای عمرانی داده می‌شود که در مجموع در این ماه ۲۷ هزار میلیارد تومان برای مباحث عمرانی در نظر گرفتیم که پرداخت شود.

وی درباره ردیف بودجه رتبه بندی معلمان گفت: این ماه ۶ هزار میلیارد تومان دیده بودیم؛ ما قبل از اینکه به پایان ماه برسیم جلساتی را با بانک مرکزی، وزارت نفت و وزارت اقتصاد داریم که منابع و مصارف مان در آن ماه را می‌بندیم که چقدر بودجه‌های جاری، چقدر حقوق و چقدر عمرانی را پرداخت کنیم. معمولاً ۱۰ روز مانده به پایان ماه این موارد بسته می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: ما برای رتبه بندی منبع گذاشتیم، دوستان تلاش می‌کنند احکام معلمان را در آموزش و پرورش آماده کنند و به محض آماده شدن احکام پرداخت‌ها در سقف بودجه انجام می‌شود، چون ریالی بخواهد بیشتر شود باید برای آن مصوبه قانونی بگیرند. همان مبلغی که در قانون بعد از همه تعدیل‌ها دیده شده ۳۶ الی ۳۸ هزار میلیارد تومان سقف این بودجه است.

میرکاظمی درباره برخی شایعات مبنی بر بازگشت ارز ۴۲۰۰ تومانی توضیح داد: خیر، بحث این است که قیمت گندم تغییر نمی‌کند، در واقع اسمش ۴۲۰۰ هزار تومانی است، اما ما به‌التفاوت ریالی آن را پرداخت می‌کنیم؛ الان دیگر چیزی به نام ارز ترجیحی وجود ندارد اگر کسی نهاده وارد کند و اگر دولت بخواهد حمایت کند باید طبق قانون بودجه ۱۴۰۱ مابه التفاوت ریالی آن را پرداخت کند که این مابه التفاوت ریالی برای نان و دارو در حال پرداخت است.

وی افزود: پرداخت‌هایی که در سازمان هدفمند سازی انجام گرفته برای حمایت از مردم برای مابه التفاوتی است که اتفاق افتاده است. امروز یکی از بحران‌های جدی در کشور‌های غربی بحث مواد غذایی و انرژی است که بر همین اساس جهش تورم داشتند. مثلا کشور‌هایی که تورم در آن‌ها طی ۴۰ سال صفر و یک بوده است، جهش تورمی داشتند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه عنوان کرد: ما تلاش کردیم با پرداخت‌هایی که انجام می‌شود مردم را در نوسانات قیمت جهانی حمایت کنیم. ما روغن را ۷۰۰ دلار خریدیم که الان به ۲۴۰۰ دلار رسیده است. مردم ما خیلی رعایت کردند و دولت هم تلاش کرد با استفاده از منابع پایدار که خلق پول نکند و تورم ایجاد نکند، مردم را حمایت کنیم.

میرکاظمی درباره پرداخت عیدی به کارمندان دولت در مناسبت‌های مذهبی و ملی گفت: ما تا کنون چنین مصوبه‌ای نداشتیم، اما اگر ان شا الله انجام شود شامل حال کارمندان دولت هم می‌شود.

منبع: فارس 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟ پزشکیان در منزل مادر رییسی چه دید؟
پزشکیان: وزیر خارجۀ عمان وقتی به خانۀ شهید امیرعبداللهیان رفته بود، می‌گفت مگر اینجا خانۀ وزیر است
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟ مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی چگونه گذشت؟
مذاکرات ایران با سه کشور اروپایی، جلسه‌ای پرتنش بوده و آنها درخواستی «غیرفنی»، «غیرقانونی» و با «ادبیات نامناسب» در مورد ماشه پلاس مطرح کردند.
جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ جزییاتی از حکم متهمین پرونده حمله تروریستی حرم شاهچراغ
رئیس کل دادگستری استان فارس از صدور آراء ۷ نفر از متهمین پرونده حمله تروریستی به حرم شاهچراغ خبر داد.
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد قمری خاوری در خراسان شمالی دیده شد
گونه نادر «قمری خاوری» برای دومین بار پس از ۹ سال در استان خراسان شمالی مشاهده و به‌صورت رسمی ثبت شد.
سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش سردار رادان:سال ۱۴۰۴ سال بی قراری و ترس اراذل و اوباش
فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر تداوم این روند افزود: ان‌شاءالله سال ۱۴۰۴ را به‌عنوان سال پایان قدرت‌نمایی اراذل و اوباش اعلام خواهیم کرد؛ به‌گونه‌ای که حتی جرأت فکر کردن به رفتار‌های شرارت‌آمیز و لات‌بازی را هم نداشته باشند.
نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار نمایش فیلم پیدا شدن هواپیمای شهدای خدمت برای نخستین بار
انتشار برای نخستین‌بار؛ تصاویر منتشرنشده از لحظه پیداشدن بالگرد سانحه‌دیده شهید رئیسی و شهدای خدمت
برگزیده
بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند! بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی حتما بخوانند!
سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد: احکام بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان صادر شد و از طریق برنامه کاربردی تامین من و یا درگاه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی قابل مشاهده است.
سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی سهم مخارج دولت از تولیدناخالص داخلی
بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم مخارج دولت از حجم اقتصاد در ایران نسبت به چند کشور مشابه پایین‌تر است. اینها درحالی است که به نظر می‌رسد دخالت دولت در امور اقتصادی ایران بسیار بالاتر از این ارقام است.
خودرو یک میلیارد دلار ارز گرفت خودرو یک میلیارد دلار ارز گرفت
بانک مرکزی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۳ اردیبهشت‌ماه، ۶ میلیارد و ۵۸۶ میلیون دلار برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیاز‌های خدماتی تأمین ارز انجام داده است.
صفحه خبر بالای تصاویر