کد خبر: ۶۶۹۸۵
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷

رشد ۴۱ هزار واحدی شاخص کل؛ بورس امروز سبز ماند

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با افزایش ۴۱ هزار واحدی به رقم دو میلیون و ۹۳۲ هزار واحد رسید و روزی مثبت را برای سهامداران رقم زد.
رشد ۴۱ هزار واحدی شاخص کل؛ بورس امروز سبز ماند

به گزارش مخاطب۲۴، بورس اوراق بهادار تهران در معاملات امروز سه‌شنبه نیز روند صعودی خود را ادامه داد. شاخص کل بازار سرمایه با جهش قابل‌توجه ۴۱ هزار واحدی در سطح دو میلیون و ۹۳۲ هزار واحد متوقف شد تا نماگر اصلی بازار در محدوده سبز قرار گیرد.

به گفته کارشناسان بازار سرمایه، افزایش تقاضا در نماد‌های بزرگ و شاخص‌ساز به‌ویژه در گروه‌های پتروشیمی، فلزات اساسی و بانکی از مهم‌ترین دلایل رشد شاخص در معاملات امروز بوده است.

بیشتر بخوانید

شاخص هم‌وزن نیز همسو با شاخص کل با رشد همراه شد که نشان‌دهنده بهبود نسبی وضعیت کلی بازار و افزایش اقبال سهامداران خرد است.

در جریان معاملات امروز، نماد‌هایی مانند «فولاد»، «فملی»، «شپنا» و «وبملت» بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند. ارزش معاملات نیز نسبت به روز گذشته با رشدی محسوس همراه شد که از بازگشت اعتماد نسبی سرمایه‌گذاران به بازار حکایت دارد.

تحلیلگران معتقدند در صورت ثبات نرخ ارز و ادامه حمایت‌های حقوقی، بورس می‌تواند در روز‌های آینده نیز به روند مثبت خود ادامه دهد.

برچسب ها: بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو دستور فوری پزشکیان درباره افزایش قیمت خودرو
سخنگوی دولت از دستور رئیس‌جمهوری برای ایجاد کارگروهی ویژه با هدف بررسی افزایش قیمت خودرو‌ها و ارائه گزارش این کارگروه به هیات وزیران خبر داد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار! سلام اونس جهانی طلا به ۵۰۰۰ دلار!
قیمت هر اونس طلا امروز شنبه ۴ بهمن با ۱.۶۱درصد افزایش به ۴۹۸۸دلار و ۵۶سنت رسید.
صفحه خبر بالای تصاویر