کد خبر: ۶۶۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۴

سفر «ویتکاف» و داماد ترامپ به مصر برای مذاکره درباره آزادی اسیران

رسانه‌ها از سفر استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در امور منطقه و داماد ترامپ به مصر برای مذاکره درباره آزادی اسیران صهیونیست نزد حماس خبر می‌دهند.
سفر «ویتکاف» و داماد ترامپ به مصر برای مذاکره درباره آزادی اسیران

مخاطب ۲۴، به نقل از رسانه صهیونیستی تایمز آو اسرائیل، یک مقام آمریکایی اعلام کرد که استیو ویتکاف فرستاده ویژه ایالات متحده و جارد کوشنر داماد ترامپ قرار است به مصر سفر کنند. بر اساس اعلام این رسانه، سفر مذکور آخر هفته (به وقت محلی) انجام خواهد شد و هدف از آن مذاکره برای نهایی کردن جزئیات طرح آمریکا در راستای پایان دادن به جنگ غزه ادعا شده است.

روزنامه وال‌استریت ژورنال نیز به نقل از مسئولان آگاه آمریکایی و عرب گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به‌زودی «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا و «جارد کوشنر» داماد یهودی خود را برای کمک به دستیابی به توافق آتش بس در غزه راهی غرب آسیا خواهد کرد. رسانه‌های عبری نیز مدعی شدند که هیئت‌هایی از رژیم صهیونیستی و حماس راهی قاهره شده‌اند.

برچسب ها: استیو ویتکاف
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اکثریت آمریکایی‌ها با اقدام نظامی در ونزوئلا مخالفند اکثریت آمریکایی‌ها با اقدام نظامی در ونزوئلا مخالفند
نتایج نظرسنجی یوگاو نشان می‌دهد ۷۶ درصد مردم آمریکا اقدام نظامی در ونزوئلا را رد می‌کنند و خواستار شفاف‌سازی دولت درباره سیاست خارجی واشنگتن هستند.
ائتلاف جدید اهل‌سنت عراق؛ اتحاد پایدار یا ائتلافی موقت؟ ائتلاف جدید اهل‌سنت عراق؛ اتحاد پایدار یا ائتلافی موقت؟
پنج جریان اصلی اهل‌سنت عراق ائتلافی با نام «شورای ملی سیاسی» تشکیل داده‌اند؛ تحلیلی که برخی آن را نسخه سنی چارچوب هماهنگی شیعیان می‌دانند، اما درباره ماندگاری آن تردید‌های جدی مطرح شده است.
هشدار عراقچی درباره پیامد‌های قانون‌شکنی اسرائیل در منطقه هشدار عراقچی درباره پیامد‌های قانون‌شکنی اسرائیل در منطقه
وزیر خارجه ایران در دیدار با نماینده ویژه سازمان ملل در مسقط، تجاوزات اسرائیل و تداوم محاصره یمن را محکوم کرد و نسبت به پیامد‌های قانون‌شکنی تل‌آویو برای امنیت منطقه هشدار داد.
تصمیم AFC درباره بازی استقلال–الوصل تصمیم AFC درباره بازی استقلال–الوصل
با وجود گمانه‌زنی‌ها درباره لغو دیدار استقلال و الوصل به‌دلیل آلودگی هوا، نماینده AFC صبح چهارشنبه بر اساس شاخص آلودگی شهرقدس درباره برگزاری مسابقه تصمیم نهایی را اعلام می‌کند.
واکنش کرملین به گمانه‌زنی‌ها درباره نسخه اروپایی طرح صلح ترامپ واکنش کرملین به گمانه‌زنی‌ها درباره نسخه اروپایی طرح صلح ترامپ
سخنگوی کرملین با اشاره به گزارش‌ها درباره نسخه اروپایی طرح صلح ترامپ برای اوکراین اعلام کرد روسیه هنوز هیچ سند رسمی دریافت نکرده و پیگیری این موضوع از مسیر رسانه‌ای را نادرست دانست.
نقش رامین پرچمی در سریال محکوم و ارتباط با واقعیت زندگی او + فیلم نقش رامین پرچمی در سریال محکوم و ارتباط با واقعیت زندگی او + فیلم
رامین پرچمی هنرپیشه مطرح سینما و تلویزیون در روزهای اخیر با ایفای نقش بهمن در سریال محکوم بار دیگر نامش را بر سر زبان‌ها انداخته است گفتگو با او را ببینید
توزیع مواد غذایی تقلبی با سیب سلامت! توزیع مواد غذایی تقلبی با سیب سلامت!
کشف کارگاه تولیدی اسانس زعفران تقلبی با لیبل ها و برچسب های دارای لوگو سیب سلامت در استان مرکزی
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر