کد خبر: ۶۶۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴

سرلشکر موسوی به سردار رادان پیام داد

سرلشکر موسوی، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در پیامی به مناسبت فرارسیدن هفته فرماندهی انتظامی، سردار رادان، مجاهدت‌های پلیس انقلابی کشور را تبریک گفت و تاکید کرد: فراجا نماد اقتدار و توانمندی در پاسداری از امنیت ملی است.
سرلشکر موسوی به سردار رادان پیام داد

پیام سرلشکر موسوی به سردار رادان، مخاطب ۲۴، سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی در این پیام خطاب به سردار سرتیپ پاسداراحمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی، با گرامیداشت یاد شهدای والامقام فراجا و تجلیل از خانواده‌های آنان، نقش‌آفرینی‌های هوشمندانه این نیرو را در عرصه‌های مختلف مأموریتی برجسته توصیف کرد. وی در بخش دیگری از پیام خود اظهار داشت: فراجا با بهره‌گیری از اقتدار نرم و قدرت هوشمند، نه تنها به مردمی‌سازی امنیت و ارتقای سرمایه اجتماعی نظام اسلامی کمک کرده، بلکه در تقویت احساس امنیت و اعتماد عمومی نیز نقش بی‌بدیل ایفا نموده است.

متن کامل پیام به شرح زیر است:

برادر عالیقدر سردار سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان

فرمانده محترم کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران

فرارسیدن هفته فرماندهی انتظامی که یادآور مجاهدت‌ها و دلاورمردی‌های پلیس شجاع، غیور و انقلابی کشور است را به جناب عالی، فرماندهان، مدیران، کارکنان خدوم و خانواده‌های صبور و ایثارگر این فرماندهی مقتدر و مردمی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

فراجا امروز مظهر پلیس جامعه‌محور، مردم‌پایه و در تراز انقلاب اسلامی است که با بهره‌گیری از اقتدار نرم و قدرت هوشمند، نه تنها به مردمی‌سازی امنیت و ارتقاء سرمایه اجتماعی نظام اسلامی کمک کرده، بلکه در تقویت احساس امنیت و اعتماد عمومی نیز نقش بی‌بدیل ایفا نموده است.

نقش‌آفرینی‌های هوشمندانه و مقتدرانه این نیروی راهبردی در عرصه‌های مأموریتی، از دفاع مقدس ۱۲ روزه در برابر جنگ ترکیبی و تحمیلی رژیم صهیونیستی و حامیان و همراهان مستکبر آن بویژه امریکای جنگ افروز تا شناسایی و دستگیری مزدوران و عوامل نفوذ و جاسوسی بیگانه، پیشگیری هوشمند از جرم و مقابله با ناهنجاری‌ها و مفاسد اجتماعی، مبارزه با قاچاق کالا و مواد مخدر، تأمین امنیت مرز‌ها و برخورد با برهم‌زنندگان نظم عمومی، نماد توانمندی روزافزون این نهاد در پاسداری از امنیت ملی و حفظ نظم و آرامش جامعه است.

از نقاط قوت فراجا، هم‌افزایی و تعامل راهبردی با سایر نیرو‌های مسلح و نهاد‌های امنیتی و اطلاعاتی است که ظرفیت بازدارندگی و قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران را ارتقاء داده و امنیت پایدار را به یک مطالبه محقق‌شده برای مردم عزیز کشور بدل ساخته است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد، نام و خاطره شهدای والامقام فرماندهی انتظامی و تجلیل از خانواده‌های مکرم آنان، توفیقات روزافزون جناب عالی و همه کارکنان خدوم فراجا در مسیر تحقق اهداف گام دوم و مسیر تمدن سازی انقلاب، تعمیق اقتدار نرم و افزایش تاب‌آوری اجتماعی، تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عجل تعالی فرجه الشریف) و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) را از خداوند متعال خواستارم.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح

سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی

مهر ۱۴۰۴

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی هلن رشیدپور دختر جوان رضا رشیدپور سوژه فضای مجازی
هلن رشیدپور به واسطه منتشر کردن عکس او توسط پدرش در شبکه های اجتماعی معروف شده است و این روز ها همه دنبال بیوگرافی او هستند.
اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ اختلال گسترده در پروازهای فرودگاه مونیخ
رسانه‌های آلمان گزارش دادند پروازهای فرودگاه مونیخ به دنبال مشاهده یک پهپاد ناشناس به حالت تعلیق درآمد و این اتفاق باعث لغو دست‌کم ۲۰ پرواز و بروز اختلال گسترده در برنامه سفرها شد.
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
برگزیده
پاسخ حماس به طرح ترامپ پاسخ حماس به طرح ترامپ
ما موافقت خود را با آزادی تمام اسیران زنده دشمن و تحویل اجساد کشته شدگان آنها بر اساس فرمول مبادله وارده در پیشنهاد ترامپ اعلام می کنیم.
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
صفحه خبر بالای تصاویر