کد خبر: ۶۶۸۵۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱

هفته گردشگری در استان کرمانشاه

اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه در هفته گردشگری برنامه‌های متنوعی از جمله جشنواره‌های کودک و نوجوان، جشنواره مهرگان در منطقه ثبت جهانی بیستون، و جشنواره‌های معرفی محصولات کشاورزی مانند عسل و بادام در روستای گنداب برگزار کرد.
هفته گردشگری در استان کرمانشاه

هفته گردشگری در استان کرمانشاه، مخاطب ۲۴، داریوش فرمانی چهارشنبه ۹ مهرماه در حاشیه برگزاری جشنواره بادام و عسل، اظهار کرد: در هفته گردشگری امسال، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه برنامه‌های متنوع و ویژه‌ای را با هدف افزایش جذب گردشگر و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و گردشگری در استان تدارک دیده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه، افزود: یکی از بخش‌های مهم این برنامه‌ها، توجه به گردشگری کودک و نوجوان است که اولین جشنواره اختصاصی آن در این هفته برگزار شد. او ادامه داد: از برنامه‌های برجسته این دوره، برگزاری جشنواره مهرگان برای نخستین بار در محوطه ثبت جهانی بیستون است که توجه ویژه‌ای به فرهنگ و آداب و رسوم بومی استان دارد.

داریوش فرمانی با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعددی در قالب جشنواره‌های معرفی محصولات کشاورزی برند شده در شهرستان‌های استان، گفت: از جمله این جشنواره‌ها عسل و بادام است که امروز در روستای گنداب منطقه بیلوار برگزار شد و هفته آینده جشنواره انگور در کندوله برنامه‌ریزی شده است.

داریوش فرمانی با تاکید بر اینکه اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه توسعه گردشگری روستایی را به عنوان سیاست اصلی خود دنبال می‌کند، تصریح کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه برگزاری جشنواره‌های متنوع در این زمینه را گامی مؤثر برای جذب بیشتر گردشگران و ترویج فرهنگ محلی می‌داند.

او ادامه داد: در دو سال اخیر توجه ویژه‌ای به این موضوع شده است تا با تقویت پیوند‌های فرهنگی و اقتصادی، پویایی گردشگری استان ارتقا یابد. مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه در خاتمه گفت: از دیگر برنامه‌های آینده، توسعه تعاملات گردشگری با کشور عراق به ویژه مناطق اقلیم و بخش‌های عرب‌نشین است که امید می‌رود با حضور گردشگران خارجی در جشنواره‌های پیش رو، رونق بیشتری به صنعت گردشگری استان کرمانشاه داده شود. این اقدامات نویدبخش دوره‌ای جدید از فعالیت‌های بین‌المللی در حوزه گردشگری و فرهنگی استان است.

برچسب ها: گردشگری
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟ پرتو فرابنفش در کدام نواحی ایران شدیدتر است؟
پیش‌بینی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از شاخص پرتو فرابنفش تا ۱۰ مرداد ماه حاکی از میزان شدید تابش پرتو فرابنفش در ساعات صبح و ظهر است که در بعضی مناطق مانند استان‌های شرقی و جنوبی کشور و نیمه شرقی استان‌های سمنان، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب مازندران، گلستان و ارتفاعات شمال تهران و البرز اغلب زودتر از سایر استان‌ها افزایش خواهد یافت.
سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش سواحل مدیترانه‌ایِ ترکیه در محاصره آتش
درحالی دولت ترکیه دو استان غربی را مناطق فاجعه‌زده اعلام کرده، آتش‌سوزی‌های جنگلی جدیدی در سواحل مدیترانه‌ای این کشور آغاز شده است.
ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است ابتکار نمی‌پذیرفت دریاچه ارومیه در حال نابودی است
شاید لازم باشد برای خواندن این مصاحبه هشدار بدهیم و بگوییم اگر ناراحتی قلبی دارید از خواندن این مطلب دست بکشید چرا ممکن است ناامیدی شما با خواندن این مطلب تشدید شود.
صفحه خبر بالای تصاویر