کد خبر: ۶۶۸۳۲
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷

اینستاگرام: از میکروفون دستگاه شما برای شنود استفاده نمی‌کنیم

آدام موسری، رئیس اینستاگرام، بار دیگر ادعای شنود مکالمات کاربران توسط این پلتفرم را رد کرد و گفت دقت تبلیغات هدفمند به دلیل تحلیل داده‌های رفتاری است، نه استفاده از میکروفون تلفن‌ها.
اینستاگرام: از میکروفون دستگاه شما برای شنود استفاده نمی‌کنیم

به گزارش مخاطب۲۴، آدام موسری، رئیس اینستاگرام، با انتشار پستی به شایعات قدیمی درباره استفاده این پلتفرم از میکروفون تلفن‌های همراه کاربران واکنش نشان داد. او تأکید کرد که اینستاگرام و شرکت مادر آن، متا، از میکروفون دستگاه‌ها برای شنود مکالمات به منظور نمایش تبلیغات هدفمند استفاده نمی‌کنند.

موسری این باور را یک «تئوری توطئه» قدیمی دانست و یادآور شد که متا بار‌ها چنین شایعاتی را تکذیب کرده است. او در ادامه توضیح داد: «بسیاری از کاربران نمی‌توانند باور کنند که دقت تبلیغات هدفمند متا تنها بر اساس تحلیل داده‌های رفتاری است و حتی همسر خود من هم گاهی تصور می‌کند مکالماتش شنود شده است.»

بیشتر بخوانید

جالب آن‌که این اظهارات هم‌زمان با اعلام متا مبنی بر استفاده گسترده‌تر از داده‌های تعامل کاربران با محصولات مبتنی بر هوش مصنوعی برای نمایش تبلیغات هدفمند مطرح شده است؛ موضوعی که دوباره حساسیت‌ها درباره حریم خصوصی کاربران را برانگیخته است.

الگوریتم‌های تبلیغاتی متا بر اساس حجم گسترده‌ای از داده‌های رفتاری و الگو‌های استفاده کاربران عمل می‌کند و همین موضوع دلیل اصلی دقت بالای تبلیغات در اینستاگرام و سایر پلتفرم‌های متا به شمار می‌رود.

برچسب ها: اینستاگرام
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم بابک زنجانی از اتوبوس‌های فوق لاکچریش رونمایی کرد+ فیلم
اتوبوس‌های تازه‌ای که به نام بابک زنجانی شناخته می‌شوند، به‌زودی به ناوگان حمل‌ونقل عمومی کشور افزوده خواهند شد؛ اقدامی که می‌تواند بخشی از نیاز‌های این حوزه را پوشش دهد و تحولی در خدمات‌رسانی ایجاد کند.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر