کد خبر: ۶۶۸۲۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۰

رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم

رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نهمین سفر استانی خود وارد بندرعباس شد و در جمع مردم هرمزگان بر ضرورت توجه به تربیت نسل آینده و اصلاح شیوه‌های مدیریتی تأکید کرد.
رئیس جمهور وارد بندرعباس شد+ فیلم

به گزارش مخاطب۲۴، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، امروز در نهمین سفر استانی خود به بندرعباس وارد شد و در دیدار با مردم استان هرمزگان به بیان دیدگاه‌های خود درباره وضعیت مدیریت کشور، مشکلات اقتصادی و ضرورت توجه به آینده نسل جوان پرداخت.

پزشکیان با اشاره به اهمیت نقش کودکان در آینده کشور گفت: «آینده مملکت ما بچه‌ها هستند و هرچه تربیت کنیم در آینده همان خواهد شد. اگر بچه‌ها را خوب، توانمند، منطقی، راستگو و صادق تربیت کنیم آینده کشور نیز همان خواهد بود؛ اما اگر این تربیت نادرست باشد، فردا باید آنها را در خیابان هدایت کنیم.»

او در بخشی از سخنان خود با انتقاد از وضعیت مدیریتی در کشور تصریح کرد: «خود من هم که امروز مدیریت می‌کنم، تخلف می‌کنم، چون درست یاد نگرفته‌ام. ما باید بتوانیم ذات و درون بچه‌ها را شکوفا کنیم.»

پزشکیان همچنین به مشکلات اقتصادی اشاره کرد و گفت: «با وجود منابع فراوان، مردم همچنان با معیشت، مسکن و مسائل اقتصادی دیگر دست‌وپنجه نرم می‌کنند. این مشکلات را می‌توان تنها با ۱۰ درصد صرفه‌جویی در مصرف برطرف کرد.»

رئیس‌جمهور در ادامه به موضوع تحریم‌ها پرداخت و اظهار داشت: «عده‌ای ما را با اسنپ‌بک می‌ترسانند، در حالی‌که ما خود با وابستگی شدید به نفت و گاز، شرایطی ایجاد کرده‌ایم که این تهدید‌ها مؤثر واقع شود.»

او همچنین از ساده‌زیستی در مدیریت خود سخن گفت و افزود: «در تابستان امسال درجه کولر اتاق کار من بین ۲۸ تا ۳۰ درجه بود.»

پزشکیان در پایان تأکید کرد: «اگر مردم به میدان بیایند، هیچ‌کس جلودار آنها نخواهد بود.»

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پیروزی تلخ برای تیم ملی امید! پیروزی تلخ برای تیم ملی امید!
برد ارزشمند تیم امید مقابل بحرین با مصدومیت شدید آریا شفیع‌دوست تلخ شد؛ اتفاقی که نگرانی بزرگی برای کادر فنی تیم امید و سپاهان ایجاد کرده است.
جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟ جشنوارهء دانشجویی فیلم نهال ۲۱ چیست؟
جشنوارهٔ فیلم کوتاه نهال جشنواره‌ای دانشجویی و مختص فیلم کوتاه است که هرساله توسط دانشجویان رشتهٔ سینمای دانشگاه هنر ایران تحت نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هنر برگزار می‌شود. این جشنواره میزبان فیلم‌های کوتاه دانشجویان، از تمام رشته‌های دانشگاهی کشور است. از اهداف این جشنواره که از سال ۱۳۸۲ آغاز به کارکرده، ایجاد فضایی مناسب برای ارائهٔ آثار کمتر دیده شده و توجه به دغدغه‌ها و سلیقه‌های گوناگون دانشجویان است.
اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟ اثرگذاری سینمای مستند و تجربی چگونه و چطور؟
اثر گذاری سینمای مستند و بازتاب معنای اجتماعی و تاثر مخاطب که نتیجه‌اش افزایش آگاهی اجتماعی‌ست به علاوه گذار از انواع و سبک‌ها تا تولد و زایشِ روش‌های ضد ساختار در سینمای تجربی که خود بدل به بدنهء ساختار آینده می‌شود.
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران نشست نخست‌وزیران سازمان شانگهای با حضور ایران
بیست‌وچهارمین نشست شورای نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای امروز (سه‌شنبه ۲۷ آبان) با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری اسلامی ایران در مسکو آغاز به کار کرد.
ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد ایران‌خودرو نرخ جدید محصولات خود را اعلام کرد
قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو برای امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ منتشر شد. جدول شامل نرخ بازار و نمایندگی خودرو‌ها به تومان است.
تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟ تب برفکی به انسان منتقل می‌شود؟
رئیس اداره بیماری‌های زئونوز وزارت بهداشت تأکید کرد تب برفکی بیماری زئونوز نیست و محصولات دام‌های آلوده هرگز وارد چرخه غذایی نمی‌شوند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر