کد خبر: ۶۶۸۲۵
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۹

ریمیک بازی Silent Hill ۱ وارد فاز تولید کامل شد

استودیوی Bloober Team که بازسازی سایلنت هیل ۲ را در کارنامه دارد، اکنون مشغول تولید نسخه ریمیک Silent Hill ۱ است، استودیو به دو تیم اصلی تقسیم شده است، یکی روی Silent Hill ۱ کار می‌کند و دیگری مشغول پروژه‌ای دوم است که هنوز معرفی نشده است.
ریمیک بازی Silent Hill ۱ وارد فاز تولید کامل شد

مخاطب ۲۴، بازی Silent Hill ۲ در مهر ۱۴۰۳ منتشر شد و با استقبال گسترده و نقد‌های بسیار مثبت رو‌به‌رو شد. این اثر بازسازی درخشان یکی از عناوین نمادین ژانر وحشت بود که مسیر این سبک را هموار کرد و حالا طرفداران مشتاق هستند ببینند Bloober چه برنامه‌ای برای Silent Hill ۱ دارد. بازی Silent Hill اولین بار در سال ۱۹۹۹ روی کنسول پلی‌استیشن عرضه شد و به عنوان اثری هولناک و دلهره‌آور شناخته شد که سال‌ها بازیکنان را به وحشت انداخت. این بازی شهری با همین نام را معرفی کرد که بعد‌ها همچون Raccoon City در مجموعه Resident Evil به نمادی از وحشت تبدیل شد و حتی در رسانه‌های دیگری مانند فیلم‌های سینمایی هم بازتاب یافت.

سایلنت هیل همچنان یکی از بهترین بازی‌های ترسناک و حتی یکی از برترین بازی‌های تاریخ به شمار می‌رود. استودیوی Bloober Team در نشست اخیر سهام‌داران درباره عملکرد استودیو و موفقیت‌های اخیر از جمله بازی Cronos: New Dawn و ادامه موفقیت Silent Hill ۲ توضیحاتی ارائه داد.

مدیران استودیو در پاسخ به پرسشی درباره پروژه‌های آینده تایید کردند که دو تیم اصلی در حال فعالیت هستند؛ یکی روی Silent Hill ۱ و دیگری روی پروژه‌ای جدید. همچنین تیم دوم استودیو هم‌اکنون روی پنج پروژه دیگر کار می‌کند. انتظار می‌رود با توجه به موفقیت چشمگیر بازسازی قسمت دوم، نسخه ریمیک Silent Hill ۱ هم با استقبال مشابهی مواجه شود. اما تولید Silent Hill ۲ حدود پنج سال زمان برد و به همین دلیل احتمالا مدتی طول خواهد کشید تا Bloober Team آماده رونمایی از بازی شود.

برچسب ها: گیم
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.