کد خبر: ۶۶۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۳

زمان دیدار ترامپ و نتانیاهو در کاخ سفید

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گزارش داد که انتظار می‌رود ترامپ در دیدار آینده خود با بنیامین نتانیاهو که تحت تعقیب دیوان کیفری بین المللی قرار دارد، جدول زمانی مشخصی را ارائه دهد و روشن کند که جنگ غزه باید پایان یابد.
زمان دیدار ترامپ و نتانیاهو در کاخ سفید

زمان دیدار ترامپ و پوتین، مخاطب ۲۴، درحالی که جنبش حماس تاکید دارد هنوزهیچ پیشنهاد جدیدی برای آتش‌بس جنگ غزه از سوی بنیامین نتانیاهو دریافت نکرده، رسانه‌های عبری جزئیات جدیدی از طرح ادعایی دونالد ترامپ برای پایان جنگ در غزه را ارائه داده و مدعی شدند که این بار قصد واقعی برای پایان جنگ وجود دارد. درحالی که طی هفته گذشته رسانه‌های آمریکایی گزارش‌هایی در مورد طرح ادعایی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای پایان جنگ در نوار غزه منتشر کرده بودند، رسانه‌های عبری جزئیات جدیدی درباره این طرح ارائه دادند.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این زمینه گزارش داد که انتظار می‌رود ترامپ در دیدار آینده خود با بنیامین نتانیاهو که تحت تعقیب دیوان کیفری بین المللی قرار دارد، جدول زمانی مشخصی را ارائه دهد و روشن کند که جنگ غزه باید پایان یابد. این رسانه صهیونیستی تاکید کرد: در اسرائیل این اطمینان فزاینده وجود دارد که ترامپ در دیدار روز دوشنبه خود در کاخ سفید، از نتانیاهو خواهد خواست تا طرح خود را برای پایان دادن به جنگ غزه اجرا کند.

یک منبع آگاه به این شبکه عبری گفت که مذاکرات در حال انجام بوده و پیش‌نویس پیشنهاد پایان جنگ، دائماً در حال اصلاح است. البته این منبع مشخص نکرد که آیا مذاکرات در این مرحله محدود به طرف‌های آمریکایی- اسرائیلی است یا شامل طرف‌های دیگر هم می‌شود.

منبع مذکور تاکید کرد که هدف، دستیابی به توافق تا زمان دیدار آینده میان ترامپ و نتانیاهو بوده و واشنگتن تصمیم گرفته به سمت توافقی حرکت کند که ممکن است تدریجی باشد. از سوی دیگر شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از منبعی که آن را آگاه توصیف کرد، گزارش داد که لحن دولت آمریکا تغییر کرده و تمایلی برای پایان دادن به جنگ وجود دارد. در همین حال روزنامه عبری یدیعوت آحارانوت هم به نقل از منابع آگاه ناشناس اعلام کرد که اکثر مفاد طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه قابل قبول بوده و حتی برای اسرائیل هم مناسب است. حماس پیشنهاد جدیدی برای آتش بس دریافت نکرده است.

اما در این میان، یک منبع دیپلماتیک آگاه به شبکه الجزیره گفت که جنبش حماس هیچ پیشنهاد جدیدی در مورد از سرگیری مذاکرات برای رسیدن به توافقی جهت پایان جنگ غزه دریافت نکرده است. از طرف دیگر، یائیرلاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به دولت آمریکا اطلاع داده برای نتانیاهو در کنست یک شبکه امنیتی فراهم خواهد کرد تا به توافق برای پایان جنگ برسد.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یائیر لاپید گزارش داد که اکثریت در کنست موافق توافق هستند و باید بر تهدیدات ایتمار بن گویر و بزالل اسموتریچ که مخالف آتش بس هستند، غلبه کنیم. ایتمار بن گویر گفته بود که نتانیاهو اختیار پایان دادن به جنگ با حماس را ندارد. شبکه cnn آمریکا به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه شامل ۲۱ بند است و خواستار آزادی همه اسرای اسرائیلی ظرف ۴۸ ساعت بعد از تصویب توافق در ازای خروج تدریج نیرو‌های اسرائیلی از غزه می‌شود.

به گفته این منبع، طرح ترامپ شامل جدول زمانی مشخص برای خروج ارتش اسرائیل نیست. این طرح از حماس می‌خواهد که نقشی در حکومت آینده غزه ایفا نکند و دو سطح از حکومت موقت را در غزه تصریح می‌کند: یک نهاد بین‌المللی فراگیر و یک کمیته فلسطینی. طرح ترامپ همچنین به نقش سازمان ملل در ارائه حمایت‌های بشردوستانه اشاره کرده و شامل پایان جنگ و آتش بس دائمی، عقب نشینی تدریجی اسرائیل، پایان حکومت حماس بر نوار غزه، خلع سلاح غزه و استقرار نیرو‌های امنیتی از کشور‌های عربی می‌شود.

این طرح و همچنین ادعای ترامپ در مورد تلاش برای پایان دادن به جنگ غزه در حالی است که رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو تحت حمایت کامل آمریکا، همه تلاش‌های مربوط به بستن پرونده جنگ غزه و رسیدن به توافق آتش بس و تبادل اسرا را در دوره‌های مختلف مذاکرات ناکام گذاشته‌اند.

جدیدترین کارشکنی و فریبکاری آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها در روند مذاکرات آتش بس و تبادل اسرا، به حمله تروریستی اسرائیل به مقر هیئت مذاکره کننده حماس در قطر برمی‌گردد که نشان داد آمریکا و اسرائیل قصد جدی برای پایان جنگ ندارند؛ بنابراین فلسطینی‌ها معتقدند که نمی‌توان به هیچ طرح و نقشه آمریکایی اعتماد کرد؛ زیرا این کشور تنها منافع صهیونیست‌ها را در نظر می‌گیرد و بنابراین طرف فلسطینی باید با احتیاط کامل با هر نقشه‌ای که واشنگتن ارائه می‌دهد برخورد کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد آتش در جنگل‌های کلاردشت شعله‌ور شد
آتش در جنگل‌های روستای پیشنبور کلاردشت شعله‌ور شده و بنا بر اعلام مدیرکل مدیریت بحران مازندران، تیم‌های امدادی همچنان در حال تلاش برای مهار کامل حریق هستند.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر