کد خبر: ۶۶۵۹۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۷

قیمت طلا و سکه امروز ۱ مهر؛ روند نامتوازن و افزایشی طلا

قیمت طلا و سکه در اولین روز از فصل پاییز، در روند نامتوازنی بازگشایی شد. قیمت طلا رشد داشت و قیمت سکه نیز روند نامنظمی را در پیش گرفت. گفتنی‌ است قیمت دلار امروز در کانال ۱۰۲ هزار تومانی قرار گرفته است.
قیمت طلا و سکه امروز ۱ مهر؛ روند نامتوازن و افزایشی طلا

مخاطب ۲۴، قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱ مهر ۱۴۰۴ در روند نامتوازنی بازگشایی شد. در حالی که قیمت طلا در اولین روز مهرماه رشد کرد و به کانال ۹.۴ میلیونی رسید، قیمت سکه روند متوازنی نداشت و تنها قطعات بهار آزادی و ربع سکه افزایشی شدند.

به‌نظر می‌رسد، نوسانات تقاضا در بازار‌های مالی، روند بازار طلا و سکه را در اولین روز از پاییز نامنظم کرده است. قیمت طلا با لیدری اونس جهانی رشد کرده و قیمت سکه نیز با تغییرات قیمت دلار، نوسانی شده است.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز با افزایش ۲۷ دلاری، با رقم ۳۷۷۵ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز کاهشی شده و روی رقم ۱۰۲ هزار و ۴۵۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت نقره کاهش یافت

قیمت اونس جهانی نقره امروز با ۱۰ سنت افزایش، روی رقم ۴۴ دلار و ۱۵ سنت قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با دو هزار و ۴۸۰ تومان کاهش، گرمی ۱۶۸ هزار و ۹۹۰ تومان به فروش رسید.

بازار سکه سردرگم شد

بازار سکه امروز در روند نامنظمی بازگشایی شده است. قطعه امامی ساز مخالف زده و در مسیر کاهشی قرار گرفته و بهار آزادی و ربع سکه افزایشی شده‌اند. قیمت سایر قطعات نیز تغییری نکرده و ثابت مانده‌اند.

قیمت سکه امامی با ۲۹۵ هزار تومان کاهش، با رقم ۱۰۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به ثبت رسیده است؛ سکه بهار آزادی با افزایشی ۲۱۰ هزار تومانی، با رقم ۹۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

همچنین قیمت نیم سکه بدون تغییر و ربع سکه با ۸۰۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب روی رقم‌های ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ۳۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قرار گرفته‌اند. قیمت سکه گرمی نیز بدون تغییر، با رقم ۱۶ میلیون تومان به ثبت رسیده است.

حباب سکه رشد کرد

حباب سکه امروز در تمامی قطعات افزایشی است؛ حباب سکه امامی ۱۷۶ هزار تومان، بهار آزادی ۳۸۳ هزار تومان، نیم سکه ۸۵ هزار تومان، ربع سکه ۸۴۲ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۲۰ هزار تومان افزایش یافت.

قیمت طلا افزایش یافت

بازار طلا امروز در روند افزایشی قرار گرفته است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۴۴۴ هزار تومان افزایش، روی رقم ۴۰ میلیون و ۹۸۲ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۹۲ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش، با رقم ۹ میلیون و ۴۵۳ هزار تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۹۱ هزار و ۳۴۳ تومان افزایش، با رقم ۹ میلیون و ۳۲۶ هزار و ۹۹۲ تومان به ثبت رسیده است.

منبع: تجارت نیوز

برچسب ها: قیمت طلا و سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
آغاز درمان بیماران با واکسن mRNA سرطان در روسیه آغاز درمان بیماران با واکسن mRNA سرطان در روسیه
دانشمندان روسیه اعلام کردند که نخستین واکسن شخصی‌سازی‌شده mRNA برای درمان سرطان طی یک تا یک‌ونیم ماه آینده وارد مرحله درمان بیماران خواهد شد.
اختلال در سخنرانی اردوغان؛ گمانه‌زنی درباره نقش موساد+ فیلم اختلال در سخنرانی اردوغان؛ گمانه‌زنی درباره نقش موساد+ فیلم
قطع ناگهانی میکروفن در سخنرانی رجب طیب اردوغان موجی از گمانه‌زنی‌ها را در ترکیه ایجاد کرده و برخی رسانه‌ها احتمال دخالت موساد را مطرح کرده‌اند.
مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد مراسم توپ طلای ۲۰۲۵، برنده توپ طلا مشخص شد
مراسم توپ طلای فرانس فوتبال به انتخاب برترین‌های فوتبال جهان اختصاص دارد، برنده توپ طلا را ۱۸۰‏‎ ‎روزنامه‌نگار از ۱۰۰ کشور برتر رده‌بندی فیفا ‏انتخاب می‌کنند
به مناسبت روز جهانی بدون خودرو به مناسبت روز جهانی بدون خودرو
باید بسیار خوش‌خیال بود تا بپنداریم که شعارهایی همچون روز جهانی بدون خودرو در روند برنامه‌ریزی و مطالبه‌های شهروندی ما جای بگیرد. اگر چه برای رسالت و اهداف بزرگ باید تلاش نمود.
ایران مکزیک در فروردین ایران مکزیک در فروردین
مهدی تاج رئیس فدراسیون به همراه مهدی محمدنبی نایب رییس و مدیر تیم ملی، امید جمالی مدیر بخش بین الملل و مهدی خراطی رئیس دپارتمان تیم های ملی ظهر امروز با حضور در سفارت مکزیک در جمهوری اسلامی ایران با گییرمو پوئنته اوردوریکا دیدار و گفتگو کردند.
شعبده بازی‌های ایلان ماسک با گروک شعبده بازی‌های ایلان ماسک با گروک
گروک، چت‌بات هوش مصنوعی شرکت xAI، با دسترسی لحظه‌ای به اخبار و ترند‌های شبکه اجتماعی X و لحن غیررسمی و شوخ‌طبعانه، تجربه‌ای متفاوت از گفت‌و‌گو با ربات‌ها ایجاد کرده است؛ ابزاری که می‌تواند از تولید محتوا و آموزش گرفته تا تحلیل داده و برنامه‌نویسی به کاربران کمک کند.
وزیر علوم: عفو رهبری شامل دانشجویان زندانی هم هست وزیر علوم: عفو رهبری شامل دانشجویان زندانی هم هست
وزیر علوم اعلام کرد عفو رهبری تنها شامل دانشجویان زندانی می‌شود و تعداد آنان بیش از سه یا چهار نفر نیست؛ همچنین دانشجویان محروم‌شده به کلاس بازگشتند.
برگزیده
نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی نظر معاونت عمومی وزارت صمت در خصوص سرمایه گذاری خارجی
ابراهیم شیخ در گفت‌و‌گو با مخاطب ۲۴: سرمایه‌گذاری خارجی در صنعت ایران با موانع حقوقی، بانکی و ریسک بالا روبه‌روست؛ وزارت صمت بر حل مشکلات موجود و جذب سرمایه‌های استراتژیک تمرکز دارد.
عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند عرضه بنزین ویژه وارداتی؛ سهمیه‌های قبلی تغییر نمی‌کند
بنزین سوپر از راه می‌رسد: وعده یا خیال؟ رقابت بخش خصوصی و سهمیه‌های دولتی؛ کدام یک پیروز میدان خواهد بود؟
گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی گسترش مراودات تجاری با تاکید بر دیپلماسی اقتصادی
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفت‌و‌گو با مخاطب۲۴ بر لزوم استفاده ازظرفیت بریکس، اوراسیا برای گسترش مراودات تجاری تاکید نمود
صفحه خبر بالای تصاویر