کد خبر: ۶۶۵۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳

کدام مشاغل در معرض خطر هوش مصنوعی‌اند؟

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت OpenAI و یکی از قدرتمندترین مهره‌های حوزه Ai پیش‌بینی می‌کند هوش مصنوعی به‌زودی باعث به از دست رفتن مشاغل بسیاری خواهد شد!
کدام مشاغل در معرض خطر هوش مصنوعی‌اند؟

مخاطب ۲۴، سم آلتمن، مدیرعامل شرکت OpenAI و خالق ChatGPT پیش‌بینی می‌کند هوش مصنوعی منجر به از دست رفتن مشاغل گسترده‌ای خواهد شد و نگرانی‌های جدی را برانگیخته است. او معتقد است که هوش مصنوعی در مسیر خود بسیاری از نقش‌های شغلی را تغییر خواهد داد یا جایگزین خواهد کرد. این تحولات پرسش‌های بنیادینی را درباره آمادگی نیروی کار برای مواجهه با خطر بیکاری ناشی از پیشرفت‌های فناورانه مطرح می‌کند. نگرانی‌های اخلاقی و اجتماعی حول محور این تغییرات، رهبران صنعت را به واکنش واداشته است.

سم آلتمن در مصاحبه‌ای اخیر اذعان داشت که پیامد‌های هوش مصنوعی بر نیروی کار، خواب را از چشمانش ربوده است. او به‌عنوان رهبر OpenAI، بار سنگین مسئولیت‌های اخلاقی و معنوی را بر دوش خود حس می‌کند. آلتمن به این نکته اشاره کرد که بزرگ‌ترین دغدغه‌اش این است که چگونه تصمیمات کوچک در رفتار مدل‌های هوش مصنوعی می‌توانند تأثیرات واقعی و گسترده‌ای در جهان داشته باشند. به گفته او، نگرانی‌اش از پیامد‌های روزمره استفاده گسترده از هوش مصنوعی، بیشتر از تصمیمات بزرگ اخلاقی است.

مدیرعامل OpenAI به‌طور خاص به مشاغل خدمات مشتری اشاره کرد که بیشترین خطر بیکاری را خواهند داشت. او با اطمینان بیان کرد:

من مطمئنم بسیاری از پشتیبانی‌های مشتری کنونی که از طریق تلفن یا کامپیوتر انجام می‌شود، جای خود را به هوش مصنوعی خواهند داد و عملکرد بهتری خواهند داشت. آلتمن با استناد به تحقیقاتی که با او به اشتراک گذاشته شده، بیان کرد که حدود ۵۰ درصد از مشاغل تقریبا هر ۷۵ سال یک‌بار تغییرات قابل‌توجهی می‌کنند؛ اما هوش مصنوعی می‌تواند این سرعت را افزایش دهد و فرصت اندکی برای آماده‌سازی نیروی کار باقی بگذارد. او همچنین ابراز نگرانی کرد که توسعه‌دهندگان و برنامه‌نویسان نیز ممکن است مشاغل خود را به دلیل پیشرفت هوش مصنوعی از دست بدهند.

نگرانی‌های آلتمن بی‌اساس نیست؛ برای مثال مارک بنیوف، مدیرعامل Salesforce اخیرا ۴،۰۰۰ کارمند پشتیبانی انسانی را از تیم خود حذف کرده و کارایی هوش مصنوعی را جایگزین آنها کرده است. او معتقد است که تمام نسل‌های آینده مدیران عامل باید هم‌زمان با کارکنان انسانی و عامل‌های هوش مصنوعی کار کنند. بااین‌حال، بسیاری از شرکت‌ها هنوز در حال انطباق با دوران هوش مصنوعی هستند. موسسه تحقیقاتی گارتنر پیش‌بینی می‌کند که تا سال ۲۰۲۷، نیمی از شرکت‌ها تصمیمات خود برای کاهش نیروی انسانی در بخش پشتیبانی مشتری را برعکس خواهند کرد. این نشان‌دهنده چشم‌اندازی پیچیده و در حال تغییر برای از دست رفتن مشاغل در عصر هوش مصنوعی است.

برچسب ها: هوش مصنوعی
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد رنه هیگوئیتا، ضربه عقرب خود را بعد از سی سال اجرا کرد
رنه هیگیتای ۵۹ ساله ضربه افسانه‌ای «عقرب» خود را دوباره اجرا کرد. دروازه‌بان کلمبیایی پس از گذشت ۳۰ سال، حرکت اختصاصی و ماندگارش( ضربه عقرب) را تکرار کرد؛ حرکتی که در سال ۱۹۹۵ با آن در ورزشگاه ومبلی جهان فوتبال را شگفت‌زده کرده بود.
بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵ بودجه با ریال جدید و یورو ۱۰۳ ریالی رونمایی شد + متن کامل بودجه ۱۴۰۵
مسعود پزشکیان در جلسه علنی عصر امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه ۱۴۰۵ را تقدیم محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی کرد.
ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل ببینید: سوپر گل امیرحسین حسین زاده به الدحیل
در واپسین دقایق بازی سوپرگل انفرادی امیرحسین حسین‌زاده به ثمر رسید. بازگشت دراماتیک تراکتور، حسین زاده با چند دریبل و سپس شوت سرکش توپ را وارد دروازه الدحیل کرد تا تراکتور صاحب ۳ امتیاز حساس این بازی شود و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان را قطعی کند
فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند فوری: دلشان با تیم نبود، از لیست استقلال خط خوردند
ریکاردو ساپینتو تصمیم گرفت تا برای دیدار حساس برابر المحرق دو بازیکن کلیدی خود را به بحرین نبرد
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها طرح مطالعاتی رئیس قوه قضاییه برای بررسی امکان سپردن قضاوت به خانم‌ها
رئیس قوه قضاییه: دستگاه قضایی در عرصه مقابله با فساد و مفسد، به هیچ وجه گزینشی و تبعیض‌آمیز برخورد نمی‌کند، ما در قوه قضاییه متمرکز و معطوف بر انسداد زمینه‌ها، بسترهاو گلوگاه‌های فساد شده‌ایم.
برگزیده
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
صفحه خبر بالای تصاویر