کد خبر: ۶۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۸

برگزاری جلسه بررسی عملکرد شعب منطقه خراسان جنوبی بانک ایران زمین

جلسه بررسی عملکرد شعب منطقه خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان با حضور معاون امور شعب استانها برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی عملکرد شعب منطقه خراسان جنوبی بانک ایران زمین

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ایران زمین ؛ در این جلسه محمد حسین مس فروش معاون امور شعب استان‌ها آموزش پیوسته کارکنان و بروزرسانی اطلاعات آن‌ها در زمینه بازاریابی و ارائه خدمات بانک به مشتریان را امری ضروری بیان کرد و گفت: برگزاری دقیق جلسات کارگروه‌های مصوب و تهیه مستندات و صورتجلسات در زمان مقرر می‌بایست توسط تمامی شعب و پرسنل تحت نظارت آن‌ها مد نظر قرار گیرد.

برگزاری جلسه بررسی عملکرد شعب منطقه خراسان جنوبی بانک ایران زمین

مس فروش دانش محور شدن و بهره مندی از بانکداری مدرن و تسلط به خدمات نوین بانکی را یکی از ملزومات بانکدار نمونه دانست و افزود: در آینده بانک ایران زمین همکارانی که این موارد را بیشتر مد نظر قرار دهند، قطعاً موفقیت بیشتری را تجربه خواهند کرد.

در ادامه جلسه حسن رضا یزدانی مدیر شعب استان‌های خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان تمامی موارد مطروحه در جلسه اخیر شورای عالی مدیران را برای حاضرین تشریح نموده و پس از آن خلاصه از عملکرد شعب منطقه را بیان کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو چین در آسیا: قدرت زیاد، اعتماد کم و چالش‌های پیش رو
با رشد اقتصادی، ملی‌گرایی و تنش‌های منطقه‌ای، چین با فرصت‌ها و محدودیت‌های سیاسی و اقتصادی در آسیا روبروست و آینده‌اش به تعادل پیچیده‌ای میان کنترل داخلی و روابط بین‌المللی بستگی دارد.
انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم انفجار و آتش‌سوزی گسترده در تاسیسات نفتی ونزوئلا+ فیلم
یک انفجار مهیب در تاسیسات نفتی پتروسدنو در شرق ونزوئلا موجب آتش‌سوزی گسترده شد؛ احتمال سرایت به واحد‌های تولید نفت نیز وجود دارد.
بهای طلای جهانی افزایش یافت بهای طلای جهانی افزایش یافت
قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۳ درصدی به ۴۰۹۲ دلار و ۹۸ سنت رسید؛ بازار معاملات آتی آمریکا نیز افزایش ۰.۲ درصدی را تجربه کرد.
ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند ظریف: مردم باید همیشه قطب‌نمای ما باشند
محمدجواد ظریف در مراسم رونمایی از کتاب خاطرات جهانگیری گفت مردم و مدیران سرمایه اصلی ایران هستند و باید همواره قطب‌نمای ما باشند.
عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است عارف: هدف دولت رسیدن به جایگاه اول منطقه‌ای در علم و فناوری است
معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد ارتباطات علمی بین‌المللی و استفاده از نخبگان ایرانی خارج از کشور برای رسیدن به اقتدار علمی حیاتی است.
جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است جهانگیری: شرایط نه جنگ و نه صلح برای اقتصاد بدتر از جنگ است
معاون اول دولت روحانی می‌گوید اقتصاد کشور در وضعیت «نه جنگ و نه صلح» با چالش‌هایی جدی مواجه است و اصلاحات اقتصادی ضروری است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد رئیس کمیسیون امنیت ملی: اجرای قانون عفاف و حجاب به تعویق افتاد
رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس اعلام کرد شورای عالی امنیت ملی به دلیل شرایط حساس، اجرای قانون عفاف و حجاب را برای مدتی به تعویق انداخته است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر