کد خبر: ۶۶۴۹۸
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳

دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان سنا بر سر بودجه دولت به بن‌بست رسیدند

سناتورهای دموکرات به رهبری چاک شومر، پس از رد پیشنهادشان توسط جمهوری‌خواهان، تلاش می‌کنند دولت را باز نگه دارند، در حالی که اختلاف بر سر یارانه‌های بیمه سلامت و کاهش‌های Medicaid، خطر تعطیلی دولت تا پایان سپتامبر را افزایش داده است.
دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان سنا بر سر بودجه دولت به بن‌بست رسیدند

مخاطب ۲۴، به گزارش فاکس نیوز، دموکرات‌های سنا روز جمعه، پاسخ پیشنهادی خود به تمدید کوتاه‌مدت بودجه دولت توسط جمهوری‌خواهان کنگره را با مخالفت GOP مواجه کردند.

این لایحه که تفاوت زیادی با پیشنهادی دارد که مجلس در همان روز تصویب کرد، پر از اولویت‌های دموکرات‌هاست که به گفته آنها تنها مشوق‌هایی هستند که می‌توانند آنها را متقاعد کنند دولت را باز نگه دارند. اما این مفاد برای جمهوری‌خواهان سنا بیش از حد بود.

لایحه دموکرات‌ها که اواخر چهارشنبه شب رونمایی شد، با ۴۷ رأی مخالف در مقابل ۴۵ رأی موافق و به صورت کاملاً حزبی شکست خورد. با این حال، CR جمهوری‌خواهان بلافاصله بعد از آن رأی‌گیری خواهد شد. سرنوشت آن لایحه همچنان نامشخص است، زیرا دموکرات‌ها در طول هفته مخالفت خود را اعلام کرده‌اند.

تون، موضع دموکرات‌ها در قبال تعطیلی دولت را «نزدیک به پاتولوژیک» و «مثل یک بیماری» توصیف کرد

رهبر اقلیت سنا، چاک شومر، D-N.Y.

دموکرات‌های سنا پیشنهادی متقابل برای تمدید کوتاه‌مدت بودجه دولت ارائه دادند که شامل بند‌های سیاستی است که برای جمهوری‌خواهان خط قرمز محسوب می‌شود. (عکس: آل دراگو/بلومبرگ از طریق گتی ایمیجز)

مهلت تصویب تمدید بودجه دولت، که به آن «قطعنامه تأمین بودجه موقت» (CR) گفته می‌شود، ۳۰ سپتامبر است و انتظار می‌رود قانونگذاران جمعه شب برای یک هفته تعطیلی به مناسبت رُوش هاشانا واشینگتن دی‌سی را ترک کنند.

جمهوری‌خواهان مجلس روز سه‌شنبه CR خود را معرفی کردند و این لایحه را به عنوان یک تمدید بودجه «تمیز» تا ۲۱ نوامبر ستایش کردند. اگرچه این لایحه شامل بند‌های حزبی نیست، اما ده‌ها میلیون دلار برای تقویت اقدامات امنیتی برای قانونگذاران در آن پیش‌بینی شده است.

با این حال، دموکرات‌ها به رهبری چاک شومر، رهبر اقلیت سنا، نسخه خود از CR را ارائه دادند، نه به این دلیل که از محتوای لایحه جمهوری‌خواهان ناراضی بودند، بلکه به این دلیل که آنچه در آن نبود برایشان اهمیت داشت. آنها همچنین در برابر درخواست رئیس‌جمهور دونالد ترامپ مبنی بر کنار گذاشتن دموکرات‌ها از روند تصمیم‌گیری مقاومت کردند.

جمهوری‌خواهان سنا بحران قریب‌الوقوع را «تعطیلی شومر» نامیدند، در حالی که دموکرات‌ها موضع خود را محکم نگه داشته‌اند

تون، رهبر اکثریت سنا، دموکرات‌ها را به دلیل مقاومت در قبال تمدید بودجه دولت مورد انتقاد قرار داد و شومر را به تلاش برای جلب نظر پایه «چپ افراطی» خود با تهدید به تعطیلی متهم کرد. (عکس: مکسین والاس/واشینگتن پست)

برنامه آنها دولت را تا ۳۱ اکتبر باز نگه می‌داشت، یارانه‌های بیمه سلامت منقضی شده را به طور دائم تمدید می‌کرد، کاهش‌های Medicaid در قانون «بزرگ و زیبا» را لغو می‌کرد و بودجه لغو شده برای NPR و PBS را بازمی‌گرداند.

رهبر اکثریت سنا، جان تون، لایحه را مورد انتقاد قرار داد و گفت قوانین جمهوری‌خواهان شامل تمام اقداماتی است که دموکرات‌ها زمانی که سنا را تحت رهبری رئیس‌جمهور جو بایدن در اختیار داشتند، دنبال می‌کردند.

تون گفت: «این لایحه تمیز نیست – پر از سیاست‌های حزبی و اقدامات طراحی شده برای جذب پایه چپ‌گرای دموکرات‌هاست.»

با این حال، شومر تون را متهم کرده که به میز مذاکره نیامده و به طور مستقیم با او برای یافتن راهی جهت جلوگیری از تعطیلی دولت وارد مذاکره نشده است.

دموکرات‌ها به ویژه به دنبال توافق در مورد یارانه‌های بیمه سلامت منقضی شده هستند و همچنین خواستار تضمین‌هایی در مورد بازگرداندن وجوه و امتناع از کسر بودجه در آینده می‌باشند.

شومر گفت: «ما خواهیم نشست و مذاکره خواهیم کرد، اگر آنها حاضر باشند مذاکره کنند. ما خط قرمز نداریم، اما می‌دانیم که باید به مردم آمریکا کمک کنیم.»

منبع: فاکس نیوز

برچسب ها: مجلس سنا
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.