مخاطب۲۴، سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در نشست خبری اعلام کرد که ارائه خدمات تغذیه دانشجویی به تدریج به بخشهای خصوصی و صنایع غذایی برونسپاری خواهد شد. او گفت: «با مذاکرات انجامشده با صنایع غذایی، هدف ما این است که حداقل ۱۰ تا ۱۵ دانشگاه امسال خدمات غذایی خود را به این صنایع واگذار کنند و همان هزینهای که در داخل دانشگاه پرداخت میشود، به پیمانکاران خارجی داده شود و در عین حال کیفیت خدمات ارتقا یابد.»
وزیر علوم تاکید کرد که این اقدام با هدف جلب رضایت بیشتر دانشجویان و ارائه سبد غذایی سالم و متنوع انجام میشود، اما به دلیل مقاومت برخی دانشگاهها در برابر تغییرات و نگرانی از کاهش کیفیت، پیشرفت طرح آهسته بوده است. صراف اضافه کرد: «مدیران دانشگاهها نگرانند که اگر کیفیت غذا کاهش یابد، پاسخگویی به دانشجویان دشوار شود و از حمایت و همکاری خود دانشجویان برای موفقیت این طرح استقبال میکنیم.»
وی در ادامه خبر داد که در همین نیمسال تحصیلی، یک یا دو دانشگاه خدمات تغذیه خود را از طریق صنایع غذایی ارائه خواهند کرد و طبق تعهدات، کیفیت و خدمات بهتری در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت. همچنین رستورانهای مکمل در ۱۷ دانشگاه آماده بهرهبرداری از سال تحصیلی جدید هستند.