کد خبر: ۶۶۳۹۲
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰

توضیحات معاون تشریفات رئیس جمهور پیرامون عکس پزشکیان و اردوغان

سید عباس موسوی معاون تشریفات رئیس جمهور با بیان توضیحاتی در توئیتر اظهار داشت که رئیس‌جمهور با تاکید بر وفاق ملی و دفاع از منافع کشور، در حاشیه اجلاس‌ها تعامل دوستانه با مقامات خارجی داشت و از حواشی بی‌اساس فاصله گرفت.
توضیحات معاون تشریفات رئیس جمهور پیرامون عکس پزشکیان و اردوغان

مخاطب۲۴، دولت و شخص رئیس جمهور محترم فارغ از حاشیه سازی‌های ناشیانه و هدفمند عده‌ای که می‌شناسیم، راه و هدف خود را در رفع مشکلات داخلی با وفاق ملی و در تامین عزتمندانه منافع ملی با تعامل خارجی گم یا رها نخواهند کرد.

با اصرار برخی دوستان خوب و منصف توئیتری درباره این عکس عرض می‌کنم که جناب دکتر پزشکیان داشتند به سمت جایگاه خود قبل از شروع اجلاس می‌رفتند که سر راه رئیس جمهور ترکیه را پشت میزشان دیدند و دوستانه با دست به پشت شان زدند و ایشان هم قدری برگشتند ببینند کیست که در همان حالت دست دادند و رییس جمهور ما هم نکته‌ای در گوششان گفتند و خندیدند و رفتند…

توضیحات معاون تشریفات رئیس جمهور پیرامون عکس پزشکیان و اردوغان

در حاشیه اجلاس‌ها - نه حین دیدار‌های رسمی و مذاکرات دو جانبه - از این نوع حرکات صمیمانه، دوستانه و غیر رسمی میان مقامات دولت‌ها بویژه دولت‌های دوست و همسایه در آسیا، اروپا، آمریکا و … کم نیست. با تجربه‌ها می‌دانند و از این صحنه‌ها زیاد دیدند. حالا عده‌ای از عزیزان! دنبال ماهیگیری خاص هستند، خود دانند ولی بدانند از هر لحاظ دارند به اصطلاح «اشتباه می‌زنند!»

توضیحات معاون تشریفات رئیس جمهور پیرامون عکس پزشکیان و اردوغان

تکمله: ضمن احترام، برخی باور بفرمایند از زبان بدن و آداب دیپلماتیک فقط یک چیزی شنیده‌اند که آنهم در مواقعی خاص یادشان می‌افتد! در همین اثنا، اگر از «حواشی» فارغ شدند «متن» سخنرانی عزتمندانه، عالمانه، واقع بینانه و ضد صهیونیستی رئیس جمهور اسلامی ایران در همین اجلاس را هم در صورت صلاحدید بخوانند یا ببینند. ضرر ندارد!

برچسب ها: مسعود پزشکیان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده
رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند رهبر انصارالله یمن: عربستان با حمایت اسرائیل به یمن حمله می‌کند
سید عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن، تاکید کرد عربستان با نظارت آمریکا و حمایت رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود
پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد! پهپاد آمریکایی MQM-170 توسط سپاه سالم به زمین نشانده شد!
نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از فرود سالم یک فروند پهپاد آمریکایی MQM-۱۷۰ در غرب تنگه هرمز با استفاده از توان جنگ الکترونیک خبر داد و اعلام کرد این پهپاد مأموریت شناسایی سامانه‌های پدافند هوایی ایران در سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز را بر عهده داشته است.
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.