کد خبر: ۶۶۳۴۳
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۳

اتحادیه اروپا در آستانه تعلیق توافق تجاری با اسرائیل

کمیسیون اتحادیه اروپا به دلیل جنگ غزه و نقض حقوق فلسطینیان، در حال بررسی تعلیق امتیازات تجاری اسرائیل است؛ تصمیمی که می‌تواند میلیارد‌ها یورو هزینه داشته باشد.
اتحادیه اروپا در آستانه تعلیق توافق تجاری با اسرائیل

مخاطب۲۴، کمیسیون اتحادیه اروپا در واکنش به ادامه جنگ در غزه و نقض مکرر حقوق فلسطینیان در کرانه باختری، تصمیم دارد مفاد توافق تجاری با اسرائیل را تعلیق کند. این اقدام در صورت تصویب می‌تواند پیامد‌های اقتصادی سنگینی برای تل‌آویو به همراه داشته باشد.

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در گفت‌و‌گو با یورونیوز تأیید کرد که این تصمیم با هدف بازگرداندن فشار بر اسرائیل اتخاذ شده و افزود: «حدود ۳۷ درصد از تجارت میان اتحادیه اروپا و اسرائیل از امتیازات ترجیحی برخوردار است و تعلیق این امتیازات هزینه قابل توجهی بر دوش اسرائیل خواهد گذاشت.»

بیشتر بخوانید

بر اساس آمار رسمی، حجم تجارت دو طرف در سال ۲۰۲۴ به ۴۲.۶ میلیارد یورو رسیده است. به گفته کالاس، کمیسیون اتحادیه اروپا روز چهارشنبه به طور رسمی این پیشنهاد را مطرح خواهد کرد.

اجرای این طرح منوط به حمایت اکثریت کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، به‌ویژه کشور‌های بزرگ مانند آلمان و ایتالیا است؛ کشور‌هایی که تاکنون با اقدامات مشابه در فشار بر اسرائیل مخالفت کرده‌اند.

کالاس همچنین تأکید کرد: «اگر مخالفان این طرح، وضعیت غزه را فاجعه‌بار و غیرقابل‌تحمل می‌دانند، باید جایگزین‌های عملی ارائه دهند؛ زیرا ادامه سکوت در برابر این شرایط پذیرفتنی نیست.»

برچسب ها: اتحادیه اروپا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم ارتش ایران از ربات جنگجوی خود رونمایی کرد + فیلم
نیروی زمینی ارتش از ربات رزمی «آریا» رونمایی کرد؛ دستگاهی ۸×۸ با پیشرانه هیبریدی، هوش مصنوعی، زره ضدگلوله و تیرباری ۷.۶۲ میلی‌متری تحت کنترل از راه دور.
هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی هشدار جدی دانشگاه آزاد به دانشجویان مشمول سربازی
دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات اعلام کرد ادامه تحصیل دانشجویان پسر تنها با دریافت معافیت نظام وظیفه امکان‌پذیر است و در غیر این صورت با محرومیت تحصیلی روبه‌رو می‌شوند.
آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب آغاز لیگ قهرمانان اروپا از امشب
فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا با حضور ۳۶ تیم، از جمله قهرمان پاری‌سن‌ژرمن و نمایندگان قدرتمند اسپانیا، از امشب آغاز می شود و چشم‌انداز فتح قهرمانی هیجان‌انگیز خواهد بود.
ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند ایران پیگیری حقوقی علیه آمریکا و اسرائیل را آغاز می‌کند
معاون حقوقی رئیس‌جمهور از اقامه دعوا علیه آمریکا و رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی و تشکیل پرونده‌های داخلی برای پیگیری خسارات جنگ اخیر خبر داد.
زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند زلزله‌های پیاپی عسلویه را سه‌باره لرزاند
سه زمین‌لرزه پیاپی بامداد سه‌شنبه عسلویه بوشهر را لرزاند؛ شدیدترین آن‌ها ۴.۱ ریشتر در عمق ۲۷ کیلومتری زمین به ثبت رسید.
لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت لوکزامبورگ دولت فلسطین را به رسمیت شناخت
نخست‌وزیر لوکزامبورگ اعلام کرد کشورش دولت فلسطین را به رسمیت می‌شناسد و هدف این اقدام را حمایت از روند دیپلماسی برای پایان مناقشه خاورمیانه دانست.
بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد بعد از ١٢ سال، تیم ملی کشتی آزاد ایران قهرمان جهان شد
تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمان جهان ۲۰۲۵ که در زاگرب کرواسی در حال برگزاری است موفق شد یک روز زودتر، بالاتر از آمریکا به عنوان قهرمانی زودهنگام جهان دست یابد.
برگزیده
مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست مذاکره مستقیم به معنی پذیرش شرایط طرف مقابل نیست
فیض الله عرب‌سرخی: وزارت امور خارجه باید به جایگاه واقعی خود بازگشته و سیاست خارجه منسجم گردد، همچنین مذاکره مستقیم به علت انتقال روشن و بدون واسطه‌ پیام‌ها اثر گذاری بیشتری دارد
نشست دوحه و حمله اسرائیل به قطر؛ بازتعریف معادلات امنیتی و سیاسی جهان عرب نشست دوحه و حمله اسرائیل به قطر؛ بازتعریف معادلات امنیتی و سیاسی جهان عرب
نشست اضطراری دوحه در واکنش به حمله اسرائیل به قطر برگزار شد؛ اما خروجی آن بیش از تصمیمات عملی، تکرار محکومیت‌ها بود و نشان داد شکاف در جهان عرب پابرجاست.
متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر متن سخنرانی رئیس جمهور در نشست سران کشورهای عربی اسلامی دوحه قطر
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در نشست اضطراری سران کشورهای اسلامی و اتحادیه عرب، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به دوحه را تروریسم آشکار و نقض اصول دیپلماتیک دانست و خواستار اتحاد و وحدت امت اسلامی شد
صفحه خبر بالای تصاویر