کد خبر: ۶۶۳۰
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۲

تخفیف ۵۰ درصدی برای بیمه‌های مسئولیت بیمه سرمد

بیمه سرمد به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، بیمه‌های مسئولیت را با تخفیف ویژه به مشتریان ارائه می‌کند.
تخفیف ۵۰ درصدی برای بیمه‌های مسئولیت بیمه سرمد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از  روابط عمومی بیمه سرمد، این شرکت به مناسبت فرا رسیدن ایام عید قربان و عید سعید غدیر خم، از ۱۸ تا ۳۱ تیر ۱۴۰۱، اقدام به فروش بیمه‌های مسئولیت با تخفیف ۵۰ درصدی کرده است.

تخفیف ۵۰ درصدی برای بیمه‌های مسئولیت بیمه سرمد

در جشنواره عید تا عید بیمه‌های مسئولیت بیمه سرمد، بیمه‌نامه‌های مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان (صنعتی، ساختمانی و عمرانی) و بیمه‌نامه مسئولیت سازندگان ابنیه در قبال اشخاص ثالث، با ۵۰ درصد تخفیف به مشتریان ارائه می‌شود.

بیمه‌نامه مسئولیت پزشکان و پیراپزشکان نیز در این جشنواره با اعمال تخفیف ۵۰ درصدی در اختیار بیمه‌گذاران قرار می‌گیرد.

بیمه‌گذاران و مشتریان می‌توانند با مراجعه به آدرس https://webapp.sarmadins.ir/agents به نزدیکترین شعبه و یا نمایندگی بیمه سرمد در محل زندگی خود دسترسی داشته باشند و یا با هر یک از نمایندگان این شرکت، برای صدور این بیمه‌نامه‌ها تماس حاصل نمایند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن گردهمایی اعضای گروه ۷ در بحبوحه افزایش تنش‌ها با واشنگتن
دیپلمات‌های ارشد گروه ۷ در جنوب ایالت آنتاریو گرد هم می‌آیند تا درباره مسائل اقتصادی، تجاری و دفاعی بحث کنند؛ این نشست در بحبوحه تنش با واشنگتن برگزار می‌شود.
پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه پیشروی روسیه در زاپوریژیا؛ عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از سه منطقه
مقامات اوکراینی از تصرف سه منطقه در استان زاپوریژیا توسط نیرو‌های روسی خبر داده و با تأکید بر شدت درگیری‌ها اعلام کردند که اوضاع میدانی «بسیار دشوار» است.
بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن بحران خرس‌ها؛ آزمونی برای دولت تازه‌کار ژاپن
موج حملات خرس‌ها در شمال ژاپن با مرگ و مجروحیت ده‌ها نفر، دولت تازه‌کار این کشور را با بحرانی جدی روبه‌رو کرده و موجب ورود ارتش و نیرو‌های ویژه برای مهار این تهدید شده است.
آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس آخرین وضعیت طرح بیمه رانندگان در مجلس
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس از آماده‌سازی نهایی طرح بیمه رانندگان در کمیسیون مشترک خبر داد و گفت همه رانندگان حمل بار و مسافر به‌زودی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.
ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم ترامپ: در بازار کار آمریکا، نیروی با استعداد نداریم
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس‌نیوز گفت آمریکا در بازار کار با کمبود نیروی بااستعداد روبه‌روست و افزود که نمی‌توان با نیرو‌های بی‌تجربه صنایع پیشرفته را اداره کرد.
سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟ سیاست دوگانه غرب؛ رقابت با چین یا نجات زمین؟
کارشناسان هشدار می‌دهند سیاست‌های متناقض غرب در برابر فناوری‌های سبز چین، روند جهانی کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای را کند و همکاری اقلیمی را تضعیف کرده است.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر