کد خبر: ۶۶۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۸

عجیب‌ ترین قرعه‌کشی تاریخ جام جهانی در انتظار ایران!

در فاصله دو ماه تا قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶، گمانه‌زنی‌ها درباره سیدبندی تیم‌ها ادامه دارد.
عجیب‌ ترین قرعه‌کشی تاریخ جام جهانی در انتظار ایران!

مخاطب ۲۴، قرعه‌کشی جام جهانی ۲۰۲۶ در دسامبر پیش‌رو برگزار خواهد شد. این اولین بار است که سید‌ بندی تیم‌ها  ۱۲ تیم در خود خواهد داشت و به عبارتی تیم‌هایی که دوره گذشته در سید دوم بودند، می‌توانند حالا یک سید بالاتر بروند و همینطور سید‌های دیگر. اما نکته مهم این است که هر ۴۸ تیم تا دسامبر مشخص نخواهند شد و هنوز بازی‌های پلی‌اف موجود است؛ بنابراین هر تیمی که به پلی اف برود، در سید چهارم قرار خواهد گرفت.

دو قدرت سنتی فوتبال اروپا یعنی آلمان (رتبه ۹ رنکینگ فیفا) و ایتالیا (رتبه ۱۱) ممکن است در قرعه‌کشی پیش‌روی جام جهانی به همین شکل در سید چهارم قرار بگیرند؛ اتفاقی غیرمنتظره که می‌تواند معادلات مرحله گروهی را به کلی تغییر دهد. سید یک شامل پنج تیم برتر رنکینگ و همچنین سه میزبان (آمریکا، کانادا و مکزیک) خواهد بود و مراسم قرعه‌کشی روز ۶ دسامبر در واشنگتن دی‌سی برگزار می‌شود. در حال حاضر آرژانتین مدافع عنوان قهرمانی به همراه اسپانیا، فرانسه، انگلیس، برزیل و احتمالاً پرتغال، هلند و بلژیک بخت اصلی حضور در سید یک هستند.

اما مشکل اصلی آلمان و ایتالیا است. آلمان که تا قبل از بازی‌های سپتامبر شانس قطعی سید یک به نظر می‌رسید، در مقدماتی جام جهانی برابر اسلواکی (رتبه ۵۲) شکست خورد و امتیاز زیادی از دست داد. سیستم امتیازدهی فیفا به‌گونه‌ای است که برد مقابل تیم‌های ضعیف امتیاز چندانی ندارد، اما باخت، سقوط جدی در رنکینگ را به همراه می‌آورد.

ایتالیا نیز شرایط مشابهی دارد. با وجود دو پیروزی برابر استونی (رتبه ۱۲۶) و اسرائیل (رتبه ۷۵) امتیاز کافی نصیب آتزوری نشد. شکست مقابل نروژ در مقدماتی نیز باعث افت جایگاه آنها در رنکینگ شد. با توجه به تقویم باقی‌مانده، فرصت زیادی برای جبران وجود ندارد و رسیدن به جمع ۹ تیم برتر تقریباً غیرممکن به نظر می‌رسد.

نکته مهم اینکه اگر آلمان و ایتالیا نتوانند به صورت مستقیم راهی جام جهانی شوند، احتمال دارد در نهایت از مسیر پلی‌آف صعود کنند و طبق قوانین فیفا، تیم‌های پلی‌آفی پس از قرعه‌کشی در سید چهارم قرار خواهند گرفت. همین موضوع باعث شده احتمال حضور این دو تیم بزرگ در سید چهارم جدی شود.

با قرعه‌کشی حال حاضر (بدون احتمالات اثر این فیفادی)، سیدبندی به این شکل است - با فرض حضور ایتالیا و المان در پلی اف:

سید یک: مکزیک، امریکا، کانادا، ارژانتین، اسپانیا، فرانسه، انگلیس، برزیل، پرتغال، هلند، بلژیک، کرواسی

سید دوم: مراکش، کلمبیا، اروگوئه، ژاپن، سنگال، سوییس، ایران، دانمارک، اتریش، کره‌جنوبی، استرالیا، اکوادور

سید سوم: مصر، الجزایر، کاستاریکا، پاراگوئه، نیجریه، ساحل عاج، تونس، کامرون، اسلواکی، قطر، عربستان، ازبکستان

سید چهارم: ——

این شرایط می‌تواند به زیان تیم‌هایی مثل ایران و ژاپن و کره‌جنوبی (در سید دوم) تمام شود؛ چراکه اگر با آلمان یا ایتالیا از سید چهارم و همچنین برزیل یا ارژانتین هم‌گروه شوند، احتمال شکل‌گیری «گروه مرگ» بسیار بالا خواهد رفت. به عنوان مثال ممکن است ایران با تیم‌های ارژانتین، المان و تیمی نظیر مصر رودررو شود تا با چالش بزرگی رودررو باشد. البته با وقوع چنین احتمالی چندان زیاد نیست.

برچسب ها: جام جهانی
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
تیم ملی جودو ایران کاپ آسیا را برای خودش کرد! تیم ملی جودو ایران کاپ آسیا را برای خودش کرد!
تیم ملی جودو ایران در مجموع زنان و مردان با کسب ۸ مدال طلا، نقره و برنز عنوان قهرمانی کاپ آسیا را به خود اختصاص داد و روی سکوی نخست ایستاد.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.