کد خبر: ۶۶۲۵۵
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹

عراقچی راهی دوحه شد

وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
عراقچی راهی دوحه شد

مخاطب۲۴، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، صبح امروز (یکشنبه) تهران را به مقصد دوحه ترک کرد تا در اجلاس اضطراری وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی شرکت کند. این نشست به ابتکار قطر و با محور بررسی تجاوز نظامی اخیر رژیم صهیونیستی علیه یکی از کشور‌های منطقه برگزار می‌شود.

به گفته منابع رسمی، اجلاس دوحه به‌عنوان پیش‌نشست نشست سران کشور‌های اسلامی–عربی در نظر گرفته شده که قرار است روز دوشنبه با حضور رؤسای دولت‌ها و مقامات عالی‌رتبه در پایتخت قطر برگزار شود. جمهوری اسلامی ایران نیز در سطح عالی در این نشست حضور خواهد داشت و مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری کشورمان، فردا به نمایندگی از ایران در اجلاس سران شرکت خواهد کرد.

تحلیلگران روابط بین‌الملل بر این باورند که حضور عراقچی در نشست اضطراری می‌تواند نقش ایران را در هماهنگی کشور‌های اسلامی برای مقابله با اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی برجسته‌تر سازد. در شرایطی که تحولات منطقه‌ای با سرعتی چشمگیر در حال وقوع است، مشارکت فعال ایران در مجامع دیپلماتیک چندجانبه می‌تواند به تقویت مواضع کشور در دفاع از حقوق ملت‌های منطقه و همچنین ارتقای همگرایی در جهان اسلام کمک کند.

بیشتر بخوانید

این نشست اضطراری نه‌تنها پاسخی فوری به تجاوز‌های اخیر رژیم صهیونیستی ارزیابی می‌شود بلکه به‌عنوان آزمونی برای انسجام و همبستگی کشور‌های اسلامی نیز تلقی خواهد شد. در حالی که شکاف‌های سیاسی و اختلاف دیدگاه‌ها همواره مانع از اتخاذ مواضع مشترک قاطع در جهان اسلام بوده است، بسیاری از ناظران چشم به دوحه دوخته‌اند تا ببینند آیا این بار سازمان همکاری اسلامی می‌تواند گامی عملی و هماهنگ در برابر تجاوزات صهیونیستی بردارد یا خیر.

از سوی دیگر، سفر عراقچی به قطر حامل پیام سیاسی روشنی است؛ ایران قصد دارد در کنار اقدامات دیپلماتیک، صدای واحدی را در برابر سیاست‌های توسعه‌طلبانه و خشونت‌آمیز رژیم صهیونیستی در منطقه تقویت کند. این رویکرد در امتداد سیاست کلان جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حمایت از ملت‌های مظلوم منطقه و تلاش برای ایجاد جبهه‌ای متحد علیه تجاوز و اشغالگری قرار دارد.

برچسب ها: عباس عراقچی
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.