کد خبر: ۶۶۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۷

۷۲۰ هزار نیروی شرکتی در انتظار تعیین تکلیف دولت و مجلس

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص سنگ‌اندازی‌ها در جریان تعیین تکلیف نیروهای شرکتی تاکید کرد: متاسفانه در جریان به نتیجه نرسیدن این طرح ذی‌نفعانی وجود دارند که سلاطین نیروهای شرکتی‌ یا مافیای نیروهای شرکتی‌ هستند و مانع این کار می‌شوند.
۷۲۰ هزار نیروی شرکتی در انتظار تعیین تکلیف دولت و مجلس

مخاطب ۲۴، احمد بیگدلی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، درباره آخرین وضعیت نیرو‌های شرکتی گفت: دو هفته پیش کمیسیون اجتماعی برای پیگیری شرایط نیرو‌های شرکتی سه جلسه برگزار کرد. یک جلسه با حضور علی نیکزاد، نایب رئیس اول مجلس، حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه و علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور. جلسه دیگری با آیت‌الله آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت و یک جلسه هم با محمدرضا عارف معاون اول.

این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه اولویت کمیسیون اجتماعی و مجلس، تامین منافع نیرو‌های شرکتی است، افزود: در حال نزدیک شدن به یک تفاهم کلی برای تعیین تکلیف نیرو‌های شرکتی هستیم تا دولت با بهترین روش این موضوع را حل کند.

تا به حال ۷۲۰ هزار نفر در جریان ساماندهی نیرو‌های شرکتی در سامانه پاکنا ثبت‌نام کرده‌اند / ایراد مجمع تشخیص به طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی به دلیل احتمال بار مالی برای دولت است

بیگدلی با اشاره به سامانه پاکنا و ثبت‌نام ۷۲۰ هزار نفر در این سامانه، درباره ایرادات مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی گفت: تا آنجا که می‌دانم ایراد مجمع در خصوص بار مالی این طرح است.

او در ادامه توضیح داد: بر اساس گزارشی که من از دیوان محاسبات گرفته‌ام این طرح بار مالی ندارد.

ساماندهی نیرو‌های شرکتی، بر اساس گزارش دیوان محاسبات، بار مالی برای دولت ندارد

بیگدلی با اشاره به ارسال نامه به دیوان محاسبات و درخواست ارائه گزارش درباره احتمال بار مالی داشتن طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی، تاکید کرد: بر اساس این گزارش دیوان محاسبات مثلاً در استان زنجان میانگین پرداختی به نیرو‌های شرکتی ۲۸ میلیون تومان است. اگر این طرح اجرا شود، میانگین پرداختی چیزی حدود ۲۶ میلیون تومان خواهد بود؛ یعنی بار مالی برای دولت ندارد.

واسطه‌ها بار مالی را به میان می‌آورند تا خودشان حذف نشوند

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درباره موانع اجرای این طرح با وجود نداشتن بار مالی عنوان کرد: واسطه‌ها به نحوی رفتار می‌کنند که این‌گونه به نظر بیاید ساماندهی نیرو‌های شرکتی برای دولت بار مالی دارد، تا خودشان در این میان حذف نشوند.

سلاطین نیرو‌های شرکتی مانع از ساماندهی آنها می‌شوند

این نماینده مجلس در خصوص سنگ‌اندازی‌ها در جریان تعیین تکلیف نیرو‌های شرکتی تاکید کرد: متاسفانه در جریان به نتیجه نرسیدن این طرح ذینفعانی وجود دارند که سلاطین نیرو‌های شرکتی یا مافیای نیرو‌های شرکتی هستند و مانع این کار می‌شوند.

نیرو‌های شرکتی در اسرع وقت تعیین تکلیف خواهند شد

بیگدلی در ادامه با اشاره به جلساتی که بین مجلس، دولت و مجمع تشخیص برگزار شده گفت: اراده‌ای ایجاد شده و تفاهم نانوشته‌ای بین مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام و دولت به وجود آمده که ان‌شاءالله مساله نیرو‌های شرکتی در اسرع وقت تعیین تکلیف شود.

او درباره زمان تقریبی و تخمینی برای به نتیجه رسیدن ساماندهی نیرو‌های شرکتی عنوان کرد: این طرح نهایتاً باید تا دو یا سه ماه آینده حل و فصل و تمام شود.

منبع: تجارت نیوز

برچسب ها: دولت‌
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران + عکس
پانزدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران شامگاه شنبه هشتم شهریور ۱۴۰۴در تالار قلم کتابخانه ملی ایران برگزار شد
قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان قربانیان جدید پرونده شیطان لویزان
پرونده «شیطان لویزان» که با ۹ شاکی و روایت‌های هولناکشان افکار عمومی را شوکه کرده، همچنان در پیچ‌وخم دادگاه‌ها گرفتار است
فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد فروکش اعتراضات نپال؛ سوشیلا کارکی نخست‌وزیر شد
با کاهش اعتراضات خیابانی در نپال، قاضی پیشین و چهره برجسته سیاسی، سوشیلا کارکی، به عنوان نخست‌وزیر موقت این کشور منصوب شد.
شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت شایعات سکته مغزی ترامپ شدت گرفت
تصاویر تازه از حضور ترامپ در سالگرد ۱۱ سپتامبر با نشانه‌هایی از افتادگی صورت، موجی از گمانه‌زنی‌ها درباره سکته مغزی جزئی او برانگیخت.
عراقچی راهی دوحه شد عراقچی راهی دوحه شد
وزیر خارجه ایران امروز برای حضور در نشست اضطراری وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی وارد دوحه شد.
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
برگزیده
ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم ترامپیسم، اقتدارگرایی و مرکانتیلیسم
ترامپ و ترامپیسم؛ فوکویاما او را فاقد صداقت و قضاوت سلیم می‌داند، اما از منظر اقتصاد سیاسی، دولتش احیای مرکانتیلیسم سنتی است؛ با تمرکز بر قدرت ملی، تعرفه‌های بالا، حمایت صنعتی و اقتدارگرایی پوپولیستی.
نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟ نبرد سایه‌ها: ترکیه و اسرائیل در آستانه تقابل استراتژیک؟
با تشدید تنش‌ها میان ترکیه و اسرائیل، روابط دو قدرت منطقه‌ای به مسیری پیچیده و خطرناک گام گذاشته است. آیا این تقابل از جنس یک رقابت دیپلماتیک است یا زمینه‌ای برای یک رویارویی جدی‌تر؟
نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا نقش اتاق‌های فکر در سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا
اتاق‌های فکر، به عنوان کانون‌های اندیشه و دانش، نقشی کلیدی در سیاست خارجی آمریکا ایفا می‌کنند. این مراکز با تولید ایده‌های جدید و تحلیل‌های علمی، به تصمیم‌گیران برای تامین منافع و امنیت ملی یاری می‌رسانند.
صفحه خبر بالای تصاویر