کد خبر: ۶۶۱۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۳

پرسپولیس همچنان نه میشنود

خرید دو بازیکن جدید تیم پرسپولیس فعلا از سوی مدیریت باشگاه انجام نگرفته است.
پرسپولیس همچنان نه میشنود

گزینه‌ها یکی یکی به پرسپولیس نه میگویند، به گزارش مخاطب ۲۴، باشگاه پرسپولیس همچنان در راه جذب بازیکنان خارجی مد نظر سرمربی تیم برای دو پست دفاع چپ و مهاجم نوک ناکام مانده است و حالا باید حق را به هواداران داد که از یک ماه پیش نگران امروز بودند. یک روز بعد از خبر ناکامی باشگاه پرسپولیس در جذب دی‌شیلیو ایتالیایی دیروز خبر رسید مذاکره با برایان اولیوان، مدافع چپ اسپانیایی که در تیم‌های اسپانیول، مایورکا، کادیس و گرانادا بازی کرده هم به نتیجه نرسید و حضور این بازیکن هم در جمع سرخ‌ها منتفی شد.

در عین حال گفته می‌شود پرسپولیس همچنان دنبال دی‌شیلیو ایتالیایی هم هست چرا که گزینه دیگری فعلاً در دسترس نیست یا نامی مطرح نشده است.

نکته عجیب اینجاست که با توجه به اینکه لیست پرسپولیس فقط دو جای خالی دارد هاشمیان فقط دنبال مهاجم نوک و مدافع چپ خارجی است و قید جذب مدافع میانی را زده تا با کنعانی، پورعلی‌گنجی، ابرقویی و صحرایی کار را پیش ببرد، اما دوباره در این پست هم نام گزینه خارجی لینک شده به پرسپولیس به گوش می‌رسد و حتی یک سایت انگلیسی خبر داده کورتنی‌هاوس مدافع سابق استون ویلا و ولوز هدف نقل و انتقالاتی سرخ‌هاست.

در خط حمله، اما با وجود اینکه اسامی مختلفی برای حضور در پرسپولیس مطرح شده، اما هیچ خبری حتی از توافق نصف و نیمه با یکی از این گزینه‌ها نیست. بعد از رد شدن ماریو بالوتلی و وینسنت ابوبکر، نام نفراتی مثل فلیکس پلات و الیاس هوث آلمانی هم مطرح شد که آنها هم رد شدند. نفر بعدی آبات آیمبتوف قزاقستانی بود که هیچ کس مذاکره با او را تأیید نکرد. سپس نام عبدالرزاق حمدالله مطرح شد که از ابتدا بعید بود ماجرای سرخ‌ها با او به جایی برسد.

روز گذشته هیچ خبری از گزینه‌های جدید برای دو پست خالی سرخ‌ها نبود و به نظر می‌رسد باشگاه، مالک باشگاه یا کادر فنی که قرار است اسامی جدیدی به باشگاه معرفی کند همگی به بن‌بست خط خورده‌اند و به احتمال زیاد تا قبل از بازی با فولاد هم اتفاقی نمی‌افتد.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.