کد خبر: ۶۶۰۴
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۰
رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران در جمع همکاران آذربایجان شرقی:

با وصول سریع‌تر مطالبات معوق، منابع لازم در اختیار بخش تولید قرار گیرد

رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران در سفر به استان آذربایجان شرقی با حضور در شعب شهرهای ممقان، سردرود، ایلخچی و همچنین دو شعبه ستارخان و شهید بهشتی تبریز با همکاران به گفتگو نشست و در جریان مسائل و مشکلات جاری همکاران و مشتریان شعب قرار گرفت
با وصول سریع‌تر مطالبات معوق، منابع لازم در اختیار بخش تولید قرار گیرد

با وصول سریع‌تر مطالبات معوق، منابع لازم در اختیار بخش تولید قرار گیردرئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران در سفر به استان آذربایجان شرقی با حضور در شعب شهرهای ممقان، سردرود، ایلخچی و همچنین دو شعبه ستارخان و شهید بهشتی تبریز با همکاران به گفتگو نشست و در جریان مسائل و مشکلات جاری همکاران و مشتریان شعب قرار گرفته و از آنان خواست تمام تلاش خود را برای حمایت از تولیدکنندگان واقعی و رفع موانع پیش روی آنها به کار گیرند.

به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، یاسر مرادی در جریان سفر به آذربایجان شرقی، با بیان این مطلب افزود: تشخیص تولیدکننده واقعی از افرادی که از این نام مقدس سوءاستفاده می‌کنند بسیار اهمیت داشته و باید با وصول سریع‌تر مطالبات معوق، منابع لازم در اختیار واحدهای تولیدی اشتغال‌زا قرار گیرد.
وی میزان جذب منابع در بانک صادرات ایران را پایین‌تر از میزان رشد نقدینگی در کشور دانسته و تاکید کرد: همکاران غیرتمند این بانک خوشنام باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و امکانات موجود برای به دست آوردن سهم بیشتر از بازار تلاش مضاعف انجام دهند.
وی در این سفر با قدردانی از زحمات تمامی همکاران در صف و ستاد، ظرفیت‌های اقتصادی استان آذربایجان شرقی را مورد توجه قرار داد و گفت: این استان یکی از قطب‌های صنعتی و کشاورزی کشور است که سهم قابل توجهی در تولید ناخالص داخلی دارد از این رو گردش منابع مالی استان قابل توجه است و می‌بایست رتبه بانک صادرات ایران از سهم بازار در این استان بیش از گذشته افزایش یابد.
رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران تاکید کرد: بخش مهمی از دلایل ایجاد مطالبات رعایت نکردن مقررات و ضوابط اعتباری است و ضرورت دارد به هنگام تشکیل پرونده‌های تسهیلاتی، بهداشت اعتباری با دقت مورد توجه قرار گیرد.
 
رئیس هیت‌مدیره بانک صادرات ایران همچنین در دیدار با رئیس‌کل دادگستری استان آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت بررسی تخصصی دعاوی بانکی در شعب دارای دانش کافی گفت: نباید اطاله دادرسی و ارجاع پرونده‌های بانکی به کارشناسی‌های متعدد زمینه‌ساز بلاتکلیفی و آسیب به منافع طرفین دعوا شود.
یاسر مرادی در این دیدار با اشاره به رسالت‌ها و مسئولیت‌های بانک صادرات ایران افزود: در شرایط تحریم‌های ظالمانه دشمن با تحمیل شدیدترین فشارهای بین‌المللی، بانک صادرات ایران، در راستای مسئولیت‌های خود ایفای وظیفه کرده است و در انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود هم کوتاهی نکرده است.
موسی خلیل‌اللهی رئیس‌کل دادگستری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با قدردانی از فعالیت‌های بانک‌های بزرگ استان به‌ویژه مدیریت بانک صادرات ایران و ارتباط مستمر و خوب با دیگر دستگاه‌های اجرایی گفت: مدیریت بانک صادرات استان در جلساتی که همواره تشکیل می‌شود حضور فعال دارد به طوری که در جلسات اقتصاد مقاومتی زحمات مضاعفی را می‌کشند و عملکرد بانک صادرات ایران در کنار برخی بانک‌های استان، رضایت‌بخش است.
رئیس هیت‌مدیره بانک صادرات ایران در این سفر علاوه بر بیان و یادآوری نکات مختلف کاری و اداری در خصوص موضوعات مختلف پای صحبت روسا، معاونان و همکاران خود نشست.
در این برنامه محمود حاتمی مدیرامورشعب شمال کشور و مرتضی علی فتحعلی‌زاده مدیر شعب استان آذربایجان شرقی نیز ایشان را همراهی می‌کردند.
 
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر