کد خبر: ۶۶۰۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰

اروپا به‌جای دیپلماسی علیه ایران تنش‌آفرینی می‌کند

ابراهیم متقی، استاد دانشگاه تهران، گفت اتحادیه اروپا در قبال ایران رویکردی تنش‌زا در پیش گرفته و دیگر زبان دیپلماتیک برای حل اختلاف‌ها کافی نیست.
اروپا به‌جای دیپلماسی علیه ایران تنش‌آفرینی می‌کند

مخاطب۲۴، ابراهیم متقی، استاد دانشگاه تهران، در گفت‌وگویی با روزنامه اعتماد تأکید کرد که رفتار اخیر اتحادیه اروپا در قبال ایران نشانه‌ای از فاصله گرفتن این اتحادیه از دیپلماسی سازنده است. او تصریح کرد: «ادبیات و درخواست‌های اتحادیه اروپا به هیچ‌وجه بیانگر چارچوب‌های دیپلماسی مؤثر نیست و این اتحادیه عملاً به بازیگری تنش‌آفرین در معادلات منطقه‌ای تبدیل شده است.»

متقی با اشاره به جایگاه ایران در معادلات قدرت منطقه‌ای افزود: «جمهوری اسلامی ایران می‌تواند متناسب با نوع تهدیدات، واکنش‌های متقابل نشان دهد. شناخت ماهیت تهدید‌ها نخستین گام برای خنثی‌سازی آنهاست و این موضوع در سیاست خارجی اهمیت اساسی دارد.»

وی همچنین به تلاش برخی بازیگران جهانی برای افزایش فشار بر ایران اشاره کرد و گفت: «اروپا و دیگر قدرت‌ها در پی اعمال محدودیت‌های چندجانبه و بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران هستند، در حالی که این رویکرد نه‌تنها مشکلات را حل نمی‌کند بلکه تنش‌ها را افزایش می‌دهد.»

منبع:روزنامه اعتماد

برچسب ها: مکانیسم ماشه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد سازمان ملل برگزاری کنفرانس «راه‌حل دو کشوری» را تصویب کرد
مجمع عمومی سازمان ملل با برگزاری کنفرانس بین‌المللی «راه‌حل دو کشوری» در ۲۲ سپتامبر به پیشنهاد عربستان موافقت کرد، اما اسرائیل و آمریکا با آن مخالفت کردند.
دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس دیدار عارف با معاون اول دولت‌های سابق + عکس
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، با حضور در دیداری صمیمانه با معاونان اول سابق و خانواده‌های آنان، به تبادل نظر و گفت‌و‌گو درباره مسائل سیاسی و اجتماعی پرداخت.
دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر دسترسی مردم به سکوی هوش مصنوعی در آذر
نماینده دانشگاه شریف در پروژه سکوی ملی هوش مصنوعی گفت: تا پایان آذرماه نسخه عمومی آزمایشی سکو رونمایی خواهد شد و امکان دسترسی همه مردم به این سرویس فراهم می‌شود.
بزرگترین رویداد اپل در راه است: برای آیفون ۱۷، اپل واچ اولترا ۳ و ایرپادز پرو ۳ آماده شوید بزرگترین رویداد اپل در راه است: برای آیفون ۱۷، اپل واچ اولترا ۳ و ایرپادز پرو ۳ آماده شوید
بزرگترین رویداد اپل در راه است: برای آیفون ۱۷، اپل واچ اولترا ۳ و ایرپادز پرو ۳ آماده شوید
شکایت رسمی رئیس جبهه اصلاحات از صداوسیما شکایت رسمی رئیس جبهه اصلاحات از صداوسیما
آذر منصوری با ارسال نامه‌ای به رئیس شورای نظارت بر صداوسیما، از پخش برنامه‌های اتهام‌زننده و تحریف‌کننده علیه جبهه اصلاحات بدون فرصت پاسخگویی شکایت کرد.
کاربران در حال فرار از ویندوز ۱۱ و بازگشت به ویندوز ۱۰ هستند! کاربران در حال فرار از ویندوز ۱۱ و بازگشت به ویندوز ۱۰ هستند!
آمار جدید و نگران‌کننده از کاهش سهم بازار ویندوز ۱۱ خبر می‌دهد؛ چرا کاربران به جای ارتقا، در حال بازگشت به ویندوز ۱۰ و حتی ویندوز ۷ هستند؟
کدام پرچمدار سامسونگ زودتر One UI 8 را دریافت میکنند؟ کدام پرچمدار سامسونگ زودتر One UI 8 را دریافت میکنند؟
سامسونگ با انتشار آپدیت One UI 8 برای اولین عضو خانواده S25 همه را غافلگیر کرد. اما کدام مدل زودتر از پرچمداران این نسخه را دریافت می‌کند؟
برگزیده
پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان پیامدهای حقوقی و ژئوپلیتیکی مسیر ترانزیتی سیونیک ارمنستان
کریدور زنگزور در جنوب ارمنستان، مسیری ترانزیتی که آذربایجان را به نخجوان متصل می‌کند، می‌تواند ژئوپلیتیک منطقه را تغییر دهد. برای ایران، این پروژه تهدیدی امنیتی است و بررسی آن از منظر حقوق بین‌الملل، روابط بین‌الملل و قانون اساسی ارمنستان نشان می‌دهد که تهران می‌تواند با موازنه‌سازی و همکاری‌های منطقه‌ای، منافع خود را حفظ کند.
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها
ایران و روسیه؛ از انتظار حمایت در جنگ تا واقعیت‌های توافقنامه راهبردی. چرا نگاه واقع‌بینانه به روابط با مسکو ضروری است؟ پیچیدگی‌های سیاست روس‌ها زیر ذره‌بین
صفحه خبر بالای تصاویر