کد خبر: ۶۶۰۰۷
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۷

کدام پرچمدار سامسونگ زودتر One UI 8 را دریافت میکنند؟

سامسونگ با انتشار آپدیت One UI 8 برای اولین عضو خانواده S25 همه را غافلگیر کرد. اما کدام مدل زودتر از پرچمداران این نسخه را دریافت می‌کند؟
کدام پرچمدار سامسونگ زودتر One UI 8 را دریافت میکنند؟

مخاطب ۲۴، شاید این تیتر برای صاحبان سری گلکسی S۲۵ کمی ناامیدکننده باشد. بله، انتشار رسمی آپدیت One UI ۸ مبتنی بر اندروید ۱۶ آغاز شده، اما یک نکته غافلگیرکننده وجود دارد.اولین دستگاهی که این به‌روزرسانی را دریافت می‌کند، گلکسی S۲۵، S۲۵ پلاس یا حتی S۲۵ اولترا نیست. این افتخار نصیب جدیدترین عضو این خانواده یعنی گلکسی S۲۵ FE شده است.

گوشی فن ادیشن جدید سامسونگ به‌عنوان اولین محصول با جدیدترین نسخه رابط کاربری این شرکت عرضه می‌شود. حالا دلیل تاخیر در انتشار این به‌روزرسانی برای سایر مدل‌های پرچمدار S۲۵ مشخص شده است. احتمالا سامسونگ می‌خواست کهکشانی جدیدش در زمان عرضه با جدیدترین نرم‌افزار خودنمایی کند. این در حالی است که آپدیت One UI ۸ برای اولین بار روی گلکسی S۲۵ FE عرضه می‌شود و این یک تغییر رویه نسبت به سال گذشته است. گلکسی S۲۴ FE با همان نسخه One UI ۶.۱.۱ که روی سایر مدل‌های S۲۴ نصب بود به بازار آمد.

خبر خوب برای کاربران گلکسی S۲۵، S۲۵ پلاس و S۲۵ اولترا این است که نیازی نیست زمان زیادی منتظر بمانند. سامسونگ قبلا وعده داده بود که نسخه پایدار این به‌روزرسانی در ماه سپتامبر برای پرچمداران اصلی منتشر خواهد شد. البته قبل از رسیدن One UI ۸، یک بسته امنیتی ماهانه حجیم برای این گوشی‌ها منتشر می‌شود. حجم این آپدیت ممکن است بیشتر از ۱ گیگابایت باشد، پس بهتر است فضای ذخیره‌سازی گوشی خود را آماده کنید. در ادامه، گوشی‌های دیگری مانند گلکسی زد فولد ۶، زد فلیپ ۶ و سری گلکسی S۲۴ نیز این نسخه را دریافت خواهند کرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سرما در ۲۷ مرکز استان کشور+ جزئیات سرما در ۲۷ مرکز استان کشور+ جزئیات
با نفوذ توده هوای سرد به کشور، دمای هوا در ۲۷ مرکز استان به‌طور محسوسی کاهش یافته و در شهر‌هایی مانند شهرکرد، همدان و سنندج به زیر صفر درجه رسیده است.
جلسه علنی مجلس با وزیر علوم جلسه علنی مجلس با وزیر علوم
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی صبح امروز سه‌شنبه ۱۳ آبان به ریاست علی نیکزاد و با حضور ۲۰۵ نماینده آغاز شد. در این جلسه، سؤال از وزیر علوم و بررسی چند گزارش مهم کمیسیون‌ها در دستور کار قرار دارد.
رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم رئیس‌جمهور لبنان: هیچ گزینه‌ای جز مذاکره با اسرائیل نداریم
در حالی که تل‌آویو و واشنگتن بر آغاز گفت‌وگوی مستقیم با بیروت اصرار دارند، ژوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان، اعلام کرد که کشورش برای پایان دادن به بحران کنونی، چاره‌ای جز مذاکره ندارد.
نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد نیکزاد: اختلاف ایران و آمریکا بنیادین است و حل نخواهد شد
علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه اختلاف میان ایران و آمریکا ریشه‌ای و مبنایی است، گفت تسخیر لانه جاسوسی اقدامی انقلابی در برابر سال‌ها ظلم و تحقیر ملت ایران از سوی استکبار جهانی بود.
یاسر آسانی ترکاند! یاسر آسانی ترکاند!
یاسر آسانی، بازیکن محبوب تیم فوتبال استقلال، با انتشار یک استوری برای هواداران پرسپولیس کری خواند.
ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است ارزش موی گندیده‌ی ظریف از کل روسیه و پوتین بیشتر است
برجام درخشان‌ترین دستاورد دیپلماسی ایران بود که کشور را از فصل هفتم منشور سازمان ملل خارج کرد و زمینه‌ساز رشد اقتصادی شد، اما امروز همان مخالفان احیای آن با تکرار مسیر بابک زنجانی، کشور را دوباره گرفتار تحریم و فساد کرده‌اند؛ درحالی‌که چهره‌هایی، چون ظریف همچنان نماد سرمایه ملی و دیپلماسی عقلانی ایران‌اند.
جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد جدال با ماتادورها برای ایران یک میلیون دلاری آب می خورد
تیم ملی فوتبال ایران در فیفا دی ۱۴۰۵ احتمالاً در دیداری تدارکاتی با اسپانیا، قهرمان جهان، روبه‌رو می‌شود؛ گامی مهم در مسیر آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر