کد خبر: ۶۵۹۶۷
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴

داروسازان در اولویت صدور مجوز تأسیس داروخانه قرار گرفتند

سرپرست اداره امور داروخانه‌ها اعلام کرد در آیین‌نامه جدید، داروسازان با سابقه و تخصص مرتبط سریع‌تر و با شرایط بهتری می‌توانند مجوز تأسیس داروخانه دریافت کنند.
داروسازان در اولویت صدور مجوز تأسیس داروخانه قرار گرفتند

مخاطب۲۴، علیرضا احمدنیا، سرپرست اداره امور داروخانه‌ها و شرکت‌های سازمان غذا و دارو، اعلام کرد که داروسازان در آیین‌نامه جدید صدور مجوز داروخانه در اولویت هستند و افراد غیرمرتبط تنها به صورت محدود و مدیریت شده امکان تأسیس داروخانه خواهند داشت.

وی با تأکید بر نقش محوری داروسازان، افزود: این افراد علاوه بر تأمین دارو، مسئول ارتقای ایمنی و کیفیت درمان بیماران هستند و حضور آنها در فرآیند‌های درمانی اهمیت حیاتی دارد. احمدنیا همچنین بر بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند سامانه‌های نسخه‌نویسی الکترونیک و اتوماسیون دارویی برای کاهش خطا‌ها و افزایش شفافیت تأکید کرد.

سرپرست اداره امور داروخانه‌ها به محدودیت‌های قانونی اشاره کرد و گفت: بسیاری از مشکلات صدور مجوز داروخانه ناشی از قانون سال ۱۳۳۴ است که اجازه تأسیس داروخانه به افراد غیرداروساز را می‌داد. اکنون با وجود بیش از ۳۰ هزار داروساز در کشور، اصلاح این قانون ضروری است تا صدور مجوز‌ها صرفاً به داروسازان اختصاص یابد.

وی ادامه داد که تا زمان اصلاح قانون، سازمان غذا و دارو تلاش کرده با امتیازبندی دقیق در آیین‌نامه جدید، اولویت صدور مجوز را به داروسازان بدهد و شرایط افراد غیرمرتبط را محدود و مدیریت شده نگه دارد. احمدنیا این روش را یک راهکار موقت دانست و مسیر اصلی را اصلاح قانون قدیمی خواند.

در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۵۵ داروخانه در کشور فعال هستند که از این میان، ۲ هزار و ۷۴۹ داروخانه شبانه‌روزی خدمات ارائه می‌دهند. وی در پایان یادآور شد که توسعه خدمات دارویی هوشمند ضمن افزایش رضایتمندی بیماران، به ارتقای کارایی نظام سلامت کمک می‌کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد مکالمه خصوصی شی و پوتین فاش شد
میکروفون‌های باز در رژه «روز پیروزی» پکن، گفت‌وگوی خصوصی شی جین‌پینگ و ولادیمیر پوتین درباره طول عمر انسان و امکان زندگی تا ۱۵۰ سال را ضبط کردند.
آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد آمریکایی مدعی نفوذ ایران در پنتاگون شد
تام کاتن سناتور جمهوری‌خواه آمریکا خواستار تحقیق درباره نفوذ احتمالی ایران در جامعه اطلاعاتی و پنتاگون شد؛ دولت بایدن این اتهامات را رد کرده است.
افشای بیماری خطرناک سلنا گومز افشای بیماری خطرناک سلنا گومز
سلنا گومز سال‌ها پیش با اعلام ابتلایش به بیماری لوپوس توجه جهانیان را جلب کرد؛ بیماری‌ای خودایمنی که زندگی میلیون‌ها نفر را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد و درمان قطعی ندارد.
قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت قیمت اپل واچ اولترا ۳ درست قبل از رونمایی رسمی لو رفت
قیمت اپل واچ اولترا ۳ مشخص شد؛ اپل تصمیم دراد که این ساعت پرچمدار مقاوم خود را بدون هیچگونه افزایش قیمتی نسبت به نسل قبل عرضه کند.
تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت تصاویری از رژه پکن که ترامپ طاقت دیدن آن را نداشت
رژه نظامی باشکوه چین با حضور رهبران روسیه، کره شمالی و ایران، به‌گفته آکسیوس، پیامی روشن به واشنگتن درباره تغییر توازن قدرت جهانی ارسال کرد.
استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران استراتژی دو مرحله‌ای اسرائیل برای بی‌ثباتی در ایران
گزارش جروزالم‌پست از طرح رضا پهلوی و حمایت آشکار اسرائیل از او، بیانگر تلاش سیستماتیک برای عادی‌سازی سناریوی براندازی و تجزیه ایران در دو گام است.
نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان نظر محمد درویش در خصوص برخورد ماموران شهرداری با تعدادی از دستفروشان
محمد درویش فعال اجتماعی و کنشگر محیط زیست در خصوص برخورد فیزیکی مأموران شهرداری با شهروندان به‌ویژه اقشار ضعیف که به دلیل شرایط دشوار اقتصادی به دستفروشی روی آورده‌اند بیان کرد باید به جای اینکه خودمان را درگیر معلول ها کنیم باید به علت ماجرا فکر کنیم
برگزیده
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر