کد خبر: ۶۵۹۰۵
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳

نوسان دوباره دلار؛ عقب‌نشینی به ۱۰۵ هزار تومان با مداخله بازارساز

قیمت دلار در بازار امروز روی رقم ۱۰۵ هزار و ۹۵۰ تومان بازگشایی شد. دلار همچنان تحت تاثیر فضای ملتهب سیاسی و احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه قرار دارد؛ با این حال دلار امروز از اظهارات محمدرضا فرزین، رئیس کل بانک مرکزی نیز سیگنال گرفته و فعلا در کانال 105 هزار تومانی نوسانات کاهشی را تجربه می‌کند.
نوسان دوباره دلار؛ عقب‌نشینی به ۱۰۵ هزار تومان با مداخله بازارساز

مخاطب ۲۴، قیمت دلار در معاملات امروز با افزایش ۳۵۰ تومانی نسبت به آخرین قیمت روز یکشنبه، تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۱۰۵ هزار و ۵۰ تومان قرار گرفته است. این در حالی است که دلار در معاملات فردایی روز دوشنبه از مرز ۱۰۶ هزار تومان نیز عبور کرده بود.

کارشناسان اقتصادی معتقدند که اصلی‌ترین عامل نوسانات دلار، ابهامات سیاسی و احتمال اجرایی شدن مکانیسم ماشه است. تحلیلگران هشدار می‌دهند که در صورت تشدید تحولات منفی سیاسی و بین‌المللی، فشار بر قیمت دلار می‌تواند افزایش یابد و بازار همچنان در وضعیت نامطمئن باقی بماند. به گفته آنها، تصمیمات داخلی و واکنش بازارساز نیز در تعیین ثبات یا نوسان بیشتر نرخ ارز نقش مهمی خواهد داشت.

با این حال امروز دلار کاهشی است و نشان از مداخله سنگین سیاست‌گذار در بازار ارز دارد. رئیس کل بانک مرکزی به تازگی اظهار کرده بود که قیمت دلار روند صعودی را ادامه نخواهد داد و تلویحا به کنترل قیمت ارز در بازار آزاد اشاره کرده بود. به نظر می‌رسد معاملات نقدی امروز نیز تحت تاثیر همین اخبار قرار گرفته باشد.

بازگشت تتر به کانال ۱۰۴ هزار تومان

درهم امارات امروز سه شنبه روی رقم ۲۸ هزار و ۷۶۵ تومان معامله شد. تتر نیز که روز را در کانال ۱۰۵ هزار تومان آغاز کرده بود در ادامه روند کاهشی پیدا کرد و در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۱۰۴ هزار و ۹۸۷ تومان معامله می‌شود.

پوند انگلیس روی رقم ۱۴۱ هزار و ۸۰ تومان معامله می‌شود. یورو نیز با رقم ۱۲۲ هزار و ۵۴۰ تومان معامله شد.

اسکناس دلار در مرکز مبادله روی رقم ۷۱ هزار و ۹۱۸ تومان قرار گرفت. حواله دلار نیز روی رقم ۶۹ هزار و ۸۲۳ تومان ایستاد.

منبع: تجارت نیوز

برچسب ها: قیمت دلار
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر