کد خبر: ۶۵۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۳

تصمیم ایران درباره مکانیسم ماشه به زودی اعلام می‌شود

رئیس مجلس گفت ایران اقدامات بازدارنده علیه مکانیسم ماشه را آغاز می‌کند و بازگشت قطعنامه‌ها تأثیر اقتصادی جدیدی نخواهد داشت.
تصمیم ایران درباره مکانیسم ماشه به زودی اعلام می‌شود

مخاطب۲۴، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در نشست علنی روز سه‌شنبه ۱۱ شهریورماه، با اشاره به بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل و فعال شدن مکانیسم ماشه، اعلام کرد تصمیم واحد نظام جمهوری اسلامی در این زمینه به زودی اعلام و اعمال خواهد شد.

قالیباف تاکید کرد که سه کشور اروپایی به دلیل عمل نکردن به تعهدات خود در برجام، حق فعال کردن مکانیسم پاراگراف ۳۷ را نداشته‌اند و اقدام آنان غیرقانونی است. وی افزود ایران برای هزینه‌مند کردن این اقدام، اقدامات بازدارنده انجام خواهد داد تا تصمیم دشمن تغییر کند.

رئیس مجلس با بیان اینکه بازگشت قطعنامه‌ها تحریم اقتصادی جدیدی علیه ایران ایجاد نمی‌کند، خاطرنشان کرد که تحریم‌های سازمان ملل نسبت به تحریم‌های یکجانبه آمریکا اثرگذاری کمتری دارند و شامل محدودیت‌های صادرات نفت نیستند. او همچنین افزود، مهم‌ترین عامل برای بازدارندگی دشمن، حفظ انسجام ملی و افزایش توان نظامی ایران است.

قالیباف در ادامه، توسعه و امنیت ایران و چین را به یکدیگر گره خورده دانست و بر تقویت همکاری‌های اقتصادی و امنیتی با چین و رفع موانع بوروکراتیک در اجرای توافق جامع راهبردی تاکید کرد. وی تصریح کرد همکاری ایران و چین می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ثبات منطقه‌ای و نظم جهانی داشته باشد.

رئیس قوه مقننه همچنین خواستار تبیین دقیق کم‌اثر بودن مکانیسم ماشه برای جامعه شد تا دشمن نتواند فضاسازی رسانه‌ای ایجاد کند و آرامش روانی مردم حفظ شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند وزیر نیرو: تمام پیمانکاران خارجی و حتی چینی‌ها هم ایران را ترک کردند
عباس علی‌آبادی با اشاره به خرابکاری در خطوط گاز و خروج پیمانکاران خارجی از ایران، وعده داد خاموشی‌های خانگی به‌زودی برطرف خواهد شد.
پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است پزشکیان در گفت‌وگو با «سی‌سی‌تی‌وی» چین: مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نیازمند همکاری جهانی است
رئیس‌جمهور در مصاحبه با شبکه «سی‌سی‌تی‌وی» چین بر ضرورت اجرای چارچوب‌های همکاری شانگهای، تقویت ابتکار کمربند و راه و اتحاد کشور‌ها برای صلح و توسعه جهانی تأکید کرد.
دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم دیدار مسعود پزشکیان با رئیس‌جمهور چین در حاشیه اجلاس شانگهای + فیلم
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در حاشیه اجلاس شانگهای در چین با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و درباره گسترش همکاری‌های دو طرف گفت‌وگو کرد.
گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای گفت‌وگوی روسای جمهور ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس شانگهای
مسعود پزشکیان و رجب طیب اردوغان در حاشیه اجلاس سران شانگهای در چین دیدار کردند و درباره توسعه همکاری‌ها و برگزاری نشست شورای عالی همکاری‌های دو کشور گفت‌و‌گو کردند.
انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت انفجار در بازار خودرو، افزایش قیمت محصولات ایران خودرو طی ۲۴ ساعت
تغییرات قیمت روز خودرو حاکی از آن است که محصول پرفروش ایران خودرو طی ۲۴ ساعت حوالی ۱۰۰ میلیون تومان گران شد.
زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس زهرا پزشکیان در تیانجین چین دیده شد+ عکس
زهرا پزشکیان، دختر رئیس جمهور کشورمان در جمع همسران روساى جمهور عضو سازمان شانگهاى در تیانجین چین حضور یافت.
متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد متین حسینی MVP مسابقات والیبال جوانان جهان ۲۰۲۵ شد
سیدمتین حسینی با درخشش همه‌جانبه در زمین، پس از هدایت تیم ایران به دومین قهرمانی پیاپی، به عنوان ارزشمندترین بازیکن جوانان جهان انتخاب شد.
برگزیده
دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست دبیرکل سازمان ملل: ایران دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
دبیرکل سازمان ملل متحد در حاشیه اجلاس شانگهای با رئیس جمهور ایران دیدار و گفت و گو کرد.
روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها روابط ایران و روسیه در بحران‌ها؛ واقعیت‌ها و محدودیت‌ها
ایران و روسیه؛ از انتظار حمایت در جنگ تا واقعیت‌های توافقنامه راهبردی. چرا نگاه واقع‌بینانه به روابط با مسکو ضروری است؟ پیچیدگی‌های سیاست روس‌ها زیر ذره‌بین
شاهد رضایتمندی جامعه از عملکرد دولت نیستیم شاهد رضایتمندی جامعه از عملکرد دولت نیستیم
عباس معینی، رئیس شورای مرکزی حزب راه ملت، اعلام نمود گرچه رضایت مندی مورد نظر مردم ایجاد نشده و در بین فعالان سیاسی حامی دولت نیز چالش ایجاد شده است، اما نباید حوادث یکسال گذشته را در این ارزیابی فراموش کرد
صفحه خبر بالای تصاویر