کد خبر: ۶۵۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۷

شی جین‌پینگ: مقابله با ذهنیت جنگ سرد و تقویت شانگهای

رئیس‌جمهور چین در اجلاس شانگهای بر توسعه سازمان، مقابله با هژمونی، ترویج تجارت آزاد و تشکیل بانک توسعه و مرکز امنیتی تأکید کرد.
شی جین‌پینگ: مقابله با ذهنیت جنگ سرد و تقویت شانگهای

مخاطب۲۴، شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، در آغاز بیست‌وپنجمین اجلاس سازمان همکاری شانگهای در تیانجین، بر تعهد پکن به توسعه این سازمان و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، این اجلاس دو روزه شامل اعضای اصلی مانند چین، هند، روسیه، پاکستان، ایران و کشور‌های آسیای میانه است و ۱۶ کشور دیگر به عنوان ناظر یا شریک گفت‌و‌گو حضور دارند.

شی جین‌پینگ با اشاره به رشد نفوذ اقتصادی شانگهای گفت اقتصاد ترکیبی اعضا به حدود ۳۰ تریلیون دلار رسیده و سرمایه‌گذاری‌های چین در این کشور‌ها از ۳۴ میلیارد دلار فراتر رفته است. وی خواستار بهره‌برداری از بازار‌های بزرگ اعضا و ساده‌سازی مکانیزم‌های تجارت و سرمایه‌گذاری شد.

رئیس‌جمهور چین تأکید کرد کشورش با هژمونی، تقابل بلوک‌های سیاسی و ذهنیت جنگ سرد مخالف است و از ترویج عدالت، انصاف و تجارت آزاد حمایت می‌کند. او همچنین خواستار تأسیس سریع بانک توسعه و مرکزی برای مقابله با چالش‌های امنیتی سازمان شد و از اعضا خواست همکاری‌های برد-بردی را دنبال کنند.

شی جین‌پینگ هشدار داد که وضعیت بین‌المللی کنونی پیچیده و چالش‌برانگیز است و مسئولیت امنیت و توسعه بر دوش اعضای شانگهای سنگین‌تر شده است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم خلیفه اصل:لنگ یک میلیون تومان هستیم
استقلال خوزستان در آستانه بازی با پرسپولیس به دلیل مشکلات مالی و اعتصاب بازیکنان، تمریناتش را تعطیل کرده و آینده تیم در هاله‌ای از ابهام است.
چمن ۶۷ میلیاردی یادگار چمن ۶۷ میلیاردی یادگار
چمن تازه‌کاشت یادگار امام تبریز پیش از رسیدن به وضعیت مطلوب، کیفیت خود را از دست داده و بازدید خبرنگاران از آن تصاویر شوکه‌کننده‌ای رقم زد.
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر