کد خبر: ۶۵۷۸۲
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹

رکوردشکنی طلا و سکه؛ سکه امامی وارد کانال ۹۰ میلیونی شد

قیمت طلا و سکه در معاملات روز چهارشنبه بار دیگر صعودی شد. قیمت دلار که با جهشی پرقدرت تا سقف کانال ۹۸ هزار تومانی بالا رفت، موتور اصلی رشد بازار طلا در پنجمین روز هفته شد. تمام قطعات در روز چهارشنبه به‌جز سکه گرمی رشد میلیونی داشتند. فعالان بازار معتقدند فشار سیاسی ناشی از مذاکرات ایران و اروپا و احتمال فعال شدن مکانیسم ماشه، فضای بازار را به‌شدت هیجانی کرده است.
رکوردشکنی طلا و سکه؛ سکه امامی وارد کانال ۹۰ میلیونی شد

مخاطب ۲۴، قیمت طلا و سکه روز چهارشنبه در روند صعودی قرار گرفت. قیمت طلای ۱۸ عیار با عبور از مرز ۸.۲ میلیون تومانی رکورد جدیدی ثبت کرد و سکه امامی در کانال ۹۰ میلیون تومانی قرار گرفت.

روند صعودی بازار طلا در حالی رخ داد که اونس جهانی طلا افت ۱۲ دلاری داشت و روی ۳۳۷۷ دلاری ایستاد؛ اما رشد دلار در بازار داخلی، این اثر را خنثی کرد.

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی می‌گویند در شرایط فعلی مسیر بازار بیش از هر چیز به قیمت دلار وابسته است. آنها می‌گویند تثبیت اسکناس آمریکایی در آستانه رقم ۹۹ هزار تومان می‌تواند طلا و سکه را در مسیر صعودی نگه دارد. در این سناریو، سکه امامی احتمالاً تا نیمه کانال ۹۰ میلیون تومان حرکت کند و طلای ۱۸ عیار هم به محدوده ۸.۳ میلیون تومان نزدیک شود.

در مقابل، اگر اخبار مثبتی از روند مذاکرات به بازار برسد و دلار به کانال ۹۷ یا ۹۶ هزار تومان بازگردد، احتمال اصلاح در بازار طلا وجود دارد. در این صورت سکه امامی ممکن است دوباره به کانال ۸۶ میلیون تومان عقب‌نشینی کند و طلای ۱۸ عیار به محدوده هشت میلیون تومان برگردد.

هر گرم نقره ۱۳۰۰ تومان رشد کرد

گفتنی است اونس جهانی نقره در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۳۸ دلار و ۳۳ سنتی در حال معامله است و کاهش ۳۲ سنتی دارد. هر گرم نقره ۹۹۹ روی رقم ۱۲۸ هزار و ۸۲۰ تومانی ایستاده است و افزایش هزار ۳۳۰ تومانی دارد.

سکه امامی ۴ میلیون تومان گران شد

قیمت سکه امامی روز چهارشنبه با رشد چهار میلیون و ۲۷۵ هزار تومانی روی رقم ۹۰ میلیون و ۷۸۰ هزار تومانی معامله شد. قیمت سکه بهار آزادی با رشد سه میلیون و ۱۲۰ هزار تومانی روی رقم ۸۲ میلیون و ۲۱۰ هزار تومانی معامله شد.

گفتنی است نیم‌سکه با رشد دو میلیون تومانی و ربع سکه با رشد یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی به ترتیب با رقم ۴۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و ۲۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی معامله شدند. قیمت سکه گرمی با رقم ۱۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومانی بسته شد و رشد ۱۰۰ هزار تومانی داشت.

مثقال طلا ۳۵ میلیونی شد

قیمت طلا روز چهارشنبه افزایشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رشد یک میلیون و ۶۴ هزار تومانی با رقم ۳۵ میلیون و ۵۸۸ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۲۴۸ هزار و ۷۰۰ تومانی در محدوده هشت میلیون و ۲۱۳ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم هشت میلیون و ۱۰۵ هزار تومان معامله شد.

حباب سکه میلیونی بالا رفت

حباب سکه روز چهارشنبه به غیر از کاهش ۱۵۰ هزار تومانی سکه گرمی در تمام قطعات رشد داشت. حباب سکه امامی دو میلیون و ۲۲۶ هزار تومان، سکه بهار آزادی یک میلیون و ۶۳ هزار تومان، نیم‌سکه یک میلیون تومان و ربع سکه ۶۰۴ هزار تومان رشد داشت.

منبع: تجارت نیوز

برچسب ها: قیمت طلا و سکه
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت تحلیل نظام آموزشی ایران؛ از حافظه تا مهارت
نظام آموزشی ایران با وجود دستاورد‌های مهم در باسوادی و گسترش پوشش تحصیلی، همچنان زیر سایه‌ی حافظه‌محوری، نابرابری آموزشی و ضعف مهارت‌آموزی گرفتار مانده و نیازمند اصلاحات بنیادین است.
تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی! تاج فیتنس جهان بر سر یک ملکه‌ی ایرانی!
هانا مهرگان، ورزشکار ایرانی‌تبار ساکن کانادا، با درخشش خیره‌کننده در رقابت‌های جهانی فیتنس ۲۰۲۵ میامی، عنوان «ملکه تناسب اندام جهان» را به دست آورد.
قتل دختر جوان به دست خواستگارش قتل دختر جوان به دست خواستگارش
پرونده قتل راضیه در شهرری پس از اعتراف خواستگارش به دلیل عشق بیمارگونه و اعتیاد، بار دیگر جنجال‌برانگیز شد.
قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود قیمت بلیت مهران مدیری از جنیفر لوپز در دبی گران‌تر بود
بلیت‌های کنسرت مهران مدیری در دبی از ۳۹۹ تا ۱۵۰۰ درهم فروخته شد و در برخی بازه‌ها حتی از بلیت‌های جنیفر لوپز گران‌تر بود.
قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر قتل یک زن ۱۶ ساله به دست شوهرش در عجب‌شیر
فرمانده انتظامی عجب‌شیر از قتل یک زن ۱۶ ساله توسط همسرش خبر داد؛ قاتل در تحقیقات اولیه به انگیزه اختلافات خانوادگی اعتراف کرد.
تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری تعیین قیمت برنج هندی و پاکستانی تنظیم‌بازاری
رئیس اتحادیه بنکداران تهران از آغاز عرضه برنج هندی و پاکستانی با قیمت‌های تنظیم‌بازاری خبر داد؛ برنج هندی ۴۹ و ۵۹ هزار تومان، پاکستانی ۶۶ هزار تومان است.
رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد رئیس‌جمهور قانون همکاری ریلی بین ایران و ترکیه ابلاغ کرد
قانون موافقتنامه چارچوب همکاری ریلی بین ایران و ترکیه توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد تا توسعه حمل و نقل ریلی و تبادلات بین دو کشور آغاز شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر