وزیر اقتصاد از مجتمع آموزشی «ایران ما» در چابهار بازدید کرد
وزیر اقتصاد در سفر یکروزه به سیستان و بلوچستان از مجتمع آموزشی «ایران ما» در چابهار بازدید کرد و بر ضرورت توسعه ظرفیتهای آموزشی استان تأکید نمود.
مخاطب۲۴، وزیر امور اقتصادی و دارایی در جریان سفر یکروزه خود به استان سیستان و بلوچستان، عصر امروز از مجتمع آموزشی «ایران ما» در شهرستان چابهار بازدید کرد.
در این بازدید که با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد، دکتر مدنیزاده ضمن گفتوگو با دانشآموزان این مدرسه، بر اهمیت ارتقای زیرساختهای آموزشی در مناطق محروم استان تأکید کرد.
همچنین در حاشیه این مراسم، مجتمع آموزشی «ایران ما» به صورت نمادین افتتاح شد. این افتتاح همزمان با بهرهبرداری از ۲۰۰ کلاس درس در هفته دولت صورت گرفت.
0
لینک کپی شد
آخرین اخبار
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کرهای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کرهای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریعالسیر باهم در اسپانیا!
بهدنبال برخورد دو قطار سریعالسیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دستکم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشتناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنهای! + فیلم
پوتین، رئیسجمهور روسیه، با اشاره به نقش آیتالله شهید خامنهای در بنیانگذاری مجمع کشورهای صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکلگیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنهای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایتهای پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
چند رسانه ای
چابهار؛ بهشت ایران
بندر چابهار از شهرهای استان سیستان و بلوچستان و تنها بندر اقیانوسی ایران است. بخاطر آب و هوای بهاری که بر این شهر ساکن است، اغلب مردم چابهار را بخاطر چهار فصل بهاری آن مخفف "چهابهار" میدانند و به آن لقب بهشت جنوب ایران میدهند.