مخاطب ۲۴، اسدالله بادامچیان، رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، در اظهاراتی درباره موضوع حجاب اعلام کرد: «از ۹۰ میلیون جمعیت کشور، حدود ۴۶ میلیون زن داریم که ۴۰ میلیون نفر از آنان محجبه هستند و بیشترشان چادر به سر دارند؛ بنابراین معضلی در این زمینه وجود ندارد.»
وی افزود: «۲۰ میلیون زن روستایی نیز جزو این آمار هستند، اما یک جریان سیاسی تلاش میکند با بزرگنمایی، مسئله حجاب را به معضل تبدیل کند؛ در حالی که تنها پنج درصد افراد به دنبال رواج بیحجابی هستند و این موضوع با خط سیاسی آمریکا همسو است.»
بادامچیان در ادامه درباره لایحه دولت درخصوص مقابله با محتوای خلاف واقع در فضای مجازی گفت: «این طرح بهدنبال محدودکردن آزادی بیان یا برخورد با مخالفان سیاسی نبود، اما همان پنج درصدیها بیشترین مخالفت را نشان دادند.»
او همچنین در مورد فیلترینگ اظهار کرد: «اکثریت جامعه مشکلی با فیلترینگ ندارند و تنها همان پنج درصد از کل جمعیت هستند که دنبال رفع آن هستند.»
منبع:خبرآنلاین