کد خبر: ۶۵۶۳۹
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۶

نهایی شدن جذب۲۳ هزار معلم حق التدریس

یک ماه تا آغاز سال تحصیلی باقیمانده است و معلمان حق‌التدریسی در انتظار نهایی شدن تبدیل وضعیت استخدامی خود هستند.
نهایی شدن جذب۲۳ هزار معلم حق التدریس

نهایی شدن جذب معلمان حق‌التدریسی، مخاطب۲۴، در سال‌های اخیر، بسیاری از نیروهای حق التدریسی به دنبال جذب در آموزش و پرورش به عنوان نیروی پیمانی بودند. خبری هم در همین خصوص در رسانه‌ها منتشر شد که وزیر آموزش و پرورش برای مهر امسال درخواست کرده است که ۲۳ هزار نیروی حق التدریسی به عنوان نیروی پیمانی در آموزش و پرورش مشغول به کار شوند. اخیراً علی فرهادی معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از قطعی شدن این تغییر وضعیت استخدامی برای ۲۳ هزار معلم نیروی حق التدریسی خبر داد که به صورت پیمانی با آموزش و پرورش همکاری کنند.

استخدام پیمانی علاوه بر وضعیت شغلی بهتر و کف حقوق بالاتر، ممکن است به رسمی شدن این دسته از معلمان هم کمک کند؛ به همین خاطر این دسته از نیروهای حق التدریسی از وزارت آموزش و پرورش می‌خواهند همانگونه که نیازمند معلم بوده و با کمبود معلم مواجه هستند؛ آنان را به صورت پیمانی جذب کنند. علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص جذب ۲۳ هزار نیروی حق التدریس به عنوان نیروی پیمانی در آموزش و پرورش گفت: مقدمات و رایزنی‌های لازم برای این جذب انجام شده و سازمان برنامه و بودجه اصل این موضوع را قبول کرده و اعتبارات لازم را در نظر گرفته است و در حال تأمین منابع لازم است تا انشاالله این طرح به امضا برسد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود سازمان اداری و استخدامی کشور قبول کرده و وزیر هم ضمن درخواست این مسئله نامه آن را امضا نموده است و سازمان برنامه و بودجه هم قول داده است که ظرف این چند روز این مسئله را حل کند. حالا حدود یک ماه از وعده‌ای که وزیر آموزش و پرورش به معلمان حق التدریسی داده بود تا ۲۳ هزار تن از آنان به صورت پیمانی مستخدم دولت شوند می‌گذرد؛ این در حالی است که یک ماه دیگر سال تحصیلی جدید هم آغاز می‌شود.

اگرچه تبدیل وضعیت برای معلمانی که سال‌ها به صورت حق التدریسی یا حتی خرید خدماتی در مدارس معلمی کردند؛ چندان زمان بر نیست اما هماهنگی اجزای دولت و تأمین منابع لازم در سازمان برنامه و بودجه معلمان حق‌التدریسی را با این پرسش مواجه کرد که آیا تمام مراحل جذب آنان تا پیش از آغاز سال تحصیلی جدید به اتمام می‌رسد یا باز هم باید سال تحصیلی جدید را در همان وضعیت استخدامی گذشته سر کنند؟

 منبع: مهر

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
آوازخوانی سفیر کره جنوبی آوازخوانی سفیر کره جنوبی
سفیر کره جنوبی در ایران با حضور در نمایشگاه خوشنویسی مشترک ایران و کره، به همخوانی با آثار استاد فاضل جمشیدی پرداخت.
ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟ ماشین فریبا نادری چقدر می‌ارزد؟
برنامه «پامپ» امیرحسین قیاسی دوباره خبرساز شد. این مرتبه بخاطر ماشین لوکس فریبا نادری
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود فوری: سرمربی پرسپولیس انتخاب شد، بردهاشمیان چاره ساز نبود
وحید هاشمیان پس از هشت هفته و با کسب ۱۱ امتیاز با ۲ پیروزی، یک شکست و پنج تساوی به پایان کار خود در پرسپولیس رسید و مدیران این باشگاه، اوسمار ویرا را جانشین او کردند
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
برگزیده
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
صفحه خبر بالای تصاویر