کد خبر: ۶۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۲

نشست فوری سازمان جهانی بهداشت درباره آبله میمون

سازمان جهانی بهداشت احتمالاً به زودی برای گسترش آبله میمون اعلام وضعیت اضطراری کند.
نشست فوری سازمان جهانی بهداشت درباره آبله میمون

به گزارش مخاطب۲۴ _ سازمان جهانی بهداشت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد با مشاهده بیش از ۶ هزار مورد از ابتلا به آبله میمون در ۵۸ کشور جهان، نشست فوری در این زمینه ضروری است.

نشست فوری سازمان جهانی بهداشت درباره آبله میمون

 تدروس ادهانوم، رئیس سازمان جهانی بهداشت در نشستی خبری در ژنو اعلام کرد این سازمان یک نشست با حضور کمیته‌های تخصصی برای مشورت درباره اعلام وضعیت اضطراری به دلیل شیوع آبله میمون را در ۱۸ ژوئیه (۲۷ تیرماه) و یا زودتر ترتیب خواهد داد. اعلام وضعیت اضطراری بالاترین سطح هشدار در زمینه بیماری‌ها محسوب می‌شود که پیش‌تر تنها درباره همه گیری کرونا و فلج اطفال صادر شده بود.

 

ادهانوم در این باره گفت: من نسبت به میزان موارد ابتلا و گستردگی جهانی آبله میمون نگران هستم. از آنجا که در بسیاری از مناطق ما هنوز با فقدان تست کافی در این زمینه مواجه هستیم، به احتمال فراوان موارد ابتلا بسیار بیشتر از گزارش‌های رسمی است. هم اینک ۸۰ درصد موارد ابتلا به آبله میمون در کشور‌های اروپایی مشاهده شده است.

در نشست قبلی سازمان جهانی بهداشت که در ۲۷ ژوئن برگزار شد، مقامات این نهاد اعلام کردند گرچه آبله میمون در کشور‌های آفریقایی و برخی کشور‌های جهان مشاهده شده است، اما هنوز وضعیت اضطراری نیست. آبله میمون یک اِندمیک (همه گیری منطقه‌ای) در بخش‌های مرکزی و غربی آفریقا محسوب می‌شود.

نرخ مرگ و میر ناشی از آبله میمون یک درصد گزارش شده است، اما زیرساخت‌های بهداشتی کشور‌ها در این زمینه بسیار تاثیرگذار است به طوری که از زمان گسترش این بیماری به سایر کشور‌ها تاکنون موردی از مرگ ناشی از آن در خارج از قاره آفریقا گزارش نشده است.

منبع: فرارو 

captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.